Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Ο μικρος μου κλαιει μεσα στον υπνο του.

Τι να βλεπει αραγε?

Ποιος πειραζει το μονακριβο μου... θα τον σκισω σαν σαρδελα...

χι χι χι τι ωραία που το είπες??? και σε μας εχει συμβεί 2-3 φορές... κλαίει για δευτερόλεπτα με κλειστά μάτια....

Να ζήσετε καρδούλα μου και γεροντάκια αγκαλιασμένα να καμαρώνετε το αγγελάκι σας (και κείνη την ξυνισμένη ξανθιά που θα παντρευτεί και θα σου σπάει τα νεύρα :tongue:). Υγεία και αγάπη στο σπιτικό σας να έχετε!

αχ τι ωραία εικόνα... εκτός απο την ξανθιά.... μπορούμε να τη βγάλουμε απο το σκηνικό???;):D

Σ' ευχαριστούμε!!

Διαφημίσεις

καλησπερα!

γυρισαμε απ τα πεθερικα μου σε γενικες γραμμες καλα περασαμε...ε ειπε τις βλακειες του ο πεθερος μου ως συνηθως αλλα εκεινο που μ εβγαλε απ τα ρουχα μου ειναι το εξης...την αλλη κυριακη γιορταζει ο καλος μου του λεμε αν θελουν να εθουνε αλλα μεσημερι η απογευμα γιατι το βραδυ θα παμε χατζηγιαννη...οχι λεει βραδυ θελω...του λεω δε γινεται..επιμενει αυτος...ε στο τσακ κρατηθηκα να μην τον ρωτησω γιατι δε θα σα φησει η γκομενα?αμαν πια ελεος!!!μη μου ξεμοραθει ο δικος μου στα 50 θα τον σκοτωσω!!

αυτα.τωρα καθεται κ παιζει ο δικος μου με τη μικρη σε λιγο θα την ταισει κ μετα βραδακι θα τη κανουμε μπανιο.

ασχετο ποια ξερει να ξεματιαζει να μου ξεματιασει την ελισω μου?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Που εισται μωρε σουρτουκες???

Σοφακι εγω δεν ξερω,,,,και πριν λιγο τηλεφωνησα στην μαμα να ξεματιαξει την δικη μου γιατι γκρινιαζε πολυ αλλα δεν ηταν σπιτι...

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια, πως είστε ? πως περάσατε ? Εμείς όμορφα οι τρεις μας .

Να σας πω ότι διέγραψα από το fb τις φωτο του μικρού , και από εδώ και μπρος θα θαυμάζετε την αφεντομουτσουνάρα μου !!!! :tongue: Έφαγε ένα κόλλημα ο μπαμπάς μας με κάτι που του είπαν κ με πίεσε να τις βγάλω. :(

XwAPp3.png

Γεια σου Κατερινακι...εγω σπιτακι σημερα,μοναχουλες με τν μικρη μου!!

Τι του ειπαν ?

κοριτσακια ευχαριστω για τις ευχες σας,,,4 μηνων,μεγαλωσαμε L:):)

Απο δοντακια πως πατε??εχετε γκρινια?Η δικια μου πριν 2 βδομαδες ειχε βγαλει ενα ασπρο σπιρακι στα ουλα της,κατω μπροστα,τηλεφωνησα στην παιδιατρο κ μου λεει προμηνυει δοντακι,αλλα εγω δοντι δεν βλεπω

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...