Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 1/1/2025 at 9:54 ΜΜ, anoulious είπε:

Καλησπέρα και καλή Χρονιά!Είμαι παλιό μέλος και έχω παρα πολύ καιρό να μπω..Ίσως αν υπάρχουν παλιές κοπέλες να με θυμούνται ...Διάβασα λίγο την ιστορία σου(δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πεις σε ποιο γιατρό είσαι..),αν θέλεις μπες να δεις λιγο τη δική μου ..Εννοείται να κάνεις ΕΡΑ τεστ και να ψάξεις με δική σου πρωτοβουλια τα παντα(μικροβιωμα,σάκχαρο ,αντίσταση ινσουλίνη κλπ....πριν αποφασίσεις για διπλή δωρεά. Είναι πολύ δύσκολο όλο αυτο αλλά υπάρχει φως στο τέλος  

καλησπέρα και καλή Χρονιά γλυκια μου @anoulious! χάρηκα πολύ που μου απάντησες! διάβαζα την ιστορία σιυ όπως και ολων των κοριτσιων εδω μεσα και με πηραν τα κλάματα μολις εμαθα ότι κράτησες γερό το αγοράκι σου στην αγκαλιά σου. να είσαι καλά να το χαίρεσαι!!!!

στα δικά μου τώρα,  όλα όσα περιγράφεις τα εχω κανει είναι όλα πολύ καλά δεν εχω κανένα θέμα. και το σπερμα πολύ καλό και όλα! το ΕΡΑ τεστ μου το προτείνει ο γιατρός μου τσ..ριγ..ης γιατι δεν έχει κάτι να μου πει για την αποτυχία εμφυτευσης αλλα χωρίς να το πολυπιστευει κι ο ίδιος. έχω ακούσει και άλλους εξωσωματικους ότι δεν είναι αξιόπιστη εξέταση. όμως δεν καταλαβαίνω κι εγω πως εμιενα έγκυος όταν έκανα φυσικο κυκλο και όχι με δύο τεχνητους. καταλήγω ότι τα ωαρια δεν ήταν καλά.  αν είναι έτσι είναι καθαρά θέμα τύχης ποτε θα μου δώσει καλά ωαρια. προσωπικά δεν βλέπω φως στο τούνελ, μονο τύχη! και δεν είμαι γενικά πολύ τυχερή.... αυτα.....

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα κι απο εμας!!!

Μαριανθη περαστικα κ γρηγοραααα!!!Μην ανησυχεις για το θηλασμο απλα να το αναφερεις!

Μαρακι περαστικα στο αγορακι σου!!!Που το κρυωσες το ζουζουνι?

Τελικα δεν ειμαστε ποτε σιγουρες πως να τα ντυσουμε με αυτον τον καιρο!

Αυτο το αντανακλαστικο πολυ με στενοχωρουσε απ'την αρχη!Η τρομαρα στα ματακια της...:-( Αν κ ειναι φυσιολογικο!!!

Μηπως κανενας θορυβος???

Τατιανα μου εγω νομιζω πως δεν πρεπει να ανησυχεις!Βεβαια γιατροι δεν ειμαστε αλλα...Καποια στιγμη "κοβουν ταχυτητα" σε βαρος τα μωρουλια μας!

Να σου πω(ετσι για παρηγορια!!!) πως κι εμενα εδω κ 2-3 βδομαδες δεν εχει παρει γρ!Βεβαια τη ζυγιζω (μαζι μου) στην δικια μας ζυγαρια οποτε δεν ξερω με ακριβεια!Ομως αφου πηρε 2850γρ τους 2 πρωτους μηνες κ 500 το 1ο 10ημερο του 3ου ουτε καν σκεφτηκα να ανησυχησω!!!:-P

Φιλια σε ολες!!!!

XFVjp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!

γυρισε ο δικος μου απ τη δουλεια με πυρετο-ευτυχως οχι πολυ-μαλλον κρυωμενος ειναι τι να κανω για να προφυλαξω τη μικρη?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλησπερα κοριτσια!

γυρισε ο δικος μου απ τη δουλεια με πυρετο-ευτυχως οχι πολυ-μαλλον κρυωμενος ειναι τι να κανω για να προφυλαξω τη μικρη?

εγω θα τον ειχα βαλει να κοιμαται σε αλλο δωματιο και μασκα να παρεις να κυκλοφορει με μασκα.Και εννοιειτε απο μακρια ε?

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

ζωη μου μακαρι να χα αλλο δωματιο να τον εβαζα!!προς το παρον αεριζω καλα το δικο μας.κ εννοειται μασκα θελει δε θελει!σκεφτηκα να βαλω τη μικρη στο δικο της δωματιο αλλα θα εμενα αυπνη συνεχεια δε μπορω αν δεν την εχω κοντα μου.αν κ σκεφτομαι αν ηταν να την κολλησει θα μπορουσε ν ατο κανει κ πριν εμφανισει πυρετο...δε ξερω προς το παρον τηρω το απο μακρια κ αγαπημενοι:P

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

ζωη μου μακαρι να χα αλλο δωματιο να τον εβαζα!!προς το παρον αεριζω καλα το δικο μας.κ εννοειται μασκα θελει δε θελει!σκεφτηκα να βαλω τη μικρη στο δικο της δωματιο αλλα θα εμενα αυπνη συνεχεια δε μπορω αν δεν την εχω κοντα μου.αν κ σκεφτομαι αν ηταν να την κολλησει θα μπορουσε ν ατο κανει κ πριν εμφανισει πυρετο...δε ξερω προς το παρον τηρω το απο μακρια κ αγαπημενοι:P

Σαλονι ? ενα ραντσο να παει αυτος στο δωματιο της μικρης?

Εντω μεταυ ενω ο μμικρος εχεσε επιτελους κιτρινα υγιεστατα σκατα και ειπα τελεια ειναι καλα τωρα μου ξαναεχεσε κιτρινα σκατα με πρασινη βλεννα και στεναχωρεθηκα παλι...Ποτε επιτελους θα γινει καλα?

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!

εγώ θα τον έστελνα σε άλλο σπίτι! Και σίγουρα όχι να κοιμηθεί στο ίδιο δωμάτιο με το παιδί!!!

Αν δεν πάει αλλού (κάνει και κρύο στο μπαλκόνι!) στείλτον στον καναπέ του σαλονιού (μη σου πω και στο πάτωμα της κουζίνας!).

Ο άντρας σου δεν παθαίνει τίποτα, αν όμως σου κολλήσει το παιδί, ετοιμάσου για ύπνο στον καναπέ του Παίδων...

Σαλονι ? ενα ραντσο να παει αυτος στο δωματιο της μικρης?

αυτο με το ραντσο δε το ειχα σκεφτει καθολου.thanks!

αφου εγιναν κιτρινατα κακακια τουσημαινει οτι συνερχεται θα φυγει κ η βλεννα που θα ππαει?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

εγώ θα τον έστελνα σε άλλο σπίτι! Και σίγουρα όχι να κοιμηθεί στο ίδιο δωμάτιο με το παιδί!!!

Αν δεν πάει αλλού (κάνει και κρύο στο μπαλκόνι!) στείλτον στον καναπέ του σαλονιού (μη σου πω και στο πάτωμα της κουζίνας!).

Ο άντρας σου δεν παθαίνει τίποτα, αν όμως σου κολλήσει το παιδί, ετοιμάσου για ύπνο στον καναπέ του Παίδων...

θα κανω αυτο που ειπε η ζωη με το ραντσο κ ελπιζω ολα να πανε καλα.σ ευχαριστω!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

θα κανω αυτο που ειπε η ζωη με το ραντσο κ ελπιζω ολα να πανε καλα.σ ευχαριστω!!

Και τη μασκα μην ξεχασεις.Αυριο πρωι πρωι να πατε να παρετε...Και εσυ εννοειτε απο μακρια και αγαπημενα ε?

Σοφάκη καταρχήν περαστικά και εύχομαι να αναρρώσει γρήγορα για να μην κολλήσει τη μπουμπούκα.

Λοιπόν εμένα όταν είχε αρρωστήσει, τον έστειλα δυο μέρες στη μαμάκα του και όποτε ερχόταν σπίτι (γιατί ήθελε να βλέπει τον Άγγελο) με μάσκα.Τις επόμενες μέρες κόλλησα κι εγώ και την πέρασα μια βδομάδα με μάσκα. Ο μικρός ευτυχώς Παναγίτσα μου δεν έπαθε τίποτα.

Πάρτε μάσκες να κυκλοφορείτε στο σπίτι.Καλά λέει η Ζωή. Φύλαγε τα ρούχα σου να 'χεις τα μισά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...