Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα σας! πως είστε;

Ο κωνσταντινούλης είχε ανήσυχη νύχτα χθες ε; Μήπως είχες δυνατά καλοριφέρ χθες και ήταν ξηρή η ατμόσφαιρα; μετράς την υγρασία στο δωμάτιό του;

για τα ούλα πως το καταλαβαίνεις; εγώ δεν μπορώ να καταλάβω αν τον ενοχλούν ή όχι :(

Μαρακι μου καλημερα!

το καλοριφερ δεν ηταν δυνατα μάλλον χλιαρα ηταν. στην δικη μας πολυκατοικία υπέρχεικεντριή θέρμενση και δεν την ρυθμίζω εγω δυστυχώς!

τις μυξούλες και εγω τις ρουφαω αλλά εδώ και 2 ημέρες δεν ξέρω που εχουν σκαλώσει οι παλιομύξες και δεν τις φτάνω ούτε με εκεινο το παλιορουφηκτήρι! εντωμεταξυ ο παιδιατρος μου είπε ότι δεν κα΄νει να ρουφάω αυτες που είναι βαθιά και να το εχω το εργαλείο εξω εξω μην του κανω καμια ζημια :(

πως καταλαβαινω ότι το πονανε τα ουλακια του; βαζει όλη την μπουνιτσα μεσα, δαγκωνει με μανια και κλαψουριζει :-(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

α τότε και τον Νικόλα τον ενοχλούν τα ουλάκια...αλλά βάζει τη μπουνιά του στιγμιαία, αφήνει καμιά κραυγούλα, μετά το ξεχνάει και συνεχίζει να παίζει...

έτσι και γω με το ρουφηχτήρι...και μένα σήμερα ξύπνησε πιο μπουκωμένος και ρίχνει μπουνιές στη μύτη του

α τότε και τον Νικόλα τον ενοχλούν τα ουλάκια...αλλά βάζει τη μπουνιά του στιγμιαία, αφήνει καμιά κραυγούλα, μετά το ξεχνάει και συνεχίζει να παίζει...

έτσι και γω με το ρουφηχτήρι...και μένα σήμερα ξύπνησε πιο μπουκωμένος και ρίχνει μπουνιές στη μύτη του

και εμενα μπουνιες ριχνει και τριβει την μυτουλα και τα ματακια του. τον ενοχλει πολυ γμτ ...

βάλτου ένα υγρό πανάκι στο καλοριφέρ εκεί που κοιμάται...εγώ παρατήρησα ότι η υγρασία στο δωμάτιό του είχε πέσει πάρα πολύ κατά τη διάρκεια της νύχτας

εγω δεν την μετραω την υγρασία στο δωματιο του αλλα γενικα η περιοχη μας εχει πολύ. τωρα που βρεχει κιολας το 80% το εχουμε για πλακα...

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας κορίτσια ...Σήμερα μια τρομάρα την πήρα, ένας κρύος ιδρώτας με έλουσε..

Χθες καναμε την 2η δόση του Prevenar και σήμερα βλέπω ένα καταπρησμένο μπουτάκι με εντονη κοκκινιλα..........:(:(:(:(:(:(:shock::shock: Πάρτην κάτω την Πέπη.. Αφού σηκώνομαι ..:)παίρνω τον παιδίατρο και μου λέει να αγοράσω μολυβδόνερο και γαζες και να της κάνω κομπρεσούλες..

Την βάζω στο αυτοκίνητο ...το καροτσάκι της ήταν στο αυτ/το του μπαμπά της....πάρκαρα και λίγο μακρια ...αφήστε τα .. Δύσκολα να περπατάς με το μωρό αγκαλιά....(Καιρός να πάρω κι εγώ ένα mei tai).

Τώρα κοιμάται .Εχω καμια ωρίτσα που της κάνω κομπρεσούλες και ευχομαι να της περάσει γρήγορα..ξου ξου μακρια πρήξιμο...:(:(:mad::x

Πάω να ψαξω για το prevenar και το μολυβδόνερο........

tLPhp3.png

Καλημέρα σας κορίτσια ...Σήμερα μια τρομάρα την πήρα, ένας κρύος ιδρώτας με έλουσε..

Χθες καναμε την 2η δόση του Prevenar και σήμερα βλέπω ένα καταπρησμένο μπουτάκι με εντονη κοκκινιλα..........:(:(:(:(:(:(:shock::shock: Πάρτην κάτω την Πέπη.. Αφού σηκώνομαι ..:)παίρνω τον παιδίατρο και μου λέει να αγοράσω μολυβδόνερο και γαζες και να της κάνω κομπρεσούλες..

Την βάζω στο αυτοκίνητο ...το καροτσάκι της ήταν στο αυτ/το του μπαμπά της....πάρκαρα και λίγο μακρια ...αφήστε τα .. Δύσκολα να περπατάς με το μωρό αγκαλιά....(Καιρός να πάρω κι εγώ ένα mei tai).

Τώρα κοιμάται .Εχω καμια ωρίτσα που της κάνω κομπρεσούλες και ευχομαι να της περάσει γρήγορα..ξου ξου μακρια πρήξιμο...:(:(:mad::x

Πάω να ψαξω για το prevenar και το μολυβδόνερο........

ο χριστος και η παναγια! το πειραξε το μωρο; εμεις το εχουμε κανει αυτο (του πνευμονιοκοκκου δεν ειναι;) και δεν παθαμε κατι (ευτυχως δηλαδη γιατι θα ηθελα και εγω μολυβδονερο!). ειναι καλα κατα τα αλλα το παιδι;

παρεπιμπτόντως ηρθε το μει ται μου και το δοκιμασα! ειναι σουπερ (να'σαι καλα συμπεθερα :P). πολύ ξεκούραστο για μεση, πλατη και ο μπεμπης τρισευτυχισμενος!

του πνευμονιοκοκκου ειναι. Και πρεπει να έχει 4 δόσεις στο σύνολο. Θα το κανετε και εσεις βρε..;) Τι βιάζεσαι? Πάντως η μικρή μου φαίνεται καλά ..ούτε γκρινιάζει, ούτε φαίνεται προς το παρόν να πονάει.

Πάντως για πότε την άρπαξα και φύγαμε για το φαρμακείο ...ούτε εγώ δεν το καταλαβα...πάλι καλά που ντύθηκα..και δεν ξέχασα τα βασικά -χρήματα , τα κλειδιά, το μωρό..:)

tLPhp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

Ειναι γεγονος Βγαζουμε δοντι τελικα!!!!!!!!!!!!!!!!Ειδα την ακρη του.....

Στεναχωρεθηκα λιγο γιατι ειναι νωρις ακομα αλλα τι να κανουμε!!!Ετσι οπως μεγαλωνει αυτος σε λιγο τον βλεπω να περπαταει κιολας!!!!!!:eek::eek::eek::eek:

Πεπη μου το πρηξιμο μππορει να το κανει οποιοδηποτε εμβολιο οχι μονο το συγκεκριμενο.Οντως σωστα σου εδωσε μολυβδονερο δεν ειναι φαρμακο.

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

παρεπιμπτόντως ηρθε το μει ται μου και το δοκιμασα! ειναι σουπερ (να'σαι καλα συμπεθερα :P). πολύ ξεκούραστο για μεση, πλατη και ο μπεμπης τρισευτυχισμενος!

Χαίρομαι που σε βολεύει και σένα συμπεθερούλα μου!

και σου συνιστώ να το δοκιμάσεις και στιγμές που θέλεις να τον κοιμίσεις μέσα στη μέρα....εμένα η δικιά μου πέφτει ξερή μόλις τη βάζω!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Χαίρομαι που σε βολεύει και σένα συμπεθερούλα μου!

και σου συνιστώ να το δοκιμάσεις και στιγμές που θέλεις να τον κοιμίσεις μέσα στη μέρα....εμένα η δικιά μου πέφτει ξερή μόλις τη βάζω!

αφου στεναχωριεμαι που δεν το ειχα στους κολικους... θα ειχα γλιτωσει την πλατουλα μου ασε που το μωρο θα με αισθανοταν καλυτερα!

Πεπη ενας φιλος μου που εχει εστιατοριο στην πολη (θα σας κανω το τραπεζι μολις ερθετε ;)) μου ελεγε τις προαλλες ότι του ετυχε να φυγει παρεα και να ξεχασει καροτσι με μωρο! το θυμηθηκαν οταν εφτασαν στο αυτοκινητο!

το πρήξιμο στο σημείο του εμβολίου ειναι γνωστη παρενεργεια και δεν υπαρχει λόγος ανησυχιας...

ααα καλα.... εγω τοση ωρα νομιζα οτι ειχε πρηστει το προσωπο του παιδιου!

Μαρή Πέπη τσαμπα ανατριχιασα; ειμαι και εγω αλλα εισαι και εσυ.....

να σαι καλα βρε Μαρακι που εισαι πιο παρατηρητικη από εμενα (καλα πρεπει να τραβαγες τις κοτσιδες σου από την υπερβολή μου)!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...