Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας , τι κάνετε ?

Περιμένω να ξυπνήσει για να φάει αλλά πέρα βρέχει. Πήγαμε μια μικρή βόλτα παρόλο το κρύο, έτσι για 10ʼ για να πάρει κ μια δόση παγωνιάς !

Μαριανθούλα τι κάνεις ? Να σου ζήσει ο μικρούλης ανθρωπάκος σου σαν τα ψηλά βουνά.

Πεπη, και εμάς μας έκανε αντίδραση αυτό το εμβόλιο , εγώ του έκανα κομπρέσες με χλιαρό νερό κ οινόπνευμα, η κοκκινίλα έφυγε σε 2- 3 μέρες κ το γρομπαλακι πολύ αργότερα, δεν είναι κάτι θα περάσει. ;) Βρε Πεπη αν δεν σου είναι κόπος (μόνο εγώ έμεινα … 29/6 , 31/7 , 24/11 )

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι σπιτι ειμαι...

μου εφερε η μαμα μου φασολια ξεσπινιστα (μπαρμπουνια) με μυρωδιες. ο Αρης εχει παστιτσιο απόο την πεθερα μου στην οποια πηγαμε εχθες (εμενα δεν μου αρεσει το παστιτσιο). εσεις;

αχ Αννουλα υπομονη. και εγω δεν μπορω καθολου οταν κλαει ο μικρος. φαντασου οτι στο εμβολιο ο αντρας μου τον παιρνει αγκαλια για την ενεση ακι εγω αλλαζω δωματιο :-(

Εγω εχω κατι γιουβαρλακια απο χτες να καταβροχθησει ο θοδωρης, κ κοτοπουλακι το οποιο δεν εχω μαγειρεψει ακομα.. το σκευτομαι.. Σουπα η στο φουρνο με πατατες???? Μ αρεσουν οι μπαρμπουνες!!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Πεπη, και εμάς μας έκανε αντίδραση αυτό το εμβόλιο , εγώ του έκανα κομπρέσες με χλιαρό νερό κ οινόπνευμα, η κοκκινίλα έφυγε σε 2- 3 μέρες κ το γρομπαλακι πολύ αργότερα, δεν είναι κάτι θα περάσει. ;) Βρε Πεπη αν δεν σου είναι κόπος (μόνο εγώ έμεινα … 29/6 , 31/7 , 24/11 )

Αχ να περάσει , να περάσει....

29/6

Διαθέτεις απίστευτη φαντασία η οποία ωθεί τα όνειρα σου, ακόμη και τα πιο τρελά,σ την πραγμάτωση τους. Η τόλμη σου σε βοηθά να ξεπερνάς όλα τα εμπόδια. Υπερκινητικό άτομο, δεν μπορείς να μείνεις για πολύ στο ίδιο μέρος, ακολουθείς τον άνεμο για να ζήσεις νέες περιπέτειες.

31/7

Διαθέτεις δεξιότητες και μια απίστευτη εσωτερική δύναμη που σε ωθεί στην πρόοδο, στην μάθηση και τελικά στην κορυφή. Πλάσμα σοβαρό, μερικές φορές αυστηρό, λησμονείς ότι υπάρχει και η διασκέδαση στη ζωή.

24/11

Τύπος μαχητικός, δυναμικός, ενθουσιώδης, με πολλά ενδιαφέροντα. Σ'αρέσει να φιλοσοφείς, να ονειρεύεσαι και έχεις πολύ πλούσιο εσωτερικό κόσμο.

tLPhp3.png

Αχ να περάσει , να περάσει....

29/6

Διαθέτεις απίστευτη φαντασία η οποία ωθεί τα όνειρα σου, ακόμη και τα πιο τρελά,σ την πραγμάτωση τους. Η τόλμη σου σε βοηθά να ξεπερνάς όλα τα εμπόδια. Υπερκινητικό άτομο, δεν μπορείς να μείνεις για πολύ στο ίδιο μέρος, ακολουθείς τον άνεμο για να ζήσεις νέες περιπέτειες.

31/7

Διαθέτεις δεξιότητες και μια απίστευτη εσωτερική δύναμη που σε ωθεί στην πρόοδο, στην μάθηση και τελικά στην κορυφή. Πλάσμα σοβαρό, μερικές φορές αυστηρό, λησμονείς ότι υπάρχει και η διασκέδαση στη ζωή.

24/11

Τύπος μαχητικός, δυναμικός, ενθουσιώδης, με πολλά ενδιαφέροντα. Σ'αρέσει να φιλοσοφείς, να ονειρεύεσαι και έχεις πολύ πλούσιο εσωτερικό κόσμο.

θα περάσει , μην αγχώνεσαι …

σε ευχαριστώ πολύ πολύ. Μου αρέσει πολύ αυτό που λέει για το λιονταράκι μου !!!

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

Μακ τρελαινομαι για μπαρμπουνες, στειλε καλε με κανενα κουριερ και απο δω...Μαριανθη μου στο μπουτακι μας τσιμπησαν, ευχαριστουμε για το φιλακι!!!! Καλε κουκλι ο γαμπρος μου, ωραιες φωτο!!!!! Πες και σε μενα βρε Πεπη, ζηλεψα που σε ολες ειπες, αν δε σου κανει κοπο!!!! εγω: 22/1, μπεμπα:27/7 και ανηρ: 1/9...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Γεια σας!Μολις επιστρεψαμε απο την βολτα μας.

Πηγαμε κατω στο κεντρο,στην αγορα και μετα για κεφεδακι στην Αριστοτελους.

Του ψωνισαμε και του μικρου μας κατι τελεια ρουχακια απο το H&M.

Ηταν κυριος το πουλακι μου!

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Πες και σε μενα βρε Πεπη, ζηλεψα που σε ολες ειπες, αν δε σου κανει κοπο!!!! εγω: 22/1, μπεμπα:27/7 και ανηρ: 1/9...

Γεια σου Αννούλα! Πές μας κι εσυ αν έπεσε καθόλου μέσα..

22/1

Διαθέτεις εξαιρετικά δυνατό μυαλό! Το μεγάλο σου όπλο. Αυτοί που σε αγαπούν θέλουν πολύ να σε βοηθήσουν, αλλά δεν τολμούν, για να μην σκοντάψουν πάνω στο τεράστιο Εγώ σου. Στον έρωτα μάθε να δίνεις κι όχι μόνο να παίρνεις.

27/7

Εχεις πολλά κρυμμένα ταλέντα και οι άλλοι πραγματικά ξαφνιάζονται όταν τα ανακαλύπτουν ένα-ένα. Μισείς τον ανταγωνισμό, είσαι άτομο ήρεμο και ισορροπημένο και πολύ αποφασιστικό, πράγμα που φαίνεται στον επαγγελματικό τομέα που διαπρέπεις.

1/9

Αγαπάς την δράση, είσαι πλάσμα εύστροφο, χαριτωμένο, γοητευτικό, κάνεις σχέσεις με μεγάλη ευκολία, διαθέτεις κοινή λογική, συναισθηματική ισορροπία, διπλωματία και μεγάλη κοινωνικότητα.

tLPhp3.png

Καλησπέρες!Τι κάνετε μανούλες και μπεμπάκια; Πάλι δεν μπήκα στην ώρα μου σήμερα. Κάτι έχω πάθει μου φαίνεται.Αποσυντονίστηκα μετά τις γιορτές και δεν μπορώ να μπω στο πρόγραμμά μου. Πάντα έχω κάτι να κάνω.

Μαριανθούλα να σου ζήσει ο μπεμπάκος ο κούκλος!!!!!

Πέπη κι εγώ ζήλεψα!Να σου δώσω ημερομηνίες να μου πεις κι εμένα αν δε σου κάνει κόπος;10/03,23/01/30/07.

Βουλα επιτελους σε βρισκω!!!!!!!!!!Τι κανετε?

Λοιπον εμεις που δεν μας πεφτετε μακρια ελπιζουμε να ερθουμε!!!Αν δεν βαφτιζουμε και εμεις δηλαδη!!!!!!!

Εννοείτε πως το Αριανάκι το θέλουμε στη βάφτιση!!!!!Εσείς κανονίστε άλλη ημερομηνία για να βολέψει. Πώς είναι ο σύζυγος μετά την χθεσινή νίκη;Τέλεια φαντάζομαι!!!!!!

Τελειωσαμε με το πακετο, καναμε μπανιο, ταιζει ο μπαμπας, απλωσα κατι ρουχα και τωρα σκεφτομαι τι θα σαβουριασω...Θα κατσω λιγο με τον αντρουλη μου και ισως αργοτερα ξαναμπω..Μαρακι και μενα γκρινιες μου κανει και θελει και σ..ξ!!!!! Που να τα προλαβω ολα η γυναικα...Παω να εκπληρωσω τα συζυγικα μου καθηκοντα και τα λεμε πιο μετα αλλιως αυριο!!!! Βουλα αντε καλα με επεισες, θα κανουμε το υπερποντιο ταξιδι και θα ερθουμε, αν μας καλεσετε βεβαια!!!!!

Καλέ εννοείτε αφού σε όλες έκανα ανοιχτή πρόσκληση. Όσοι πιστοί προσέλθετε!!!!!!Και τι υπερπόντιο καλέ. Σε 50 λεπτάκια θα πατάς Σαλονικιό έδαφος΅!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...