Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 1/1/2025 at 9:54 ΜΜ, anoulious είπε:

Καλησπέρα και καλή Χρονιά!Είμαι παλιό μέλος και έχω παρα πολύ καιρό να μπω..Ίσως αν υπάρχουν παλιές κοπέλες να με θυμούνται ...Διάβασα λίγο την ιστορία σου(δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πεις σε ποιο γιατρό είσαι..),αν θέλεις μπες να δεις λιγο τη δική μου ..Εννοείται να κάνεις ΕΡΑ τεστ και να ψάξεις με δική σου πρωτοβουλια τα παντα(μικροβιωμα,σάκχαρο ,αντίσταση ινσουλίνη κλπ....πριν αποφασίσεις για διπλή δωρεά. Είναι πολύ δύσκολο όλο αυτο αλλά υπάρχει φως στο τέλος  

καλησπέρα και καλή Χρονιά γλυκια μου @anoulious! χάρηκα πολύ που μου απάντησες! διάβαζα την ιστορία σιυ όπως και ολων των κοριτσιων εδω μεσα και με πηραν τα κλάματα μολις εμαθα ότι κράτησες γερό το αγοράκι σου στην αγκαλιά σου. να είσαι καλά να το χαίρεσαι!!!!

στα δικά μου τώρα,  όλα όσα περιγράφεις τα εχω κανει είναι όλα πολύ καλά δεν εχω κανένα θέμα. και το σπερμα πολύ καλό και όλα! το ΕΡΑ τεστ μου το προτείνει ο γιατρός μου τσ..ριγ..ης γιατι δεν έχει κάτι να μου πει για την αποτυχία εμφυτευσης αλλα χωρίς να το πολυπιστευει κι ο ίδιος. έχω ακούσει και άλλους εξωσωματικους ότι δεν είναι αξιόπιστη εξέταση. όμως δεν καταλαβαίνω κι εγω πως εμιενα έγκυος όταν έκανα φυσικο κυκλο και όχι με δύο τεχνητους. καταλήγω ότι τα ωαρια δεν ήταν καλά.  αν είναι έτσι είναι καθαρά θέμα τύχης ποτε θα μου δώσει καλά ωαρια. προσωπικά δεν βλέπω φως στο τούνελ, μονο τύχη! και δεν είμαι γενικά πολύ τυχερή.... αυτα.....

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σοφάκι περαστικά στον αντρούλη σου και απο μακριά ε????????

Κι εγώ δεν αισθάνομαι πολύ καλά τώρα...μάλλον το παρακανα με τις δουλειές...με έπιασε η προκοπή σήμερα και τα'παιξα!

Κάτι η δουλειά στον υπολογιστή, μετά ένα βουνό σίδερο, μετά μαγείρεμα και τέλος έφτιαξα και ένα κέικ...δεν την παλεύω...

και τώρα ξυπνάει και η μικρή...ουφ!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ ρε κορίτσια τώρα στενοχωρήθηκα.Μου φέρανε το χαρτί για τα κοινόχρηστα και μου είπαν ότι το παιδάκι της διαχειρίστριας είναι 2 εβδομάδες στο νοσοκομείο με πνευμονία. Έίναι δεν είναι 4 χρονών. Αχ μωρέ περαστικά να είναι και να γίνει καλά το παιδάκι.Σόρυ που σας μαύρισα κι εσάς αλλά στενοχωρήθηκα πολύ και είμαι μόνη στο σπίτι με τον μπέμπη μου.

κοριτσια σας ευχαριστω ολες!μασκες ευτυχως μας εχει προμηθεψει η μαμα μου.

καλα σοφακι σου βγαζω το καπελο ποτε προλαβες κ τα κανες ολα αυτα?

βουλα μου ελπιζω να τη γλιτωσω κ εγω κ η μπεμπα.

σας καληνυχτω γιατι εχει ξυπνησει η μικρη κ δε θελω να την κρατησει ο αντωνης.να εχετε ενα ησυχο βραδυ!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Σοφάκι περαστικά στον αντρούλη σου και απο μακριά ε????????

Κι εγώ δεν αισθάνομαι πολύ καλά τώρα...μάλλον το παρακανα με τις δουλειές...με έπιασε η προκοπή σήμερα και τα'παιξα!

Κάτι η δουλειά στον υπολογιστή, μετά ένα βουνό σίδερο, μετά μαγείρεμα και τέλος έφτιαξα και ένα κέικ...δεν την παλεύω...

και τώρα ξυπνάει και η μικρή...ουφ!

Καλα και κεικ??????????????

Λοιπον εγω εχω να κανω ολα αυτα που ανεφερες εκτος απο την δουλεια και δεν εχω κανει απολυτως τιποτα.Μονο τα ρουχα του μικρου σιδερωσα...Μας ταιζει η πεθερα προς το παρων...Δεν ειμαι καλα τελευταια οποτε δεν κανω και πολλα πραγματα...

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Ουφ ουφ ουφ! Και ακόμα έχω σίδερο και επιτέλους να κάνω και γω ένα μπάνιο! Από τις 8 που τελείωσε το μπάνιο και έφαγε, ξυπνάει, κοιμάται, ξυπνάει και μασουλάει μανίκια...τον έβαλα τελικά στο στήθος, τράβηξε 2 τζούρες, πιπίλισε άλλα 2 λεπτά και ξεράθηκε!

καλησπερα και απο εμενα. τσακιζω κατι πουρακια caprice και βλέπω παμε πακετο. εσεις ολα καλα? Μαρακι απο σιδερο εισαι φουλ ε? εμενα ευτυχως μου σιδερωνει η μαμα μου εδω και μηνες ! λίγες φορες εχω ασχοληθει από τοτε που γεννησα.

Μαριανθουλα περαστικα και γρηγορα. Τουλαχιστον δεν εκανες πυρετο γιατι η παλιοουρολοιμωξη κανει μεχρι 40. μπρρρρρ...

Σεντόνια πετσέτες κα του Γιώργου τα κάνει η γυναίκα κάθε Παρασκευή...του μπέμπη και τα δικά μου (επειδή τα πλένω και αυτά με προδερμ) τα κάνω εγώ...

Θέλω και γω πουράκια! Πρέπει να φτιάξω πάλι γλυκό αύριο...λόγω του ότι δεν τρώω γαλακτοκομικά, φτιάχνω μια συνταγή του παρλιάρου και τσακίζω κάθε βδομάδα :)

Διαφημίσεις

Καλημερα φιλες μου!!!

Ξυπνησα νωριτερα απο την μικρη για να μπορεσω να τελειωσω το σιδερο που εμεινε!!

Περαστκουλια στην Μαριανθη μας και στον αντρουλη της Σοφιας,,,

Σοφια εσυ ποτε μπαινεις χειρουργιο?

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Καλημέρα Λία! Αντε καλό κουράγιο με το σίδερο! Περαστικάστους αρρωστούληδες! Εγώ είμαι να σκάσω. Ζύγισα τη μπέμπα στο φαρμακείο και ήταν 4850. έχει πάρει μόνο 400γρ μέσα σε 20 μέρες. Γιατί ρε γαμώτο;;;Λεςσ να έχουμε τίποτα;; Ούτε κακά κανει.. εσένα Λία μου έστρωσε από μόνη της; Σου είπα ότι τα μπεμπόνια μας έχουν ακριβώςε τα ίδια μάτια;;;

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Μην στεναχωριεσε για τα κιλα,,αν θυμασαι και εγω ειχα κανει μια ερωτηση πριν 2 βδομαδες γιατι η δικια μου μεσα σε μια εβδομαδα πηρε 60 γραμμαρια και να σκεφτεις χωρις να κανει κακακια,,,,η παιδιατρος με καθησυχασε λεγοντας πως δεν μπορει να παιρνει βαρος το παιδι οπως επερνε στην αρχη,,αν γινοταν αυτο τα παιδια θα γινοταν παχυσαρκα!!Η γιατρος μου ειναι παιδιατρος - νεογνολογος στο Ιασω,αρκετα καλη!!

Προχθες εφαγα αντιδια και τα κανε απο μονη της η μικρη,,,εφαγες τπτ πρασινο-λαχανικο???

Η δικια μου πηρε τα ματακια της πεθερας μου,κανεις απο τους δυο μας δε εχει τετοιο χρωμα,ευχομαι να τα κρατησουν και να μην αλλαξουν

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Καλημέρα σας και περαστικά στα αρρωστάκια μας (παιδάκια και συντροφάκια!).

Περιμένω τη γυναίκα να καθαρίσουμε το αχούρι μου σήμερα, οπότε θα σας διαβάσω το μεσημεράκι.

Αχ τι καλά! Θα καθαριστεί το σπιτάκι και μετά θα στολίσουμε :) :) :)

Φιλιά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...