Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα και από εμενα!

πεθερο-κυριακή η σημερινη ε; και εμεις επίσκεψη στα πεθερικα για φαγητο το μεσημερι! ούτε κανονισμενο να το ειχαμε! χα χα, σας φιλω! εδω θα σουλατσαρω ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημερα!

Λια να χαιρεσαι την κοριτσαρα σου!Να ειναι παντα ευτυχισμενη!

Σοφακι,Αννουλα και Μακμαρακι καλα να περασετε στα πεθερικα!

Εμεις θα κανουμε την διαφορα.Θα παμε στους γονεις μου.

Μηπως ξερει καμια αν το αντλημενο γαλα που ειναι κιτρινο εχει χαλασει?

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Και συνεχιζω μονη σαν το λεμονι: ο ανηρ απων και γω βλεπω για 1000στη φορα και το "Blade", τα κοριτσια γλεντανε με τζακι και κρασακι ε;;;; Καλα να περασετε βρε...Και αυτη η nova τιποτα δεν παιζει, τσαμπα την πληρωνουμε!!!!!

foxlife καλή μου! μια χαρά σειρές έχει!

Μαρακι τα διαβασα αυτα για την ΓΟΠ αλλα το παιδι εχει να φαει και να κοιμηθει κανονικα τουλαχιστον για 10 μερες. Ο γιατρος ειπε οτι σε 1 εβδοαμαδα πρεπει να δω διαφορα αν δεν δω το σταματαω και το συζηταω με τον γιατρο ο οποιος μας ειπε να το παρουμε για 1 μηνα .

Θα δειξει τι να πω! Ουτε εγω τρελενομαι που θα του δωσω φαρμακο αλλα προκειμενου να φαει και να κοιμηθει κανονικα. Ασε που στα κιλα αν και 1 εβδομαδα λιγοτερο απο 4 ημασταν -180 γρ απο αυτα που επρεπε να εχουμε παρει. Σε σχεση με τους αλλους μηνες πουπερναμε μια χαρα τα γραμμαρια.

απλά στο λέω γιατί από ότι έχω διαβάσει, έχω καταλάβει ότι το epadoren είναι ισχυρό φάρμακο και το δίνουν σε περίπτωσεις σοβαρής οισοφαγίτιδας και σίγουρα όχι για ένα ολόκληρο μήνα!!!

Η Άννα νομίζω είχε θέμα με την μικρή με ΓΟΠ, δεν ξέρω αν είχες δώσει αννούλα το σιρόπι...

ποιος το λέει πόσα γραμμάρια ΕΠΡΕΠΕ να είχατε πάρει;;;; σε σχέση με τι;;;;

Λιτσάκι ο αντρίκος προσπαθεί να φάει, αλλά δεν μπορεί και κλαίει;;;

Kαλημερα!

Λια να χαιρεσαι την κοριτσαρα σου!Να ειναι παντα ευτυχισμενη!

Σοφακι,Αννουλα και Μακμαρακι καλα να περασετε στα πεθερικα!

Εμεις θα κανουμε την διαφορα.Θα παμε στους γονεις μου.

Μηπως ξερει καμια αν το αντλημενο γαλα που ειναι κιτρινο εχει χαλασει?

Πότε το άντλησες; Που το είχες; Συντήρηση ή ψυγείο;

Διαφημίσεις

Καλημεραααα!!

Ευχομαι να εισται ολες καλα μαζι και τα μωρακια σας!!

Μολις ξυπνησα,εκανα καφεδακι και ετοιμαζομαι να σιδερωσω..4-5 πλυντηρια παρακαλω,,μαζι με το λαπτοπ χαλασε και η juro pro(και η καφετιερα),χθες την πηρα και μαζευτηκανε τοσα πλυντηρια,,,καλο μου κουραγιο!!!

Κοριτσακια τωρα ειδα πως αφησατε μνμ στις φωτο στο φεισμπουκ,σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια,,θα μπω να απαντησω μετα,,,,,παω μηπωσ κ προλαβω να σιδερωσω τα μισα πριν ξυπνησει!!

Να σου ζήσει το μικράκι σου Λία! Χίλιους ηλιόλουστους μήνες να έχει!

Λια να χαίρεστε το μωράκι σας και να είσαστε παντα ευτυχισμένοι!!!

Οι υπόλοιπες μάλλον δεν επιστρέψατε απο τα πεθερικά ε? ελπίζω να μη σφάζεστε...

Εμείς βολτάραμε μέχρι πριν απο λίγο, ήπιαμε καφέ, φάγαμε και τώρα αράζουμεεεεε όλοι στον καναπέ!!!

αυτααααα...

Πότε το άντλησες; Που το είχες; Συντήρηση ή ψυγείο;

Το ειχα στο ψυγειο στο πανω ραφι πισω πισω.Το εβαλα στην καταψυξη και κιτρινισε.Πρεπει να το ειχα στο ψυγειο 4 μερες το πολυ (δεν ξερω σιγουρα γιατι δεν γραφω ημερ/νια αφου το καταναλωνει σε 2 μερες το πολυ).Λες να χαλασε?

Αλό! Και μεις βολτάραμε, ευτυχώς με τον ήλιο και μόλις μπήκαμε έπιασε βροχή, είδαμε τα εκκλησάκια της Παιανίας και μάλλον καταλήξαμε για τη βάφτισή μας :)

Μόλις φάγαμε και πίνουμε καφεδάκι...

Διαφημίσεις

Το ειχα στο ψυγειο στο πανω ραφι πισω πισω.Το εβαλα στην καταψυξη και κιτρινισε.Πρεπει να το ειχα στο ψυγειο 4 μερες το πολυ (δεν ξερω σιγουρα γιατι δεν γραφω ημερ/νια αφου το καταναλωνει σε 2 μερες το πολυ).Λες να χαλασε?

στη συντήρηση πρέπει να μένει 24 ώρες και χωρίς να πολυανοίγει η πόρτα...εγώ δεν θα το έδινα του παιδιού...

Λια να χαίρεστε το μωράκι σας και να είσαστε παντα ευτυχισμένοι!!!

Οι υπόλοιπες μάλλον δεν επιστρέψατε απο τα πεθερικά ε? ελπίζω να μη σφάζεστε...

Εμείς βολτάραμε μέχρι πριν απο λίγο, ήπιαμε καφέ, φάγαμε και τώρα αράζουμεεεεε όλοι στον καναπέ!!!

αυτααααα...

Να ζήσετε καρδούλα μου και γεροντάκια αγκαλιασμένα να καμαρώνετε το αγγελάκι σας (και κείνη την ξυνισμένη ξανθιά που θα παντρευτεί και θα σου σπάει τα νεύρα :tongue:). Υγεία και αγάπη στο σπιτικό σας να έχετε!

Ο μικρος μου κλαιει μεσα στον υπνο του.

Τι να βλεπει αραγε?

Ποιος πειραζει το μονακριβο μου... θα τον σκισω σαν σαρδελα...

μπορεί να έχει πονάκια στην κοιλίτσα του μωρέ...

στη συντήρηση πρέπει να μένει 24 ώρες και χωρίς να πολυανοίγει η πόρτα...εγώ δεν θα το έδινα του παιδιού...

Στην συντηρηση λενε 24 ωρες αφου το βγαλεις απο την καταψυξη.Εγω το αντλησα και το εβαλα κατευθειαν στην συντηρηση.Λενε οτι στην συντηρηση κραταει μεχρι 6 μερες αν δεν ανοιγει η πορτα.

Θα το πεταξω.Κριμα πανε 100 μλ.γαλατακι:(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...