Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσια...Μαριανθη μου τι κανεις;;;; Ολα καλα ε;;;; Εμεις πηγαμε σημερα νοσοκομειο για να κανουμε τις ενεσεις της μπεμπας και σπαραξε το μωρακι μου. Αχ δεν μπορω καθολου να κλαιει....Στεναχωρηθηκα παλι σημερα!!!!

Έλα βρε Αννούλα μου, αφού έτσι πρέπει και είναι για το καλό της λιονταρίνας σου! μέχρι πότε θα κάνετε τις ενέσεις;

Μαρια γιατι φαγητα μιλας????

Δουλευα ενα καλοκαιρι μ εναν πολυ καλο σεφ κ εμαθα διαφορα διπλα του!!! Βεβαια αυτο το ηξερα απλα εμαθα κ επιπλεον πραγματα..Ειχαμε παρει κ το αυτοκολλητο απ το υγεονομικο, δεν θυμαμαι πως λεγεται, θα το ψαξω μετα! Αλλωστε ολα τα τροφιμα γραφουν επανω οτι διατηρουντε 3 μερες στη συντηρηση.. Τωρα τι να σου πω.. Αυτα ειναι βασικοι κανονες! Πριν τα πεταξω βεβαια τα μυριζω πρωτα!!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

γιατί φαγητά που μαγειρεύω...κοκκινιστό, λεμονάτο μοσχάρι, πίτες κλπ.

δεν σε αμφισβητώ, απλά σου λέω ότι μετά τα φοιτητικά χρόνια, αν δεν έχει μούχλα, τρώγεται :)

Καλησπερα κοριτσια...Μαριανθη μου τι κανεις;;;; Ολα καλα ε;;;; Εμεις πηγαμε σημερα νοσοκομειο για να κανουμε τις ενεσεις της μπεμπας και σπαραξε το μωρακι μου. Αχ δεν μπορω καθολου να κλαιει....Στεναχωρηθηκα παλι σημερα!!!!

Συμπεθερουλα μου μη μου στεναχωριεσαι!!!!! Να βλεπεις που το κοριτσακι σου μεγαλωνει μια χαρα!! Ειναι δυνατη η μπεμπα σου αλλωστε!!!Μεχρι ποια ηλικια θα τις κανει???

Εμεις καλα ειμαστε!!!

Διαφημίσεις

γιατί φαγητά που μαγειρεύω...κοκκινιστό, λεμονάτο μοσχάρι, πίτες κλπ.

δεν σε αμφισβητώ, απλά σου λέω ότι μετά τα φοιτητικά χρόνια, αν δεν έχει μούχλα, τρώγεται :)

Οχι βρε, δεν ειναι θεμα αμφισβητησης.. Κοιτα εγω ετσι ξερω.. Ισως ειμαι κ παραπανω απαιτητικη, αντε μαξιμουμ 4.. κατι ρυζια κ μακαρονια.. Αλλα γενικα δεν αντεχουν πανω απο 2 μερες!!! Τα εχουμε φαει!!!

Επεξεργάστηκαν by Mar28..

Διαφημίσεις

Μεχρι και τον Απριλιο θα τις κανουμε τις ενεσεις. Το ξερω οτι ειναι για το καλο της και πρεπει να γινουν αλλα αν δειτε πως κλαιει...Μου σπαραζει την καρδια...Οι ενεσεις αυτες ειναι αναλογα με τα κιλα και επειδη ειναι καμποσα η μπουμπου η δοση σημερα ηταν τεραστια και ελεγα απο μεσα μου οτι δε θα τελειωσει. Τελοσπαντων, περασε και σημερα....Μαγειρευω φακες...μπλιαχ...Συμπεθερουλα τι κανει ο γαμπρος μου;;; Τα φαγητα και γω μαξιμουμ 2 μερες τα διατηρω και μετα πεταμα, εγω δεν τρωγω ποτε ξαναζεσταμενο φαγητο, απο παιδι το εχω, μου φαινεται οτι μυριζουν αμα τα ξαναζεστανω. Στο συζυγο τα πασαρω τα χθεσινα και τα τρωει ωραιοτατα...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

ναι σπιτι ειμαι...

μου εφερε η μαμα μου φασολια ξεσπινιστα (μπαρμπουνια) με μυρωδιες. ο Αρης εχει παστιτσιο απόο την πεθερα μου στην οποια πηγαμε εχθες (εμενα δεν μου αρεσει το παστιτσιο). εσεις;

αχ Αννουλα υπομονη. και εγω δεν μπορω καθολου οταν κλαει ο μικρος. φαντασου οτι στο εμβολιο ο αντρας μου τον παιρνει αγκαλια για την ενεση ακι εγω αλλαζω δωματιο :-(

Μεχρι και τον Απριλιο θα τις κανουμε τις ενεσεις. Το ξερω οτι ειναι για το καλο της και πρεπει να γινουν αλλα αν δειτε πως κλαιει...Μου σπαραζει την καρδια...Οι ενεσεις αυτες ειναι αναλογα με τα κιλα και επειδη ειναι καμποσα η μπουμπου η δοση σημερα ηταν τεραστια και ελεγα απο μεσα μου οτι δε θα τελειωσει. Τελοσπαντων, περασε και σημερα....Μαγειρευω φακες...μπλιαχ...Συμπεθερουλα τι κανει ο γαμπρος μου;;; Τα φαγητα και γω μαξιμουμ 2 μερες τα διατηρω και μετα πεταμα, εγω δεν τρωγω ποτε ξαναζεσταμενο φαγητο, απο παιδι το εχω, μου φαινεται οτι μυριζουν αμα τα ξαναζεστανω. Στο συζυγο τα πασαρω τα χθεσινα και τα τρωει ωραιοτατα...

Xaxaxa κ εγω το ιδιο!!! Καντε ενα κουραγιο παραπανω κοριτσακι, κοντευετε!!! Ο γαμπρουλης στελνει φιλακι στη μπεμπα??? Που κανατε το τσιμπι-τσιμπι?? Στο μπουτακι??:tongue: Αλλιως στο μαγουλο!:lol:

Επεξεργάστηκαν by CoffeeFilter

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...