Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

σοφούλα αυτό που έδωσες είναι για μωρά που θηλάζουν νομίζω...

έχω χάσει κάποιο επεισόδιο??? δε θηλάζει η συμπεθέρα?:confused:

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

S euxaristo Eumorfia mou.. Oles sas! Na ste kala gia to endiaferon..! De mou lete an exete k kammia omorfi aderfi (oxi nosokoma!) na tou tin pasaroume na afisei ta podosfaira giati exei sakateutei, mpas k brei allo endiaferon!!! Einai kalo paidi gia spiti!! k exei k proika!!! xaxaxaxaxaxa!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

α σόρι....δεν είχα πάρει χαμπάρι οτι σταμάτησε να θηλάζει η συμπεθέρα.

αλλά όντως....αν δεν έχει σταματήσει καιρό, η ανάπτυξη του μπόμπιρα θα υπολογίζεται με τις καμπύλες για τα θηλάζοντα. Απο την επόμενη μέτρηση θα κοιτάει για τα μη θηλάζοντα. έτσι δεν είναι?

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

του δίνει συμπλήρωμα από την προηγούμενη μέτρηση νομίζω γιατί δεν είχε πάρει βάρος...

τεσπά...ο νικολιός μου πρέπει να περνάει ίωση στο πόδι (ανέβασε θερμοκρασία 36.7 από το σύνηθες 35.5, 35.6, ούτε εγώ ούτε ο πατέρας του κάνουμε ποτέ πυρετό, στο τσακίρ κέφι 38 ), έκανε εμετούλι το γάλα του στα τελευταία 2 γεύματα (όχι ρουκετοειδή όμως) και τα κακά του από το πρωί (νομίζω και από χθες αλλα΄δεν έδωσα σημασία) είναι πιο ανοικτό κίτρινο και πιο νερουλά από συνήθως. κατά τα άλλα είναι ο γνωστός χάχας.

αχ ελπίζω να μην μου γίνει χειρότερα :(

μαρακι μου περαστικα στο νικολα μας!δεν θα γινει χειροτερα κ δεν νομιζω να ειναι κ ιωση.θελω να πιστευω οτι ειναι ενα απλα τυχαιο περιστατικο.εμβολιο ποτε εχετε?

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

του δίνει συμπλήρωμα από την προηγούμενη μέτρηση νομίζω γιατί δεν είχε πάρει βάρος...

τεσπά...ο νικολιός μου πρέπει να περνάει ίωση στο πόδι (ανέβασε θερμοκρασία 36.7 από το σύνηθες 35.5, 35.6, ούτε εγώ ούτε ο πατέρας του κάνουμε ποτέ πυρετό, στο τσακίρ κέφι 38 ), έκανε εμετούλι το γάλα του στα τελευταία 2 γεύματα (όχι ρουκετοειδή όμως) και τα κακά του από το πρωί (νομίζω και από χθες αλλα΄δεν έδωσα σημασία) είναι πιο ανοικτό κίτρινο και πιο νερουλά από συνήθως. κατά τα άλλα είναι ο γνωστός χάχας.

αχ ελπίζω να μην μου γίνει χειρότερα :(

δεν θα ειναι κάτι μην ανησυχεις... και εμένα ανεβάζει θερμοκρασία 36.6 ενώ συνληθως είναι στο 35.8-36.2.... μαλλον φούντωσε με κάτι που είδε....;) πρόσεχε τι βλέπει και τι ακούει το παιδί.... χι χι χι

Επιτελους εκλεισα ραντεβου με το γυναικολογο για ΠΑΠ την Πεμπτη!

Διαφημίσεις

μαρακι μου περαστικα στο νικολα μας!δεν θα γινει χειροτερα κ δεν νομιζω να ειναι κ ιωση.θελω να πιστευω οτι ειναι ενα απλα τυχαιο περιστατικο.εμβολιο ποτε εχετε?

ευχαριστώ τάτι μου ελπίζω και γω να είναι τυχαίο...

ο νικόλας θα ξανακάνει εμβόλιο όταν κλείσει τον 5ο, τα επαναληπτικά του 6απλου και του πνευμονιόκοκκου...εσείς κάνατε στον 4ο;

αλήθεια, ποια έχετε κάνει μέχρι τώρα;

δεν θα ειναι κάτι μην ανησυχεις... και εμένα ανεβάζει θερμοκρασία 36.6 ενώ συνληθως είναι στο 35.8-36.2.... μαλλον φούντωσε με κάτι που είδε....;) πρόσεχε τι βλέπει και τι ακούει το παιδί.... χι χι χι

Επιτελους εκλεισα ραντεβου με το γυναικολογο για ΠΑΠ την Πεμπτη!

μια κοντή τσαχπίνα άκουγε στο τηλ. βασικά!

κλαπ κλαπ κλαπ επιτέλους παιδί μου!

Χα!!! επιτελους ΕΛΛΗΝΙΚΑ! Εκλεισα κ ξανανοιξα κ επανηλθε προς το παρον!!!! Λοιπον καμμια νυφη δε βρικαμε ε??? Δεν πειραζει, τουλαχιστον το μπεμπη τον εχουμε εξασφαλισει... Με τον αδερφο μιλησαμε λιγο, κ του χει περασει η ναρκωση κ ποναει..! Τελοσπαντων! Αναμενομενο ηταν!

Λοιπον, εβαλα το μπεμπη στην κουνια τη μεγαλη την οποια τωρα εχω μετατρεψει σε παιδικη χαρα, κ μιλαει στα παιχνιδια του!!!! Ρε κοριτσια, για πειτε, τι στρωμα υπνου εχετε??? Ακομα δεν εχω παρει, κ σκοπευω αυτο το μηνα να τον στειλω στη κουνια του, αλλα δεν εχω καταληξει ακομα σε στρωμα.. Μου ειπαν οτι το καλυτερο ειναι το latex ολο latex!! Για πειτε κ εσεις..

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

μια κοντή τσαχπίνα άκουγε στο τηλ. βασικά!

κλαπ κλαπ κλαπ επιτέλους παιδί μου!

και μη μου πεις οτι τον ξυπνησε κιολας???????? η γαιδούρα!!!

ναι και θα παμε οικογενειακα, τελευταίο ραντεβού, θελω φωτο του γιατρου με το παιδακι μας, εξάλλου ειναι ο 1ος ανθρωπος που το επιασε.... σνιφ σνιφ ... ενας ακομα λόγος για να τον λατρεύουμε!:-)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...