Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κάτσε ρε κορίτσι αμέσως τις πλερέζες! στο βιβλιάριο, στις καμπύλες που βρίσκεται;;;

εμ βέβαια πήρε κιλά αφού τον μπουκώσατε γάλα! αμάν αυτός ο γιατρός σου! :tongue:

που να ξερω που βρισκεται;;; εχει καμπυλες το βιβλιαριο; χριστε μου στον πατο θα ειμαστε... κατσε να δω !

βρε η μυρωδιά είναι από βότανα και όχι από χημικά στα weleda!

βρε το ξέρω και το είχα πει και στην παιδίατρο αλλά δεν είχε σημασία...γενικά τη μυρωδιά μου είπε να αποφύγω στα καλλυντικα για το αναπνευστικό της...έχουμε και ιστορικό αλλεργικού άσθματος απο τον μπαμπά της και θέλει έξτρα προσοχή...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Τατιάναωραία νέα - πολύ ωραία τα πραγματακια που της πήρες- ευχαριστούμε για τις πληροφορίες!

Καλημέρααααααααα

Αχ τι ωραία που είναι βρε Μαράκι το καφέ μας με το αναμμένο τζάκι.Μπράβο,μπράβο.Έβαλες καφέ;έρχομαι.

σούπερ το τζακι μας Μαρία! βαλε καφε και ερχομαι και εγω σε 4-5 μέρες ;)

Kαλημερα κοριτσια!!! Τατιανακι μου πολυ χαιρομαι που σε πετυχαινω μεσα!! Τι κανεις?

Μακ Μαρακι κ Μαρακι καλημερα!!! Τι κανετε??

Ελευθερια ευχαριστω για τις ευχες.. Ολα καλα!!

Εδω βρεχει κ μοσχοβολαει ο τοπος κοριτσια.... Μ αρεσει η βροχη.

μπράβο το παληκάρι... καλή ανάρρωση!

καλέ τι δουλειά είναι αυτή και παίρνει συνέχεια άδειες;θέλω κι εγώ!

χμμμμ τα ειχαμε προβλέψει αυτά απο όταν έμεινα εγκυος! να φανταστείς τώρα τελειώνει την άδεια του 09... + οτι εχει πολλές μέρες άδεια, πολλά χρόνια στην ίδια εταιρεία!;)

καταρχάς δεν είναι όλες εδώ...η μουρλοσυμπεθέρα της πέπης σέρνει τον συμπέθερο στα μαγαζιά :)

coffeeway decaf σοκολάτα μακαντέμια! είναι τέλειος!

αχ πόσα ξέρεις.... πόσα ξέρεις! Σήμερα του ψωνίσαμε απο Zara, τα εβαλα πλυντηριο θα σας πω αφού τα δοκιμασουμε...

:shock::shock::shock::shock::shock::shock: μωρε μπράβο !!! τσακάλια και οι δύο!!

βέβαια κάποιος κακεντρεχής και ποταπός θα μπορούσε να σας πει και κουτσομπόληδες :lol::lol::lol::lol:

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

αχαχαχαχαχα η συμπεθέρα σου μόνο, αλλά λείπει :tongue: αλλά μου φαίνεται...αν δεν ταιριάζατε, δεν θα συμπεθεριάζατε...

έτσι, έτσι......:!:

Οντως ο Λευτερης λειπει ε;;;; Και η Ζωη (αλλα διαβαζει η κοπελα δικαιολογειται...), η Ευμορφια...Ξεχναω καμια;;; Ο Λευτερης θα γραψει τιμωρια 100 φορες τη φραση: "θελω δεσιμο, θελω δεσιμο", για να μαθει να γυριζει ολη μερα για κεφε, ψωνια και δε συμμαζευεται...

ΘΕΛΩ ΔΕΣΙΜΟ - ΘΕΛΩ ΔΕΣΙΜΟ- ΘΕΛΩ ΔΕΣΙΜΟ - ΘΕΛΩ ΔΕΣΙΜΟ - ΘΕΛΩ ΔΕΣΙΜΟ - ΘΕΛΩ ΔΕΣΙΜΟ - ΘΕΛΩ ΔΕΣΙΜΟ- ΘΕΛΩ ΔΕΣΙΜΟ - ΘΕΛΩ ΔΕΣΙΜΟ - ΘΕΛΩ ΔΕΣΙΜΟ -ΘΕΛΩ ΔΕΣΙΜΟ - ΘΕΛΩ ΔΕΣΙΜΟ- ΘΕΛΩ ΔΕΣΙΜΟ - ΘΕΛΩ ΔΕΣΙΜΟ - ΘΕΛΩ ΔΕΣΙΜΟ -ΘΕΛΩ ΔΕΣΙΜΟ - ΘΕΛΩ ΔΕΣΙΜΟ- ΘΕΛΩ ΔΕΣΙΜΟ - ΘΕΛΩ ΔΕΣΙΜΟ - ΘΕΛΩ ΔΕΣΙΜΟ -ΘΕΛΩ ΔΕΣΙΜΟ - ΘΕΛΩ ΔΕΣΙΜΟ- ΘΕΛΩ ΔΕΣΙΜΟ - ΘΕΛΩ ΔΕΣΙΜΟ - ΘΕΛΩ ΔΕΣΙΜΟ -ΘΕΛΩ ΔΕΣΙΜΟ - ΘΕΛΩ ΔΕΣΙΜΟ- ΘΕΛΩ ΔΕΣΙΜΟ - ΘΕΛΩ ΔΕΣΙΜΟ - ΘΕΛΩ ΔΕΣΙΜΟ -ΘΕΛΩ ΔΕΣΙΜΟ - ΘΕΛΩ ΔΕΣΙΜΟ- ΘΕΛΩ ΔΕΣΙΜΟ - ΘΕΛΩ ΔΕΣΙΜΟ - ΘΕΛΩ ΔΕΣΙΜΟ -ΘΕΛΩ ΔΕΣΙΜΟ - ΘΕΛΩ ΔΕΣΙΜΟ- ΘΕΛΩ ΔΕΣΙΜΟ - ΘΕΛΩ ΔΕΣΙΜΟ - ΘΕΛΩ ΔΕΣΙΜΟ -ΘΕΛΩ ΔΕΣΙΜΟ - ΘΕΛΩ ΔΕΣΙΜΟ- ΘΕΛΩ ΔΕΣΙΜΟ - ΘΕΛΩ ΔΕΣΙΜΟ - ΘΕΛΩ ΔΕΣΙΜΟ -ΘΕΛΩ ΔΕΣΙΜΟ - ΘΕΛΩ ΔΕΣΙΜΟ- ΘΕΛΩ ΔΕΣΙΜΟ - ΘΕΛΩ ΔΕΣΙΜΟ - ΘΕΛΩ ΔΕΣΙΜΟ -ΘΕΛΩ ΔΕΣΙΜΟ - ΘΕΛΩ ΔΕΣΙΜΟ- ΘΕΛΩ ΔΕΣΙΜΟ - ΘΕΛΩ ΔΕΣΙΜΟ - ΘΕΛΩ ΔΕΣΙΜΟ -ΘΕΛΩ ΔΕΣΙΜΟ - ΘΕΛΩ ΔΕΣΙΜΟ- ΘΕΛΩ ΔΕΣΙΜΟ - ΘΕΛΩ ΔΕΣΙΜΟ - ΘΕΛΩ ΔΕΣΙΜΟ -ΘΕΛΩ ΔΕΣΙΜΟ - ΘΕΛΩ ΔΕΣΙΜΟ- ΘΕΛΩ ΔΕΣΙΜΟ - ΘΕΛΩ ΔΕΣΙΜΟ - ΘΕΛΩ ΔΕΣΙΜΟ -ΘΕΛΩ ΔΕΣΙΜΟ - ΘΕΛΩ ΔΕΣΙΜΟ- ΘΕΛΩ ΔΕΣΙΜΟ - ΘΕΛΩ ΔΕΣΙΜΟ - ΘΕΛΩ ΔΕΣΙΜΟ -ΘΕΛΩ ΔΕΣΙΜΟ - ΘΕΛΩ ΔΕΣΙΜΟ- ΘΕΛΩ ΔΕΣΙΜΟ - ΘΕΛΩ ΔΕΣΙΜΟ - ΘΕΛΩ ΔΕΣΙΜΟ -ΘΕΛΩ ΔΕΣΙΜΟ - ΘΕΛΩ ΔΕΣΙΜΟ- ΘΕΛΩ ΔΕΣΙΜΟ - ΘΕΛΩ ΔΕΣΙΜΟ - ΘΕΛΩ ΔΕΣΙΜΟ -....αλλά δεν θα τα καταφέρετε....:tongue::!:...ποτέ:lol:

Σήμερα εχω επέτειο γαμου! 2 χρονάκια!

Να ζήσετε και να είσαστε πάντα ευτυχισμένοι αγκαλιά με το παιδάκι σας!!!

shopping_shopaholic6ef.jpg

Πέπη τις ίδιες φωνές ακούμε... αν και είμαστε τόσο μακριά!!!! πως γίνετε???:?::lol:

ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ!!!!!!!!!!

Ποντίκι στην κουζίνα ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καινουριο σπίτι!!!!!!!!!!!!!

Βοηθεια !!!!!!!!!!!!!!!!!δεν εχω ξαναδει ποντικι απο κοντα!!!!!!!!!!!!!!!!

βοηθεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

περιμένω να μάθω τα νέα του MIckey mouse!!!

που να ξερω που βρισκεται;;; εχει καμπυλες το βιβλιαριο; χριστε μου στον πατο θα ειμαστε... κατσε να δω !

ο γιατρος μου σημειωνει καθε φορα που βρισκεται στην΄καμπυλη

λοιπον.... εχει σημειωσει ο ανθρωπος, εγω δεν ξερω να την διαβαζω. τι ασχετοσυνη mon dieu! καλα πρπει να ειμαστε... Μαρακι εσεις τι υψος εχουτε;;;;

Μαριανθη μου ο αδελφουλης καλα;

βρε θεοτρελη Ελευθερια απαντησες σε ολες μας; απο το ΖΑΡΑ μου εκαναν δωρο βελουτε σετακι και εγινε χαλια μετα το πλυσιμο. βεβαια ελεγε πλυσιμο στους 30 και το εβαλα στους 60 αλλα δεν δικαιολογειται τετοιο χαλι.

Διαφημίσεις

να σου πω: ξεκιναμε απο τα εκατοστα που γεννηθηκαμε; δηλαδη πιανω από την αρχη την καμπυλη στο 52 πχ και ανεβαινω; (μην με κοροιδευετε ειμαι ασχετη)

βρε το ξέρω και το είχα πει και στην παιδίατρο αλλά δεν είχε σημασία...γενικά τη μυρωδιά μου είπε να αποφύγω στα καλλυντικα για το αναπνευστικό της...έχουμε και ιστορικό αλλεργικού άσθματος απο τον μπαμπά της και θέλει έξτρα προσοχή...

kala leei i sofia bre Maria... den paizei rolo an einai fitika! K ta louloudia fisiko aroma exoun, alla oti einai entono kalo einai na apofeugetai... ki ego me to allergiko, pathon eimai!

Mak mi to les to paidi xontro kale!:D mia xara einai!!! Siga!!! tha deis stin poreia... k mena 60 kati pontouw einai k 6 kai kila... k mou lene pos einaii k makris:?:

Tatiana mou kala eimai!!! edo me to mpempi moy ki ego... M exei priksei basika, apo xtes poli gkrinia!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...