Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σου Αννούλα! Πές μας κι εσυ αν έπεσε καθόλου μέσα..

22/1

Διαθέτεις εξαιρετικά δυνατό μυαλό! Το μεγάλο σου όπλο. Αυτοί που σε αγαπούν θέλουν πολύ να σε βοηθήσουν, αλλά δεν τολμούν, για να μην σκοντάψουν πάνω στο τεράστιο Εγώ σου. Στον έρωτα μάθε να δίνεις κι όχι μόνο να παίρνεις.

27/7

Εχεις πολλά κρυμμένα ταλέντα και οι άλλοι πραγματικά ξαφνιάζονται όταν τα ανακαλύπτουν ένα-ένα. Μισείς τον ανταγωνισμό, είσαι άτομο ήρεμο και ισορροπημένο και πολύ αποφασιστικό, πράγμα που φαίνεται στον επαγγελματικό τομέα που διαπρέπεις.

1/9

Αγαπάς την δράση, είσαι πλάσμα εύστροφο, χαριτωμένο, γοητευτικό, κάνεις σχέσεις με μεγάλη ευκολία, διαθέτεις κοινή λογική, συναισθηματική ισορροπία, διπλωματία και μεγάλη κοινωνικότητα.

Μεσα σε ολα...Ειδικα εκεινο με το Εγω μου ανατριχιαστικα αληθινο...Αχ ωραια και για το μωρακι μου, η ηρεμη δυναμη του σπιτιου μας!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια Μαριανθη, ειμαστε ομορφα κοριτσια ειναι αληθεια (κουκουβα κουκουβα) αλλα μη με βριζεις ετσι συμπεθερα μου...Ακου Χανια!!!!! Απο Ηρακλειο ειμαι βρε, capital city!!!!!

ovvZp2.png

Αννούλα τι κάνεις? ολα καλα?

Καλα μωρε, εδω με τη μικρη, καναμε τις ενεσεις σημερα, αν διαβασες και ηταν λιγο ζαβλακωμενη, μου εβγαλε παλι και λιγη κρεμα μετα απο λιγο, αστο καλο με την κωλογοπ να δουμε ποτε θα περασει...Εσεις;;; ολα καλα το αγγελουδι σου;;; που χανεσαι;;;

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

Καλα μωρε, εδω με τη μικρη, καναμε τις ενεσεις σημερα, αν διαβασες και ηταν λιγο ζαβλακωμενη, μου εβγαλε παλι και λιγη κρεμα μετα απο λιγο, αστο καλο με την κωλογοπ να δουμε ποτε θα περασει...Εσεις;;; ολα καλα το αγγελουδι σου;;; που χανεσαι;;;

ναι το διάβασα... πω πω και με την κρέμα ε? ευχομαι συντομα να τελειώνεται με αυτό... τώρα θα χαθώ λιγο γιατι έχω και τα 2 αντράκια μου παρεούλα... έχουν και τα 2 απαιτήσεις...;)

ο μικρούλης μου κοιμάται απο τις 22:00 και ο μεγάλος δίπλα μου βλέπει ταινία... του υποσ΄χέθηκα οτι θα το δούμε μαζί αλλά που... όλο και κατι ψάχνω-διαβάζω εδω για το παιδί και καθε λίγο και λιγάκι του μιλάω .... και μιου λέει: "Πάλι καλά που θα βλέπαμε μαζί την ταινία" και μετά γελάει και με κοροιδεύει... :lol:

ναι το διάβασα... πω πω και με την κρέμα ε? ευχομαι συντομα να τελειώνεται με αυτό... τώρα θα χαθώ λιγο γιατι έχω και τα 2 αντράκια μου παρεούλα... έχουν και τα 2 απαιτήσεις...;)

ο μικρούλης μου κοιμάται απο τις 22:00 και ο μεγάλος δίπλα μου βλέπει ταινία... του υποσ΄χέθηκα οτι θα το δούμε μαζί αλλά που... όλο και κατι ψάχνω-διαβάζω εδω για το παιδί και καθε λίγο και λιγάκι του μιλάω .... και μιου λέει: "Πάλι καλά που θα βλέπαμε μαζί την ταινία" και μετά γελάει και με κοροιδεύει... :lol:

Και μενα γκρινιαζει που ολο στο νετ ειμαι...φιλακια κοριτσαρα, τα λεμε το πρωι με την ησυχια μας και ανευ γκρινιας...Καληνυχτα!!!!

ovvZp2.png

Και μενα γκρινιαζει που ολο στο νετ ειμαι...φιλακια κοριτσαρα, τα λεμε το πρωι με την ησυχια μας και ανευ γκρινιας...Καληνυχτα!!!!

καληνύχτα... ευτυχώς δεν εχω γκρινια.... τουλαχιστον ακόμα, απλά με κοροιδεύει:-P, νορμαλ πράγματα για εμας έτσι κάνουμε όλη την ώρα;)... αλληλοπειραζόμαστε ασταμάτητα! καλή ξεκούραση και καλό βραδυ!

καλημερουδια!!!χαθηκα το ξερω και παιρνω και απουσια!!θα μεινω στην ιδια ταξη!εγω οταν χανομαι η ασχουλουμαι πολυυυυυυ με την μπεμπουλα η ψαχνω ιντερνετ.στην περιπτωση μου συνεβει το δευτερο!!λοιπον εκανα παραγγελια μπολακια κουταλακια κ καρεκλακι κ ειμαστε ετοιμοι.πηγαμε παιδιατρο χτες ολα τελεια,καναμε εμβολια δεν κλαψαμε καθολου γιατι ειμαστε δυνατα κοριτσια κ τον αλλο μηνα θα φαμε ρυζαλευρο κ τον 6ο φρουτοκρεμα....γενικα οπως μου τα ειπε με βρηκε συμφωνη σε ολα,ειναι πολυ λογικος ανθρωπος κ τα παει ολα σιγα σιγα.μου ειπε καλυτερα οχι κρεμα βανιλια (αν εγω ομως θελω τοτε οκ)γιατι εχει ζαχαρη κ δεν υπαρχει λογος να συνηθιζει απο τωρα την ζαχαρη μιας κ ειναι μια γευση αγνωστη κ δεν της λειπει....το ρυζαλευρο το σκετο θα παιρνουμε κ θα το φτιαχνουμε με το γαλα της...μια χαρα μου ακουγεται...οποτε μανουλες που θηλαζετε νομιζω οτι ειναι μια καλη λυση (οτι σας πει βεβαια ο παιδιατρος) για να το φτιαχνετε κ με το γαλατακι σας....αυτα τα νεα μας.σας φιλω!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

καλημερουδια!!!χαθηκα το ξερω και παιρνω και απουσια!!θα μεινω στην ιδια ταξη!εγω οταν χανομαι η ασχουλουμαι πολυυυυυυ με την μπεμπουλα η ψαχνω ιντερνετ.στην περιπτωση μου συνεβει το δευτερο!!λοιπον εκανα παραγγελια μπολακια κουταλακια κ καρεκλακι κ ειμαστε ετοιμοι.πηγαμε παιδιατρο χτες ολα τελεια,καναμε εμβολια δεν κλαψαμε καθολου γιατι ειμαστε δυνατα κοριτσια κ τον αλλο μηνα θα φαμε ρυζαλευρο κ τον 6ο φρουτοκρεμα....γενικα οπως μου τα ειπε με βρηκε συμφωνη σε ολα,ειναι πολυ λογικος ανθρωπος κ τα παει ολα σιγα σιγα.μου ειπε καλυτερα οχι κρεμα βανιλια (αν εγω ομως θελω τοτε οκ)γιατι εχει ζαχαρη κ δεν υπαρχει λογος να συνηθιζει απο τωρα την ζαχαρη μιας κ ειναι μια γευση αγνωστη κ δεν της λειπει....το ρυζαλευρο το σκετο θα παιρνουμε κ θα το φτιαχνουμε με το γαλα της...μια χαρα μου ακουγεται...οποτε μανουλες που θηλαζετε νομιζω οτι ειναι μια καλη λυση (οτι σας πει βεβαια ο παιδιατρος) για να το φτιαχνετε κ με το γαλατακι σας....αυτα τα νεα μας.σας φιλω!

καλημέρα και από εμένα! μήπως γιορτάζουμε σημερα; ξερω ότι ειναι της Αγιας Τατιανης. Αν σημερα ειναι τελικα η γιορτη σου χρονια σου πολλα και καλα! να χαιρεσαι την οικογενεια σου, να ειστε ολοι καλα γεματοι ευτυχια και αγαπημενοι κοριτσακι μου!

πωπω ερημιές (**εμοτικον κοιταει γυρω γυρω τι αδειες πολυθρονες και το σβηστο τζακι**)

γιορτάζεις τάτι;;;; χρόνια πολλά να σε χαίρεται ο γιώργης σου και η νυφούλα μου!!! :)

για δείξε τι παρήγγειλες βρε θηρίο! επίσης ο γιατρός που σας είπε τον επόμενο μήνα ρυζάλευρο, θα αντικαταστήσεις ένα μόνο γεύμα με αυτό; το απογευματινό; τι πρόγραμμα σου έδωσε;

κοριτσακια μου οχι δεν γιορταζω!ειμαι αναστασια!σας ευχαριστω παντως!!!λοιπον κατσε να προλαβω να σας δειξω τι πηρα!οι αγορες μου παντως εχουν γινει με βαση να ειναι ασφαλη τα υλικα που χρησιμοποιουνται κ οχι την ομορφια!ναι μαρακι το απογευματινο θα αλλαξουμε.το 4ο γευμα δηλαδη.εμεις κανουμε 5.

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...