Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και μη μου πεις οτι τον ξυπνησε κιολας???????? η γαιδούρα!!!

ναι και θα παμε οικογενειακα, τελευταίο ραντεβού, θελω φωτο του γιατρου με το παιδακι μας, εξάλλου ειναι ο 1ος ανθρωπος που το επιασε.... σνιφ σνιφ ... ενας ακομα λόγος για να τον λατρεύουμε!:-)

α μου εχεις γινει πολυ κλαψιαρα τελευταια :tongue:

Διαφημίσεις

Χα!!! επιτελους ΕΛΛΗΝΙΚΑ! Εκλεισα κ ξανανοιξα κ επανηλθε προς το παρον!!!! Λοιπον καμμια νυφη δε βρικαμε ε??? Δεν πειραζει, τουλαχιστον το μπεμπη τον εχουμε εξασφαλισει... Με τον αδερφο μιλησαμε λιγο, κ του χει περασει η ναρκωση κ ποναει..! Τελοσπαντων! Αναμενομενο ηταν!

Λοιπον, εβαλα το μπεμπη στην κουνια τη μεγαλη την οποια τωρα εχω μετατρεψει σε παιδικη χαρα, κ μιλαει στα παιχνιδια του!!!! Ρε κοριτσια, για πειτε, τι στρωμα υπνου εχετε??? Ακομα δεν εχω παρει, κ σκοπευω αυτο το μηνα να τον στειλω στη κουνια του, αλλα δεν εχω καταληξει ακομα σε στρωμα.. Μου ειπαν οτι το καλυτερο ειναι το latex ολο latex!! Για πειτε κ εσεις..

Εγώ πηρα στρωμα με ανεξαρτητα ελατηρια σε θηκες, spacetec & coolmax απο mothercare, έχει αφαιρούμενο καλυμμα spacetec k coolmax που μειώνουν την υπερθερμανση το οποίο μπορεί να πλυθεί στους 60 και στεγνωνει πολυ γρηγορα επίσης και πανω απο τα ελατηρια εχει και στρωση απο αφρωδες υλικό!

Εγώ πηρα στρωμα με ανεξαρτητα ελατηρια σε θηκες, spacetec & coolmax απο mothercare, έχει αφαιρούμενο καλυμμα spacetec k coolmax που μειώνουν την υπερθερμανση το οποίο μπορεί να πλυθεί στους 60 και στεγνωνει πολυ γρηγορα επίσης και πανω απο τα ελατηρια εχει και στρωση απο αφρωδες υλικό!

ουαου!!! ετσι εξηγουνται τα 10ωρα υπνου!

Διαφημίσεις

πωπω κορίτσια έχω τρελάθει!

έχω πάρει σβάρνα τα sites με μπισκότα, τούρτες και cupcakes για τη γαμοβάφτιση! τι να πρωτοδιαλέξω!!! τι φτιάχνουν οι άνθρωποι!!!

http://sketiglyka.blogspot.com/search/label/%CE%92%CE%AC%CF%80%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%B7

http://www.tourtes.com/index.php?news

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...