Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Συμπεθερουλα μου κι η δικια σου δεν παει πισω!!! Κουκλα ειναι.. Βεβαια νομιζω πως ολα τα μπεμπακια μας ειναι κουκλια.. Οπως κ να χει σας ευχαριστουμε για τα κομπλιμεντα, κ σενα Βουλακι...

Καλα Βουλα σε κανω πολυ γουστο που παρακολουθεις τα του ποδοσφαιρου!!!! Εμενα ο Θοδωρης δεν ασχολειται καθολου με τη μπαλα!!! Εγω βλεπω περισσοτερο ποδοσφαιρο απ αυτον!!! Ο αδερφος μου ομως... αστα! κολλημενος με τη μπαλα!!

Αννουλα απ τα Χανια εισαι??? Θυμησε μου...

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλέ εννοείτε αφού σε όλες έκανα ανοιχτή πρόσκληση. Όσοι πιστοί προσέλθετε!!!!!!Και τι υπερπόντιο καλέ. Σε 50 λεπτάκια θα πατάς Σαλονικιό έδαφος΅!

Αληθεια?? ειναι ανοιχτη??? Ποτε βαφτιζεις???

1η Αυγούστου κοριτσάρα.Όσο για το ποδόσφαιρο......ε τι να κάνω.Πλύση εγκεφάλου μου 'χει κάνει το μεγάλο το αντράκι μου 12 χρόνια τώρα. Προ εγκυμοσύνης πήγαινα 5-6 φορές το χρόνο στο γήπεδο μαζί του.Πολύ το γούσταρα. Τώρα περιμένουμε να μεγαλώσει λίγο ο Άγγελος να πηγαίνουμε όλοι μαζί.

1η Αυγούστου κοριτσάρα.Όσο για το ποδόσφαιρο......ε τι να κάνω.Πλύση εγκεφάλου μου 'χει κάνει το μεγάλο το αντράκι μου 12 χρόνια τώρα. Προ εγκυμοσύνης πήγαινα 5-6 φορές το χρόνο στο γήπεδο μαζί του.Πολύ το γούσταρα. Τώρα περιμένουμε να μεγαλώσει λίγο ο Άγγελος να πηγαίνουμε όλοι μαζί.

Εγω τον αδερφο μου τον παρακαλαω να με παρει μαζι... Μπορει ο θοδωρης να μην ασχολειτε αλλα κ εγω με ποδοσφαιρα μεγαλωσα.. Κι ο μπαμπας μου επαιζε κ ο αδερφος... Ο οποιος παρεπιπτοντως εχει σακατευτει απ τη μπαλα... Αστα! αυριο μπαινει χειρουργειο...γονατο!!!

Διαφημίσεις

Εγω τον αδερφο μου τον παρακαλαω να με παρει μαζι... Μπορει ο θοδωρης να μην ασχολειτε αλλα κ εγω με ποδοσφαιρα μεγαλωσα.. Κι ο μπαμπας μου επαιζε κ ο αδερφος... Ο οποιος παρεπιπτοντως εχει σακατευτει απ τη μπαλα... Αστα! αυριο μπαινει χειρουργειο...γονατο!!!

ωχ περαστικά του!!!

Αστα ολο σακατευεται με τη μπαλα!!! Κ να παιζε κ σε καμμια ομαδα να παιρνε τιποτα μυριακια καλα θα 'τανε.. Αλλα τι να κανεις? Αρρωστια!! Εχουμε αγχωθει λιγο η αληθεια ειναι, κ με πειραζει που δεν μπορω να ειμαι εκει αλλα τι να κανω? Προσπαθω απλα να ειμαι θετικη κ να του το μεταφερω.. Τουλαχιστον να εχει λιγο καλη ψυχολογια.. Για να δουμε! Αυριο αν μπω στο φορουμ φρικαρισμενη κ μες την αγωνια μην απορησετε!!!!

Ναι στην Αθηνα στο Μetropolitan. Για να δουμε.. Απλα αυτες οι εγχειρησεις ειναι καπως, εχουν πολυ..λεπτομερεια. κ μετα θελει πολυ προσοχη στην αναρρωση... Λυπαμε που δεν μπορω να παω εκει, αλλιως ενταξει, ειναι σε καλα χερια! Τελοσπαντων... Ολη μερα στο τηλεφωνο μιλαμε! Του εστειλα ενα βιβλιο να χει να διαβαζει, καθως θα βγει την Πεμπτη.. Το μονο που μπορω να κανω λογω αποστασης...:(

Διαφημίσεις

οκ! φιλακια καλο βραδυ!!!

Εύχομαι γρήγορη και ανωδυνη ανάρρωση στον αδερφούλη σου!

Τι κάνετε κοριτσάρες καλά? εμείς βολτάραμε με τομ μπαμπά μας παρέα σήμερα!... εχει παρει άδεια όλη την εβδομάδα και όπως καταλαβαίνετε είμαστε σε τρελά κέφια:!:

Σας διάβασα είδατε τι καλό κορίτσι που είμαι:?:... αλλά όμως δε θυμάμαι τπτ να σχολιάσω... :rolleyes:....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...