Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα καλημέρα.Κι εγώ στο club.Τώρα που κοιμάται είπα να βάλω πλυντήριο, να μαζέψω απλωμένα, να καθαρίσω μπαλκόνια κλπ κλπ.

Γιωτούλα μην ανησυχείς για το βάρος, καλά λέει η Λία.Κάποια στιγμή δε βάζουν το ίδιο βάρος που παίρνουν στην αρχή. Με τα κακάκια της όμως τι έγινε;της έκανες κλυσμα;άντε μωρέ κάντο του μωρού να ησυχάσει κι αυτό, να ξαλαφρώσει!!!

Σας φιλώ προς το παρόν!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τελειωσα..εμεινε να σιδερωσω ενα ακομη πλυντηριο δικο μας αλλα δεν εχει στεγνωσει ακομη..μεσημερακι μαλλον!!Η μικρη κοιμαται ακομη!!!!!!!

Σημερα θα κανω σουπιτσα,γιουβαρλακια,εβγαλα χθες κιμα να ξεπαγωσει και απο το πολυ μυαλο που εχω το ξεχασα και εστειλα τον αντρουλη μου να μου παρει κοτοπουλο....αναγκαστικα θα κανω τον κιμα σημερα μη μου χαλασει!!!!

Μαρια καλο καθαρισμα,,η αδερφουλα μου χθες το στολισε,πηγα και την βοηθησα λιγακι,μιλαμε δακρυσα,φετος θα ναι τα ποιο χαρουμενα μασ Χριστουγεννα,,εγω η αυριο η την κυριακη θα στολισω!!!

Βουλα σαν τον βεγγο και εσυ τρεχεις εεε

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

καλημερα κοριτσια!περαστικα στα αρρωστα μωρακια!

βλεπω ολες εχουμε δουλιες σημερα-εχω κ εγω σιδερο?(το ενα πληντηριο τοαλλο αυριο-ε μη κουραστω κιολας:P)

αντε μαρακι να στολισεις να χαρει κ το ροκομωρο!

γιωτα μου εχει δικιο η λια δεν ειναι αναγκη να βαζουν συνεχεια βαρος μια χαρα ειναι η δικια σου!

λια αυριο μπαινω χειρουργιο πρωι πρωι να τελειωνω.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Λία μου στγγνώμη που βγήκα έτσι.. Πάτησε ένα κλάμα η μικρή στον ύπνο της.. Ξύπνησε και βρώμαγε ο τόπος.. Χάρηκα ότι τα έκανε και τελικά ήταν πορδίτσα.. Και από το σφίξιμο έκλαψε.. Τώρα την ξανακοιμισα.. Μακάρι βρε Λια μου να μην είναι τίποτα.. Αλλα σχεδον 3 μηνών παιδί και να παλεύουμε να φτάσουμε τα 5 κιλα;; Γεννηθήκαμε βέβαια 2850 και βγήκαμε 2550 από το μαιευτήριο αλλά και πάλι..

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

αχ γιωτα το ιδιο αγχος ειχα κ εγω σε καταλαβαινω...κοντευουμε τους 4μηνες κ ακομα 4700 δε φτασαμε....πρεπει να το παρουμε αποφαση τα παιδια μας ειναι ολιγοφαγα!!μοντελακια θα γινουν καλε τι αγχωνεσαι??:P

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Βούλα μου της έκανα κλύσμα κι έβγαλε πάρα πολύ λιγα.. Γιάυτό ανησυχώ.. Σοφάκι όλα θα πάνε καλά αύριο και θα επανέλθεις δυνατότερη!! Όλες στις δουλειές το έχετε ρίξει εεε;;;; Εγώ είμαι στη μαμά μου και δεν κάνω τίποτα! χι, χι! Όταν επιστρέψω όμως με περιμένει το χάος!!!

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Καλημερα κοριτσια τι κανετε?Εμεις καλα.Περιμενουμε να χεσουμε και αν ειναι το ιδιο χρωμα θα παρουμε ξανα την παιδιατρο για περαιτερω οδηγιες...Τωρα του κραταω ενα ψαρακι που προσπαθει να πιασει οποτε γραφω με το ενα χερι.Για δουλειες μιλατε ε?Εγω τα εχω παρατησει δεν μπορω μονο ενα σκουπισμα εκανα χθες και ενα σιδερο.Δεν εχω ορεξη καθολου ρε κοριτσια....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!!Σημερα δουλιτσες εε???

Στολιζετε κιολα σιγα σιγα???!!!Τελεια!!!

Εμενα μεχρι περσι δεν μου αρεζαν τα Χριστουγεννα(Αφηστε..δεν ξερω γτ!!!!) οποτε φετος, που λογω μπεμπας αρχισαν να μου αρεσουν, δεν εχω ουτε 1 στολιδι!!!!!!!!Μονο κατι τραπεζομαντηλα!!!

Κ επειδη δεν την αφηνω πουθενα(δε θα εχει κ να φαει αλλωστε!) δεν θελω να την παω σε κλειστο χωρο με κοσμο ωστε να ψωνιζαμε...!Του χρονου λοιπον!!!

Περαστικα στους αρρωστουληδες κ στα αρρωστουλικα!!!:)

Αλλα σχεδον 3 μηνών παιδί και να παλεύουμε να φτάσουμε τα 5 κιλα;; Γεννηθήκαμε βέβαια 2850 και βγήκαμε 2550 από το μαιευτήριο αλλά και πάλι..

Κοπελα μου σορρυ που "πεταγομαι" αλλα....Εχει παρει σχεδον 2,5 κιλα απο τη γεννηση!!!!Με θηλασμο???!!!!!Ξερεις ποσο τελειο ειναι αυτο????Σε μολις 3 μηνες!!!!!!!

Γτ στενοχωριεσαι καλη μου???Η μπεμπουλα σου σε λιγο θα διπλασιασει το βαρος γεννησης!!!Αλλα μωρακια κανου 6 μηνες να το πετυχουν αυτο!!!Μην την συγκρινεις με αλλα νινακια που γεννηθηκαν μεγαλυτερα!:)

Τι αλλα???Σημερα λεω να κανω κατι σε λαχανικο...Φασολακια?Αρακα?Σπανακορυζο????

Τπτ δεν θελω απο αυτα αλλα πρεπει!!!

Θα προτιμουσα κατι σε καρμποναρα-πιτσα-σουφλε!!!Μιαμ!!!!

XFVjp2.png

Σοφια η Παναγιτσα κοντα σου να ναι..μη φοβασαι τπτ..το μωρο ποιος θα το κρατησει?

Γιωτα το κανες ολο το κλισμα?εγω της βαζω μια σταγονιιτσα κ πιεζω ποδαρακια.περιμενω λιγακι και αν δεν τα κανει της ξαναβαζω,,κανε υπομονη,σκεψου πως το περνανε πολλα παιδακια,χαμομηλι της δινεις??Για τα κιλακια βρε χαζουλα μην στενοχωριεσαι,παρε κ την παιδιατρο να σου πει για να ησυχασεις!

Καλημερα ζωιτσα..ευχομαι να μην ειναι τπτ σοβαρο...και εγω με ενα χερι γραφω...αχχχχχχχ

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Αχ βρε κοριτσια...Μπερδευομαι ακομη με τα ονοματα-νικ σας!!!

Η Σοφια ειναι η elisabeth?

Ολα καλα θα ειναι αυριο και ευχομαι να αναρρωσεις γρηγορα!Στελνω φιλακια κ ζουζουνισματα απο την τσαχπινουλα μου!!!:)

XFVjp2.png

καλημερα κατερινακι..καλα ψωνια :)

Ananie,φασολακια και αρακα δεν τρωω γιατι ενοχλουν την μικρη στην κοιλιτσα,ολο αερια εχουμε μετα..σπανακι οκ,αλλα δεν το τρωωει ο συζυγος,μονο σε πιτα του αρεσει...κυριακη λεει θα κρατησει την μικρη για 2 ωρες συνεχομενες για να ανοιξω φυλο να του κανω σπανακοπιτα,αντε να δουμε ποτε θα ξεκουραστουμε

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Άκυρα προς το παρόν τα ψώνια κοιμήθηκε.

Σχετικά με τα κιλά , δεν μπορεί να βάζουν συνέχεια το ίδιο , το θέμα είναι να βάζουν. Αυτό που λέει η Λία για το χαμομηλάκι εμάς δούλεψε , δοκίμασε το

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...