Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

να σου πω: ξεκιναμε απο τα εκατοστα που γεννηθηκαμε; δηλαδη πιανω από την αρχη την καμπυλη στο 52 πχ και ανεβαινω; (μην με κοροιδευετε ειμαι ασχετη)

μα δεν στα σημειώνει κάθε μήνα να δεις που βρισκόταν;

αχ πως να στο εξηγήσω από δω πως να το διαβάσεις...βρες στους άξονες χ και ψ τις τιμές (ύψος, ηλικία), αν τραβήξεις νοητές γραμμές από κει, εκεί που ενώνονται είναι το σημείο της καμπύλης (ή ανάμεσα σε καμπύλες) που βρίσκεται το μωρό...

όσο για τα ζάρα, αν τα έπλυνες στους 60 αντί 30, προφανώς και έγιναν χάλια βρε :tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

α και επειδή ρώτησες, ο νικόλας 3 μηνών 2 ημερών ήταν 64εκ. και 6700... ο γιατρός τον αποκάλεσε τέλειο και όχι κοντόχοντρο :)

έχε υπόψη σου ότι τα αποκλειστικώς θηλάζοντα μωρά έχουν άλλες καμπύλες όπως έχω ξαναπεί...αλλά ανάθεμα και αν με προσέχει κανείς...

θα συμφωνησω με το μαρακι για τα μωρακια που θηλαζουν οι καμπυλες ειναι αλλες...αλλα δεν θα επρεπε να κοιτατε τις καμπυλες αναπτυξης στα θηλαζοντα μωρακια απο αλλες χωρες γιατι οι καμπυλες φτιαχνονται για τα παιδακια της χωρας τους.οι καμπυλες που εχουν τα βιβλιαρια μας ειναι για τα ελληνακια κ οχι για τα κινεζακια.οταν λοιπον κοιτατε καμπυλες απο αμερικανικα η αγγλικα σαιτ τοτε να ξερετε οτι απευθυνονται στον δικο τους πληθυσμο αρα δεν ειναι ισχυουν για εμας.

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

α και επειδή ρώτησες, ο νικόλας 3 μηνών 2 ημερών ήταν 64εκ. και 6700... ο γιατρός τον αποκάλεσε τέλειο και όχι κοντόχοντρο :)

έχε υπόψη σου ότι τα αποκλειστικώς θηλάζοντα μωρά έχουν άλλες καμπύλες όπως έχω ξαναπεί...αλλά ανάθεμα και αν με προσέχει κανείς...

η αλήθεια είναι οτι πολλές φορες επαναλαμβανόμαστε..... εγώ τουλάχιστον δικαιολογούμαι λόγω ηλικίας.... (αμέσως να βγάλω την ουρά μου απ'εξω....:tongue:)

άντε να δω εμεις πόσο θα είμαστε στις 22/1 ???:?:

Διαφημίσεις

η αλήθεια είναι οτι πολλές φορες επαναλαμβανόμαστε..... εγώ τουλάχιστον δικαιολογούμαι λόγω ηλικίας.... (αμέσως να βγάλω την ουρά μου απ'εξω....:tongue:)

άντε να δω εμεις πόσο θα είμαστε στις 22/1 ???:?:

αν μοιάσει σε σένα...κάνε κουράγιο :tongue:

λοιπον.... εχει σημειωσει ο ανθρωπος, εγω δεν ξερω να την διαβαζω. τι ασχετοσυνη mon dieu! καλα πρπει να ειμαστε... Μαρακι εσεις τι υψος εχουτε;;;;

Μαριανθη μου ο αδελφουλης καλα;

βρε θεοτρελη Ελευθερια απαντησες σε ολες μας; απο το ΖΑΡΑ μου εκαναν δωρο βελουτε σετακι και εγινε χαλια μετα το πλυσιμο. βεβαια ελεγε πλυσιμο στους 30 και το εβαλα στους 60 αλλα δεν δικαιολογειται τετοιο χαλι.

psit psit pou sai.. dikaiologitai! Emena moy feran 3 pouxalakia apo zara k einai super.. k epeidi einai i douleia mou me ta ifasmata k exo genika loksa m auta, apagoreuete stous 60! mono gia apolimansi! mas to xe pei k giatros gia mia astheneia pou xe o papouw moy, stous 60 ginete super apolimansi gia sentonia k petsetes mono!!! Ta rouxa stous 30 austira k gia epilpeon apostirosi ilio!!!! i kaliteri fisiki aposteirosi!! An thes na bgaleis ta kaka, sto xeri me prassino sapouni k meta plintirio... oti leke thelete na bgalete eimai o antropos sas rotiste!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

βρε εγω το ειπα κοντοχοντρο, οχι ο γιατρος! ξερετε τι γινεται; επειδη ειμαστε πολυ ψηλοι και οι 2 εχω τρελες απαιτησεις απο τον μπεμπη μαλλον!

Μαρακι μια χαρα ειστε:!:Εμεις ειμασταν 64 εκ.πριν 5 μερες και 6450.Σας περναμε και 3 εβδομαδες αν δεν κανω λαθος.Οποτε μην αγχωνεσαι.Μια χαρα ειναι το καμαρι σου:)

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...