Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σας ειπα οτι μου λειψατε βρε??!! Το χ*σ* κ γω! Τοσες μερες.. Ειχα θεμα ομως.. Πειτε μου αν ειναι ολοι καλα?!?!?! Εχασα κατι συνταραχτικο???

οχι δεν μας το είπες.... πες εγώ σου έλειψα πιο πολυ ε? ε? :tongue: τουλάχιστον το έλυσες το θέμα? ναι είμαστε οι Σεπτεμβριανες 2009 και είμαστε καλα!!!:P

Διαφημίσεις

γιατί μπήκες με φόρα και λες λες...και δεν υπάρχει και κανείς τριγύρω :)

ε και? εχω μάθει να μιλάω μόνη μου:tongue: ... δεν έχεις πάει σε τρελάδικο??? εκεί ολοι μόνοι τους τα λένε...:tongue::tongue:

Κοριτσάρες μου τι μου κάνετε;Πω πω έχω να μπω απ' την Πρωτοχρονιά και δεν πρόλαβα να διαβάσω σχεδόν τίποτα.Μάλλον από Δευτέρα θα μάθω τα νέα σας!Ο Άγγελος δε χορταίνει με τίποτα εδώ και δυο βδομάδες και ξυπνάει ανά 3ωρο και το βράδυ!!!!!!Που από 40 ημερών μου κοιμόταν σερί 8-9 ώρες.Μιλάμε ούτε νεογέννητο έτσι.Από το ερχόμενο Σάββατο ξεκινάμε κρεμούλες, για να δούμε θα χορτάσει ο λιχούδης μου;Είμαστε και αισίως 8 κιλάκια!Αυτά τα νέα μας σε περίληψη βέβαια. Από βδομάδα πιστεύω θα τα λέμε κανονικά γιατί πέρασαν οι γιορτές και σταμάτησαν και οι επισκέψεις και οι βόλτες μας με τον μπαμπά.Σας φιλώ προς το παρόν.Μου έχετε λείψει όλες πολύύύυυυυυυυυυυυ!

Διαφημίσεις

οχι δεν μας το είπες.... πες εγώ σου έλειψα πιο πολυ ε? ε? :tongue: τουλάχιστον το έλυσες το θέμα? ναι είμαστε οι Σεπτεμβριανες 2009 και είμαστε καλα!!!:P

Ναι το ελυσα.. Νομιζω δηλαδη, θα δειξει!! Μα κ βεβαια εσυ!!:tongue:;):lol:

Τωρα για το οτι ειμαστε καλα... εισαι σιγουρη?:tongue:

Μαλλον για το κλουβι με τις τρελες μας κοβω...

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Καλησπερα κορες!!!!! Βουλα καλωσηρθες βρε, μας θυμηθηκες επιτελους;;;; Αντε κανονισε απο Δευτερα να επανελθεις γιατι θα αρχισουμε τις απουσιες, καλα λεει η Μαρια!!!!! Εμεις ειμαστε μοναχουλες σημερα...Ο μπαμπας εχει παει σε μια γιορτη. Εγω βαριομουν οικτρα...Η πεθερα προσεφερθη βεβαια να κρατησει την μπουμπου αλλα εγω προτιμω το παιδακι μου παρα τις ηλιθιες και βαρετες γιορτες...Θα μπει καμια να τα πουμε ή θα δω για 1000στη φορα την "αρχοντισσα και τον αλητη";;;;

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Τι αλλο ηθελα να σας πω;;; Α ναι: η μπεμπα παραεφαγε σημερα κρεμα (150 μλ η λιχουδο) και μετα ειχαμε ρεσιταλ ρεψιματος και γουλιων...Ω ναι βγαινει και η κρεμα σε γουλιες, σημερα το ειδαμε και αυτο!!!!! Ξινισμενη βανιλια!!!! Μπλιαχ...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Κοριτσάρες μου τι μου κάνετε;Πω πω έχω να μπω απ' την Πρωτοχρονιά και δεν πρόλαβα να διαβάσω σχεδόν τίποτα.Μάλλον από Δευτέρα θα μάθω τα νέα σας!Ο Άγγελος δε χορταίνει με τίποτα εδώ και δυο βδομάδες και ξυπνάει ανά 3ωρο και το βράδυ!!!!!!Που από 40 ημερών μου κοιμόταν σερί 8-9 ώρες.Μιλάμε ούτε νεογέννητο έτσι.Από το ερχόμενο Σάββατο ξεκινάμε κρεμούλες, για να δούμε θα χορτάσει ο λιχούδης μου;Είμαστε και αισίως 8 κιλάκια!Αυτά τα νέα μας σε περίληψη βέβαια. Από βδομάδα πιστεύω θα τα λέμε κανονικά γιατί πέρασαν οι γιορτές και σταμάτησαν και οι επισκέψεις και οι βόλτες μας με τον μπαμπά.Σας φιλώ προς το παρόν.Μου έχετε λείψει όλες πολύύύυυυυυυυυυυυ!

ΕΙΔΑΤΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ..... μας θυμήθηκε....!!!! καλέ που χαθηκες????.... ανα 3ωρο ε??? χμμμμ ... κουραγιο!

Ναι το ελυσα.. Νομιζω δηλαδη, θα δειξει!! Μα κ βεβαια εσυ!!:tongue:;):lol:

Τωρα για το οτι ειμαστε καλα... εισαι σιγουρη?:tongue:

Μαλλον για το κλουβι με τις τρελες μας κοβω...

ελπίζω να πανε ολα καλά.... και αν χρειαζεται να δειρουμε καποια η καποιον πες μου εχω τους ανθρωπους μου στο νησί...:lol::lol::lol:

Ναι είμαι σιγουρη... καλύτερα τρελες και θεοπάλαβες παρα με κατάθλιψη...:wink:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...