Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μακμαρακι να ζησετε!να ειστε παντα ευτυχισμενοι!

μαρακι εγω μιλησα στους 8 μηνες.κ ο αντρας μου καπου εκει.περπατησαμε παντως γρηγορα εγω στους 15νομιζω ο αντρας μου απο τους 13.θα δουμε!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσακια την κοπανισα!!! βροχη ξεβροχη εκανα τον μικρουλη πακετο κ πηγα για καφε...

ο αδερφος μου ειναι καλα, λιγο ζαβλακωμενος βεβαια απ την επισκληριδιο, θα τον ξαναπαρω σε λιγο να δω πως ειναι.. Σας ευχαριστω ολες πολυ για το ενδιαφερον!!

Μακ μου να ζησετε!!! Να ειστε καλα κ ευτιχισμενοι!!!

Τατι εφυγες??? Παλι δεν σε προλαβα?!

Σοφια2 μπραβο στη μικρουλα σου!!! Πολυ ωραια νεα, αλλα αυτη η εμμονη του γιατρου να δωσεις σωνει κ καλα ζαχαρες κ λοιπες αηδιες στο παιδι, δεν το καταλαβαινω! Σορυ κι ολας..

Εγω οπως λεει η Τατιανα θα δωσω ρυζαλευρο οταν ερθει η ωρα, αλλα με ξενο!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

15 και 13 μήνες καλέ δεν είναι γρήγορα! :) μέσος όρος το 13 και αργά το 15...στο λέω γιατί είχα κουβέντα με τον παιδίατρο γιατί ο Νικόλας είναι πολύ εύκαμπτος (πόδια στο κεφάλι ένα πράμα) και μου είπε ότι θα αργήσει να περπατήσει και όταν τον ρώτησα τι εννοεί μου είπε μετά τα πρώτα του γενέθλια...

η μικρούλα του νονού μας περπατάει από 10 μηνών και προχθές στα πρώτα της γενέθλια έριχνε κάτι χορούς με το gummy bear απίστευτους :D :D :D :D

Αννούλα, την πρώτη βδομάδα ξεκινήσατε και με κρέμα και με φρουτόκρεμα; Πόσα γεύματα γάλα αντικατέστησες;

Προσπαθώ να βρω άκρη γιατί σε ένα μήνα που κλείνει τον 5ο ο Νικόλας γυρνάω στη δουλειά και θέλω να εισαγάγουμε τροφές έτσι ώστε να του αφήνω και ένα γεύμα δικό μου και να συνεχίσουμε το θηλασμό...

Ναι Μαρακι και τα 2 κατευθειαν. Αντικατεστησα 2 γευματα γαλα και πινει τωρα 3 γαλα 2 κρεμες. Απο τον αλλο μηνα θα τρωει και φαγητο το μεσημερι και θα πινει μονο 2 γαλα, πρωι και βραδυ.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Σήμερα εχω επέτειο γαμου! 2 χρονάκια!

Τζα:)Να'μαι κι εγω!

Γυρισα πριν λιγο απο την δουλεια και εκατσα να σας διαβασω βγαζοντας γαλατακι.

Μακμαρακι μου χρονια σας πολλα!Να ειστε παντα ευτυχισμενοι και αγαπημενοι!Και του χρονου μ'ενα δευτερο!

Σοφακι πολυ καλα τα νεα σας!Μπραβο στην μικρουλα σου!

Μαρακι ποσο εχει το καρεκλακι που εχεις?Και γιατι ψαχνεις απο τωρα προσκλητηρια και μπομπονιερες?Δεν ειναι λιγο νωρις?Με αγχωσες.

Αν κι εγω θα τα κανω ολα στην νυφη μου που κανει μπομπονιερες,εχει βαφτιστικα και αναλαμβανει και στολισμους.

Τατι μου με γεια το νοικοκυριο σας:!:Σας ευχομαι να τρωτε ολο το φαι σας

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

Τζα:)Να'μαι κι εγω!

Γυρισα πριν λιγο απο την δουλεια και εκατσα να σας διαβασω βγαζοντας γαλατακι.

Μακμαρακι μου χρονια σας πολλα!Να ειστε παντα ευτυχισμενοι και αγαπημενοι!Και του χρονου μ'ενα δευτερο!

Σοφακι πολυ καλα τα νεα σας!Μπραβο στην μικρουλα σου!

Μαρακι ποσο εχει το καρεκλακι που εχεις?Και γιατι ψαχνεις απο τωρα προσκλητηρια και μπομπονιερες?Δεν ειναι λιγο νωρις?Με αγχωσες.

Αν κι εγω θα τα κανω ολα στην νυφη μου που κανει μπομπονιερες,εχει βαφτιστικα και αναλαμβανει και στολισμους.

Τατι μου με γεια το νοικοκυριο σας:!:Σας ευχομαι να τρωτε ολο το φαι σας

καλώς την!

το καρεκλάκι έχει 180 ευρώ από αγγλία...

μην αγχώνεσαι, απλά εγώ πάντα έτσι κάνω...για τον γάμο που έγινε Αύγουστο τα είχα όλα έτοιμα από τον Απρίλη :)

απλά θέλω να έχω εικόνα και στο γάμο το προσκλητήριο ήταν μοναδικό σχέδιο από μια φίλη, το χαρτί το διάλεξα μόνη μου, την κορδέλα επίσης, τη γραμματοσειρά, το χρώμα της γραμματοσειράς, το κείμενο κλπ. Όσο για τις μπομπονιέρες, πήρα μια μέρα άδεια από τη δουλειά και πήγα στο νουνό του Νικόλα που έχει μαγαζί με προσκλητήρια μπομπονιέρες, του κατέβασα κάτω όλο το μαγαζί, φτιάξαμε καμιά 20αριά (αφού πήγαμε σε προμηθευτή του να διαλέξω ποια απόχρωση κορδέλας θα βάλω), τότε αποφάσισα :)

οπότε φαντάζεσαι για τον μονάκριβό μου :) τις μπομπονιέρες τις διάλεξα 10 μέρες πριν γεννηθεί :tongue:

ααα και εγω μολις κλεισω εκκλησια κ χωρο για το τραπεζι θα κοιταξω μπομπονιερες κ προσκλητηρια...δεν ειμαι καθολου ιδιοτροπη απλα μου αρεσει να τα εχω απο πριν ετοιμα κ να μην τρεχω τελευταια στιγμη....

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

ααα και εγω μολις κλεισω εκκλησια κ χωρο για το τραπεζι θα κοιταξω μπομπονιερες κ προσκλητηρια...δεν ειμαι καθολου ιδιοτροπη απλα μου αρεσει να τα εχω απο πριν ετοιμα κ να μην τρεχω τελευταια στιγμη....

τραπέζι γιοκ εμείς... εκκλησία βρήκα, ψάχνω τον παπά...

ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ!!!!!!!!!!

Ποντίκι στην κουζίνα ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καινουριο σπίτι!!!!!!!!!!!!!

Βοηθεια !!!!!!!!!!!!!!!!!δεν εχω ξαναδει ποντικι απο κοντα!!!!!!!!!!!!!!!!

βοηθεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tLPhp3.png

τραπέζι γιοκ εμείς... εκκλησία βρήκα, ψάχνω τον παπά...

κοιτα κ εγω δεν τρελλαινομαι για το τραπεζι αλλα θελω να ευχαριστησω τους ανθρωπους που ερχονται στη βαφτιση κ θα φερουν σιγουρα καποιο δωρακι για την μπεμπουλα!θα ειμαστε στενοι φιλοι κ συγγενεις κ φυσικα οι γονεις αδελφια των νονων μας περιπου 75-80 ατομα.

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...