Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ευμορφία μου επειδή δε θυμάμαι καλά....το γάλα το είχες κατάψυξη?

γιατι κι εγώ που έχω φυλάξει κίτρινο είναι αλλά δε σημαίνει οτι έχει χαλάσει...μάλλον επειδή παγώνει το λίπος που περιέχει γίνεται έτσι!

Ζωή άντε καλή αρχή με τα δοντάκια!!!

Γιατί νυστάζετε βρε κοπελούδες???

Το ειχα πρωτα στο ψυγειο περιπου 4 μερες και μετα το εβαλα στην καταψυξη.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια!!! Χαιρομαι πολυ που σας πετυχαινω!!! Τι κανετε?? Πεπη μη στεναχωριεσαι βρε! Μεχρι ν αρχισει η κορη σου να δειχνει τα μπουτια της, θα εχει γιανει!!!!! χαχα!!! Το ημερολογιο που εχεις ειναι ενα ροζ-φουξια με χρυσο στα πλαγια????

χαχαχαχα:lol::lol: Και ποιος σου είπε οτι δεν έχουμε ήδη αρχίσει να τα δείχνουμε ?? Είναι και το δυνατό μας σημείο! :lol::lol::lol:

Το ημερολόγιο ειναι ασπρο- κοκκινο με ασημι..:-) θέλεις να μου δώσεις ημερομηνίες?

tLPhp3.png

Καλημερα κοριτσια!!! Χαιρομαι πολυ που σας πετυχαινω!!! Τι κανετε?? Πεπη μη στεναχωριεσαι βρε! Μεχρι ν αρχισει η κορη σου να δειχνει τα μπουτια της, θα εχει γιανει!!!!! χαχα!!! Το ημερολογιο που εχεις ειναι ενα ροζ-φουξια με χρυσο στα πλαγια????

ΜΑΑΑΑΑΚΚΚΚ!!!!!!!!!!! Που εισαι κοπελαρα μου!!! Αν δε σε πετυχω κ τωρα θα σου στειλω μην!! Ποσο καιρο εχουμε να τα πουμε? Χαιρομαι που πλεον ειστε καλα!!!

Καλημεριζω κ τσ' αλλες ομορφες!!! Μαριω, Ευμορφακι, Κατερινα, Σοφια... Ποιες αλλες ειναι δω??? Αντε κοριτσια να τα πουμε λιγο τωρα που κοιματε κι ο ανθρωπακος!!!!

Καλημερα Μαριανθουλα!Χαθηκες βρε...

Να σου ζησει ο αντρακλας σου:!:Να ειναι γερος κι ευτυχισμενος:!:

Σοφακι ευχαριστω!!!! Ποπο 4 μηνες... Προχτες γεννησε μια γνωστη μου, κ ειλικρινα προσπαθω να συνειδιτοποιησω λιγο του τι μου εχει συμβει τον τελευταιο χρονο.... Σαν σημερα περυσι επαθα την αποκολληση!!!! Κυριακη ηταν κ δεν περιμενα ακομα περιοδο.. Ειχα μια βδομαδα ακομα, ε, την επομενη πηγα για χοριακη!!! Κ τωρα εχω ενα γιο 4 μμηνων... Ακομα υπαρχουν στιγμες που τον κοιταζω κ δεν το συνειδιτοποιω... ειλικρινα!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

ευμορφία δες εδώ:

http://www.mother-2-mother.com/motherconcerns.htm

What does breastmilk look like?

Breastmilk can be thin and watery looking, and may have a blue or yellow tint to it. It can even take on a hint of green, orange or other color if mother has been eating lots of green foods, or other colored foods, especially those with dye, such as green gatoraide. The color of the milk is usually not anything to be concerned about however it's always good to check with a breastfeeding professional to be sure.

It does not always look the same because breastmilk changes it's composition throughout the feedings, as well as throughout the day. As baby grows, breastmilk continues to change to meet the needs for optimal growth, at each stage of baby's development . This means that mom's breastmilk at four months is perfectly suited to the needs of her four month old baby, and at six months, perfectly suited for her six month old.

Expressed breastmilk will seperate when stored in refrigerator. This can be a real shock to anyone who is not aware that this is normal. Sometimes there is a thick layer of "cream" or fat on top, other times a thin layer. Sometimes the milk looks lumpy, or clumpy, and sometimes it can be nearly clear toward the bottom of the bottle. It can be very yellow, very "creamy", "thin and blue", "watery looking", greenish, or even take on a pink or red hue.

All of the above are completely normal occurances, and does not mean the milk is, or has spoiled. Spoiled milk has a distinct sour smell.

Μαρία και Ευμορφία μπορεί καμια σας μήπως να μου πει πόσες μέρες κράτησε το πρήξιμο??????? Ανεβάσατε μήπως και πυρετό ??

καθόλου πυρετό εμείς ούτε την πρώτη, ούτε τη δεύτερη φορά...

το πρήξιμο κράτησε μέρες (σαν γρομπαλάκι ήταν) μπορεί και πάνω από βδομάδα, αλλά δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία...

χαχαχαχα:lol::lol: Και ποιος σου είπε οτι δεν έχουμε ήδη αρχίσει να τα δείχνουμε ?? Είναι και το δυνατό μας σημείο! :lol::lol::lol:

Το ημερολόγιο ειναι ασπρο- κοκκινο με ασημι..:-) θέλεις να μου δώσεις ημερομηνίες?

Αααααα γουσταρω!!!!! Ετσι μπραβο!! :lol:;) Ειχα παει χτες σ ενα βιβλιοπωλειο κ νομιζω το ειδα... Αλλα ηταν φουξια, οποτε μαλλον αλλο θα ειδα.. Ημερομηνιες ε??? Λοιπον! 11/8 εγω 11/9 ο μπεμπης κ 16/9 ο μπαμπας μας!!!

Καλημερα Μαριανθουλα!Χαθηκες βρε...

Να σου ζησει ο αντρακλας σου:!:Να ειναι γερος κι ευτυχισμενος:!:

Καλημερα Κοπελα μου!!! Ευχαριστουμε για τις ευχες!!! Καλα ειμαι, χαθηκα ναι! Εκμεταλευτικαμε τις γιορτινες μερες που δεν δουλευε ο Θοδ κ ειμασταν η βολτα η αγκαλιες... Ειχα κ ενα θεμα που οπως ειπα τις προαλλες μαλλον το ελυσα! Προς το παρον τουλαχιστον, κ μου την ειχε δωσει.. Παραλιγο να περασω τωρα την καταθλιψη! Τη γλιτωσαμε ομως!!!:rolleyes:

Εν τω μεταξυ εγω η γαιδουρα, αυτο με τις ευχες...το αμελω? πως να το πω!!! Να κ το ιδιο μου το παιδι, αν δε μ επαιρνε ο αδερφουλης μου πρωι πρωι να μου πει οτι ο ανιψιος του σημερα γινετε 4 μηνων, εγω δεν θα το θυμομουν... Ειμαι λιγο, κουκου να το πω!!!????? Οποτε κοριτσια, σε περιπτωση που παραλειψω, μη με παρεξηγειτε!!!!

Μαρία και Ευμορφία μπορεί καμια σας μήπως να μου πει πόσες μέρες κράτησε το πρήξιμο??????? Ανεβάσατε μήπως και πυρετό ??

Το πρηξιμο μας κραταει περιπου 1-2 εβδομαδες.Οταν τον κανω μπανιο και του βαζω λαδακι σ'εκεινη την περιοχη επιμενω λιγακι κανοντας μασαζ με κυκλικες κινησεις.Πυρετο δεν μου ανεβασε καμια φορα.Το ανωτερο που μου ειχε κανει ηταν 37,4 και ο γιατρος ειπε οτι πυρετος ειναι πανω απο 38,4 και τοτε να του δωσω παναντολ.Την τελευταια φορα ειχε μονο λιγο γκρινια και του εδωσα λιγοτερη δοση παναντολ

καθόλου πυρετό εμείς ούτε την πρώτη, ούτε τη δεύτερη φορά...

το πρήξιμο κράτησε μέρες (σαν γρομπαλάκι ήταν) μπορεί και πάνω από βδομάδα, αλλά δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία...

Σ΄ευχαριστώ Μαράκι..:rolleyes:

tLPhp3.png

Διαφημίσεις

Μαριάνθη μου σε3 σκεφτομουν και ετοιμαζομουν να στειλω μην στο κινητο σου! χαθηκες βρε! τι σου συνεβη;;;;; ευτυχως όλα καλα τωρα ε; να τους διπλοχιλιασει τους μηνες του ο λεβέντης! παω σπιτι θα τα πουμε απο εκει!

Πεπουλα Αμαλιαδα μενω, ν. Ηλείας!

Σοφακι ευχαριστω!!!! Ποπο 4 μηνες... Προχτες γεννησε μια γνωστη μου, κ ειλικρινα προσπαθω να συνειδιτοποιησω λιγο του τι μου εχει συμβει τον τελευταιο χρονο.... Σαν σημερα περυσι επαθα την αποκολληση!!!! Κυριακη ηταν κ δεν περιμενα ακομα περιοδο.. Ειχα μια βδομαδα ακομα, ε, την επομενη πηγα για χοριακη!!! Κ τωρα εχω ενα γιο 4 μμηνων... Ακομα υπαρχουν στιγμες που τον κοιταζω κ δεν το συνειδιτοποιω... ειλικρινα!!!

Μην το πειτε παραεξω, αλλα εκανα λαθος!!!!!! Την αποκολληση την επαθα 4 του μηνα! Στις 11 εκανα μια εξεταση κ ξεκινησα κορτιζονες ενεσεις κ κατι αλλα κουλα...!!! Ποπο εχω χαζεψει τελειως!! Μααακ!!! για να μη λες οτι μονο εσυ εχεις φυρανει!!!! Που εισαι παιδι μου????

Το πρηξιμο μας κραταει περιπου 1-2 εβδομαδες.Οταν τον κανω μπανιο και του βαζω λαδακι σ'εκεινη την περιοχη επιμενω λιγακι κανοντας μασαζ με κυκλικες κινησεις.Πυρετο δεν μου ανεβασε καμια φορα.Το ανωτερο που μου ειχε κανει ηταν 37,4 και ο γιατρος ειπε οτι πυρετος ειναι πανω απο 38,4 και τοτε να του δωσω παναντολ.Την τελευταια φορα ειχε μονο λιγο γκρινια και του εδωσα λιγοτερη δοση παναντολ

1-2 βδομάδες ε? Μμμ εμάς πάντως δεν είναι γρομπαλάκι. Το μπουτάκι έχει γίνει διπλάσιο. Τελος πάντων ..Πυρετό να μην κάνουνε και για τα υπόλοιπα ας δείξω ψυχραιμία ...:rolleyes:

tLPhp3.png

Μαριάνθη μου σε3 σκεφτομουν και ετοιμαζομουν να στειλω μην στο κινητο σου! χαθηκες βρε! τι σου συνεβη;;;;; ευτυχως όλα καλα τωρα ε; να τους διπλοχιλιασει τους μηνες του ο λεβέντης! παω σπιτι θα τα πουμε απο εκει!

Πεπουλα Αμαλιαδα μενω, ν. Ηλείας!

Ε κι εγω αυτο θα εκανα τωρα!!! Καλα ειμαστε!!! Αντε πηγαινε να μπεις απ το σπιτι να τα πουμε!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...