Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

όποιος αγαπά πραγματικά τον Αγγελο και εμας θα ευχαριστηθεί ότι και αν κάνουμε ή δεν κάνουμε..;)

το καταλαβαίνεις ότι αυτό που λές είναι λίγο βλακεία ε και σε βολεύει ε; :tongue:

και εγωιστικό επίσης...

εγώ θα έρθω!!! :tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

το γλυκακι ειναι υποχρεωτικο?μαζι με την μπομπονιερα ενα πραγμα?

ναι αυτό είναι και δική μου απορία..??? εγω λέω να παραγγειλω τουρτα, (θα είναι και τα γενέθλιά του εκέινη τη μέρα ) και να παίξουμε τουρτοπόλεμο!!! έτσι για να μείνει στην ιστορία!!:tongue:

αυτο σκεφτηκα κ εγω 2 μεγαλα μπουκετα!!μπαλονια ΟΧΙ.....

ναι παραλια θελουμε...ελεγα εκκλησια Αγ.Γεωργιος στο Καβουρι κ τραπεζι θα δουμε....οι επιλογες μου ειναι

Ιsland

Dreams

Grand Resort

Asteras

Ithaki

Akanthus

εχω ρωτησει κ τιμες και βλεπουμε....

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

αν τους έχεις όλους στο τραπέζι μην πάρεις γλυκό

εμείς θα πάμε για φαγητό μετά γονείς, αδέλφια, κουμπάροι και τα αδέλφια των γονιών μας με τα παιδιά τους και λέω να έχουμε μια τουρτίτσα εκεί...

το καταλαβαίνεις ότι αυτό που λές είναι λίγο βλακεία ε και σε βολεύει ε; :tongue:

και εγωιστικό επίσης...

εγώ θα έρθω!!! :tongue:

πραγματικά αισθάνομαι έτσι ρε Μαρία... δεν μπορώ να με φανταστώ να χαμογελάω σε άτομα που θα έχουν έρθει επειδή απλά ήταν αναγκαστικό... και οταν κάνεις κατι τέτοιο, ανοιχτό γάμο- βαφτιση, πάντα συμβαίνει αυτό! Δεν μπορώ να υποκρίνομαι... με κόβω να με πιάνουν τα νεύρα μου μόλις ακούσω βλακεία... και να πάρω το γιο μου αγκαλιά και να φύγω...

είναι που μιλάμε για βαφτιση αλλιώς θα σου έλεγα απο που τα σιχάθηκα αυτά και με πιο τρόπο.... σε εκδηλωσεις τέτοιου τύπου ακούς ενα σωρό μαλακι** .... και εγώ δεν είμαι ανθρωπος που δεν μιλάω...

Καλησπέρα ,τι λέτε ? Βάφτιση ? Και εγώ τίποτα ακόμη…λέμε για Μάιο – Ιούνιο πρέπει από τώρα να κανονίσω ? Νωρίς δεν είναι ? Αλλά και στο γάμο μου έτσι ήμουν τσακ μπαμ , Μάιο ο γάμος προετοιμασία έκανα τέλη Γεναρη αρχές Φλεβαρη και όλα μια χαρά… ή έτυχε :confused::rolleyes:

XwAPp3.png

Καλησπέρα ,τι λέτε ? Βάφτιση ? Και εγώ τίποτα ακόμη…λέμε για Μάιο – Ιούνιο πρέπει από τώρα να κανονίσω ? Νωρίς δεν είναι ? Αλλά και στο γάμο μου έτσι ήμουν τσακ μπαμ , Μάιο ο γάμος προετοιμασία έκανα τέλη Γεναρη αρχές Φλεβαρη και όλα μια χαρά… ή έτυχε :confused::rolleyes:

δεν έτυχε απλά πέτυχε!

που είσαι εσυ? εχω μερες να σου μιλήσω.... μπαίνεις πετας μια ατάκα και εξαφανίζεσαι λες και περνα απο πανω σου το πανίσχυρο βιμ;)....

Διαφημίσεις

χα χα χα εκει θέλει ο νονος του να γίνει η βάφτιση αλλά μαντεψτε ούτε σε αυτόν θα κάνουμε το χατίρι!

μα γιατι?ειναι πολυ ομορφη εκκλησια!!!κ εμας ο μπαμπας μας λεγεται γιωργος κ θα ηθελα πολυ να γινει εκει αν κ δεν νομιζω οτι θα βρω ημερομηνια!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...