Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαριανθη εχουμε ιδια μερα γενεθλια με τον Θοδωρη!

Μαρακι ευχαριστω πολυ.Που τα ανακαλυπτεις βρε θηριο?

Αληθεια???? Ε λοιπον, εχουμε συναντησει τουλαχιστον 2-3 που εχουν την ιδια μερα με το Θοδωρη!! Ποια χρονια εισαι?? Εισαι κ εσυ ετσι τακτικη σε ολα σου?? Αυτη η νοικοκυροσυνη που εχει αυτος ο ανθρωπος... μου βαραει στα νευρα!!!:tongue::tongue: Χαχαχα!!!, καλα ειναι!! Αυτος συγυριζει πιο πολυ κι απο μενα! Μ ενα swiffer στο χερι ειναι!! Για πες? Επεσα καθολου μεσα???

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Το ειχα πρωτα στο ψυγειο περιπου 4 μερες και μετα το εβαλα στην καταψυξη.

Κοριτσι, επειδη τωρα το ειδα, κ δεν ειχα παρει χαμπαρει νωριτερα... Θα σου ελεγα να το στειλεις καλυτερα! Εγω το μητρικο το διατηρω 2 24ωρα στη συντηρηση κ μετα το δινω... οχι παραπανω!!! Εδω το φαγητο που τρωμε εμεις, διατηρηται 3 μερες!!! Μην το δωσεις καλυτερα..

Αααααα γουσταρω!!!!! Ετσι μπραβο!! :lol:;) Ειχα παει χτες σ ενα βιβλιοπωλειο κ νομιζω το ειδα... Αλλα ηταν φουξια, οποτε μαλλον αλλο θα ειδα.. Ημερομηνιες ε??? Λοιπον! 11/8 εγω 11/9 ο μπεμπης κ 16/9 ο μπαμπας μας!!!

11/8

Τελειομανής, απαιτητική από τον εαυτό σου αλλά και από τους άλλους. Όλα πρεπει να είναι στην εντέλεια, σε εκνευρίζει η οκνηρία, η καθυστέρηση. Είσαι άτομο πανέξυπνο και ξέρεις να κερδίζεις και να φτάνεις πολύ ψηλά, αλλά θυμήσου, η ζωή δεν είναι μόνο δουλειά!

11/9

Πλάσμα θετικό, δημιουργικό, οργανωτικό και αισιόδοξο, αποφεύγεις όλους εκείνους που σε πισωγυρίζουν, χαίρεσαι τη ζωή κι απολαμβάνεις τις χαρές της. Για σενα η ευτυχία είναι η αληθινή ελευθερία.

16/9

Μέσα σου καίει μια άσβεστη φωτιά. η ανάγκη να πας όλο και πιο μακριά, όλο και πιο ψηλά, να μάθεις, να ανακαλύψεις. Επιζητείς τη συντροφιά καλλιεργημένων ατόμων και είσαι έτοιμος να κάνεις οποιονδήποτε συμβιβασμό προκειμένου να πετύχεις το καλύτερο στο τρίπτυχο εργασία,

οικογένεια, χρήμα

tLPhp3.png

Καλημερα κοριτσια!!! Χαιρομαι πολυ που σας πετυχαινω!!! Τι κανετε?? Πεπη μη στεναχωριεσαι βρε! Μεχρι ν αρχισει η κορη σου να δειχνει τα μπουτια της, θα εχει γιανει!!!!! χαχα!!! Το ημερολογιο που εχεις ειναι ενα ροζ-φουξια με χρυσο στα πλαγια????

ΜΑΑΑΑΑΚΚΚΚ!!!!!!!!!!! Που εισαι κοπελαρα μου!!! Αν δε σε πετυχω κ τωρα θα σου στειλω μην!! Ποσο καιρο εχουμε να τα πουμε? Χαιρομαι που πλεον ειστε καλα!!!

Καλημεριζω κ τσ' αλλες ομορφες!!! Μαριω, Ευμορφακι, Κατερινα, Σοφια... Ποιες αλλες ειναι δω??? Αντε κοριτσια να τα πουμε λιγο τωρα που κοιματε κι ο ανθρωπακος!!!!

καλώς το κορίτσι! να σού ζήσει το αντράκι σου σαν τα ψηλά βουνά!

Διαφημίσεις

Αααα δε σας ειπα!!!! Το Σαββατο πηγε ο Θοδωρης στην κοπη της πιτας της ΔΕΥΑΠ οπου δουλευει, κ τους μοιρασαν κατι δωροεπιταγες κ κ μπονους στους παλιους τους μονιμους κλπ... Κ ξαφνικα ακουει ξκ φωναζουν στο μικροφωνο.. Μπεμπης Χρ....ς!!! Το επιθετο! Τι λεει, εχει κ για μενα? Οχι του λενε για το μπεμπη!!! Κ γυρναει σπιτι που λετε, μου το φερνει τυλιγμενο, το ανοιγω κ ηταν αυτο!!!!

http://www.lamazetoys.co.uk/lamaze-dream-screen-517-p.asp

Κ τωρα εκτος απ το μπεμπη που το χει λατρεψει, το χαζευω κ εγω!!! Ειναι πολυ ωραιο!!!!

Αληθεια???? Ε λοιπον, εχουμε συναντησει τουλαχιστον 2-3 που εχουν την ιδια μερα με το Θοδωρη!! Ποια χρονια εισαι?? Εισαι κ εσυ ετσι τακτικη σε ολα σου?? Αυτη η νοικοκυροσυνη που εχει αυτος ο ανθρωπος... μου βαραει στα νευρα!!!:tongue::tongue: Χαχαχα!!!, καλα ειναι!! Αυτος συγυριζει πιο πολυ κι απο μενα! Μ ενα swiffer στο χερι ειναι!! Για πες? Επεσα καθολου μεσα???

Το '78 ειμαι.Ο αντρουλης σου?Η αληθεια ειναι οτι δεν μπορω την ακαταστασια,αλλα τωρα με το μωρο παραβλεπω πολλα πραγματα.Οι προτεραιοτητες μου εχουν αλλαξει.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Κοριτσι, επειδη τωρα το ειδα, κ δεν ειχα παρει χαμπαρει νωριτερα... Θα σου ελεγα να το στειλεις καλυτερα! Εγω το μητρικο το διατηρω 2 24ωρα στη συντηρηση κ μετα το δινω... οχι παραπανω!!! Εδω το φαγητο που τρωμε εμεις, διατηρηται 3 μερες!!! Μην το δωσεις καλυτερα..

εγώ πάλι τα κρατάω τα φαγητά τουλάχιστον βδομάδα :)

Καλημέρα σας κορίτσια ...Σήμερα μια τρομάρα την πήρα, ένας κρύος ιδρώτας με έλουσε..

Χθες καναμε την 2η δόση του Prevenar και σήμερα βλέπω ένα καταπρησμένο μπουτάκι με εντονη κοκκινιλα..........:(:(:(:(:(:(:shock::shock: Πάρτην κάτω την Πέπη.. Αφού σηκώνομαι ..:)παίρνω τον παιδίατρο και μου λέει να αγοράσω μολυβδόνερο και γαζες και να της κάνω κομπρεσούλες..

Την βάζω στο αυτοκίνητο ...το καροτσάκι της ήταν στο αυτ/το του μπαμπά της....πάρκαρα και λίγο μακρια ...αφήστε τα .. Δύσκολα να περπατάς με το μωρό αγκαλιά....(Καιρός να πάρω κι εγώ ένα mei tai).

Τώρα κοιμάται .Εχω καμια ωρίτσα που της κάνω κομπρεσούλες και ευχομαι να της περάσει γρήγορα..ξου ξου μακρια πρήξιμο...:(:(:mad::x

Πάω να ψαξω για το prevenar και το μολυβδόνερο........

να παρεις αλουμινονερο πεπεη εγω αυτο της βαζω και περναει.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

μαριανθη να χαιρεσαι το μωρακι σου!γερος και δυνατος παντα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

καλώς το κορίτσι! να σού ζήσει το αντράκι σου σαν τα ψηλά βουνά!

Σ ευχαριστω ΜΑρακι μου!!! Κ εσενα! Δε σου ειχα ευχηθει κ εγω:tongue:!!!

Το '78 ειμαι.Ο αντρουλης σου?Η αληθεια ειναι οτι δεν μπορω την ακαταστασια,αλλα τωρα με το μωρο παραβλεπω πολλα πραγματα.Οι προτεραιοτητες μου εχουν αλλαξει.

Ααα εμενα ειναι το 82!! Τον πηρα μικρο:rolleyes: Κ να φανταστεις πως προτειμουσα τους μεγαλυτερους.. και 5 χρονια, 12 χρονια διαφορα.. Αλλα τελικα, η μοιρα ειχε αλλα σχεδια για μενα!;)

εγώ πάλι τα κρατάω τα φαγητά τουλάχιστον βδομάδα :)

Μπαα εγω τα στελνω, ασε που δε μενουν κι ολας!!!! Παντως μεχρι 3 μερες διατηρουνται στο ψυγειο.. Καρατσεκαρισμενο!!!

Πεπη ειδικα σε μενα επεσες μεσα! Αρρωστη με τη δουλεια κ τελειομανης!!! Οσο για τον ανθρωπακι μου... Πολυ θα το χαρω να ειναι ετσι το παιδι μου.. Φευγατος κ ευτιχισμενος!!!!!

Αααα δε σας ειπα!!!! Το Σαββατο πηγε ο Θοδωρης στην κοπη της πιτας της ΔΕΥΑΠ οπου δουλευει, κ τους μοιρασαν κατι δωροεπιταγες κ κ μπονους στους παλιους τους μονιμους κλπ... Κ ξαφνικα ακουει ξκ φωναζουν στο μικροφωνο.. Μπεμπης Χρ....ς!!! Το επιθετο! Τι λεει, εχει κ για μενα? Οχι του λενε για το μπεμπη!!! Κ γυρναει σπιτι που λετε, μου το φερνει τυλιγμενο, το ανοιγω κ ηταν αυτο!!!!

http://www.lamazetoys.co.uk/lamaze-dream-screen-517-p.asp

Κ τωρα εκτος απ το μπεμπη που το χει λατρεψει, το χαζευω κ εγω!!! Ειναι πολυ ωραιο!!!!

α τι καλό!

Μπαα εγω τα στελνω, ασε που δε μενουν κι ολας!!!! Παντως μεχρι 3 μερες διατηρουνται στο ψυγειο.. Καρατσεκαρισμενο!!!

πως δηλαδή το τσέκαρες καλέ; στο δικό μου ψυγείο κρατάνε και 10 μέρες μια χαρά...

Καλησπερα κοριτσια...Μαριανθη μου τι κανεις;;;; Ολα καλα ε;;;; Εμεις πηγαμε σημερα νοσοκομειο για να κανουμε τις ενεσεις της μπεμπας και σπαραξε το μωρακι μου. Αχ δεν μπορω καθολου να κλαιει....Στεναχωρηθηκα παλι σημερα!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...