-
Από την διαχείριση / Admin news
-
On 1/1/2025 at 9:54 ΜΜ, anoulious είπε:
Καλησπέρα και καλή Χρονιά!Είμαι παλιό μέλος και έχω παρα πολύ καιρό να μπω..Ίσως αν υπάρχουν παλιές κοπέλες να με θυμούνται ...Διάβασα λίγο την ιστορία σου(δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πεις σε ποιο γιατρό είσαι..),αν θέλεις μπες να δεις λιγο τη δική μου ..Εννοείται να κάνεις ΕΡΑ τεστ και να ψάξεις με δική σου πρωτοβουλια τα παντα(μικροβιωμα,σάκχαρο ,αντίσταση ινσουλίνη κλπ....πριν αποφασίσεις για διπλή δωρεά. Είναι πολύ δύσκολο όλο αυτο αλλά υπάρχει φως στο τέλος
καλησπέρα και καλή Χρονιά γλυκια μου @anoulious! χάρηκα πολύ που μου απάντησες! διάβαζα την ιστορία σιυ όπως και ολων των κοριτσιων εδω μεσα και με πηραν τα κλάματα μολις εμαθα ότι κράτησες γερό το αγοράκι σου στην αγκαλιά σου. να είσαι καλά να το χαίρεσαι!!!!
στα δικά μου τώρα, όλα όσα περιγράφεις τα εχω κανει είναι όλα πολύ καλά δεν εχω κανένα θέμα. και το σπερμα πολύ καλό και όλα! το ΕΡΑ τεστ μου το προτείνει ο γιατρός μου τσ..ριγ..ης γιατι δεν έχει κάτι να μου πει για την αποτυχία εμφυτευσης αλλα χωρίς να το πολυπιστευει κι ο ίδιος. έχω ακούσει και άλλους εξωσωματικους ότι δεν είναι αξιόπιστη εξέταση. όμως δεν καταλαβαίνω κι εγω πως εμιενα έγκυος όταν έκανα φυσικο κυκλο και όχι με δύο τεχνητους. καταλήγω ότι τα ωαρια δεν ήταν καλά. αν είναι έτσι είναι καθαρά θέμα τύχης ποτε θα μου δώσει καλά ωαρια. προσωπικά δεν βλέπω φως στο τούνελ, μονο τύχη! και δεν είμαι γενικά πολύ τυχερή.... αυτα.....
-
Cafe Σεπτέμβριος 2009
-
Θέματα
-
- 7.418 απαντήσεις
- 924.248 εμφανίσεις
-
- 940 απαντήσεις
- 472.940 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 127.000 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.156.355 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 36.903 εμφανίσεις
-
-
-
- 997 απαντήσεις
- 38.711 εμφανίσεις
-
- 10 απαντήσεις
- 274 εμφανίσεις
-
- 26 απαντήσεις
- 675 εμφανίσεις
-
- 28.260 απαντήσεις
- 3.517.085 εμφανίσεις
-
- 7.418 απαντήσεις
- 924.248 εμφανίσεις
-
- 959 απαντήσεις
- 97.470 εμφανίσεις
-
- 7 απαντήσεις
- 2.168 εμφανίσεις
-
- 1.768 απαντήσεις
- 225.386 εμφανίσεις
-
Πωλείται καρότσι τρίτροχο Graco trekko 300€
Από ΦαιηΚατς, in Πουλάω καρότσια, καθισματάκια αυτοκινήτου, ποδήλατα, πατίνια
- 4 απαντήσεις
- 2.241 εμφανίσεις
-
- 583 απαντήσεις
- 175.814 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα