Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ειλικρινα προχθες τα ειχα παιξει , σερνομουν απο την κουραση

Ελπιζ να μην κανουμε και κανενα πυρετο απο τα εμβολια αυριο γιατι...

αφού δεν κάνατε στα προηγούμενα μωρέ! άλλωστε αύριο έχεις και τον όμηρο που δεν δουλεύει μεθαύριο, οπότε σκούντα τον να σηκωθεί και αυτός :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

α για τόσο αργά λέτε ε; θα κάνετε και τον γάμο μαζί;

αν ναι, καλύτερα, να μαζέψετε και κάνα φράγκο μέχρι τότε...

ναι θα τα κανουμε και τα 2 μαζι. Ε ναι γιατι και σπιτι και μπεμπης εχουμε ξεπαραδιαστει

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

πάω για ύπνο λιτσάκι γιατί σήμερα έκανα όλο το σπίτι (πάλι δεν ήρθε η γυναίκα!) και ο Γιώργης δουλεύει αύριο...

θα τα πούμε αύριο. Φιλάκια κοριτσάρα μου, καλό ξημέρωμα!

καλημερα κοριτσακια!

δυστυχως δε προλαβα κ εγω να δω τη φωτογραφια της ραφαελας αλλα ειμαι σιγουρη πως ειναι μια κουκλα!επισης διαβαζοντας πολυ βιαστικα δε καταλαβα πως βαζω συννημενο κ κυριως πως το σβηνω οποτε φωτο μονο facebook που ξερω πως λειτουργει!

αυτο που εγραψε η κασυ πολυ σωστο("Η απόφαση να κάνεις παιδί είναι βαρυσήμαντη. Αποφασίζεις οτι θα αφήσεις την καρδιά σου να κυκλοφορεί έξω από το σώμα σου για πάντα."-

Elizabeth Stone -συγγραφέας) αλλα χωραει μεγαλη συζητηση...

εμεις περασαμε χτεσ σουπερ....δωσαμε τη μικρη στη μαμα μου πηραμε ταινια να δουμε(σουλα ελα ξανα-στην αρχη μου φαινοταν μαλακια αλλα την ειδαμε ευχαριστα αν κ σιχαινομαι τη μακρυπουλια ως ηθοποιο) ηπιαμε τις μπυρες μας(εγω δηλαδη) μιλησαμε...ολα τελεια.σημερα λεμε να βγουμε το βραδυ.

ασχετο...δε ξερω αν σκοπευετε να κανονισετε συναντηση αν θελετε παντως μπορουμε να μαζευτουμε σπιτι μου.η προσκληση ειναι παντα ανοιχτη;)

φιλια πολλα!!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημερα!!!!!Τι κανετε?Πως κοιμηθηκατε?

Σημερα εχει ωραιο καιρο και λεμε να παμε καμια βολτα!!!!!!!!!!Επτελους δηλαδη!!!!

Καλημέρα - μια χαρα - σαν αρκούδα!:D

και εμεις για βόλτα ετοιμαζόμαστε.... θα συναντηθούμε με τον νονό, για καφέ! τι καλά που ειναι και οι αντρούληδες σπίτι σημερα ε?

Διαφημίσεις

Καλημέρα - μια χαρα - σαν αρκούδα!:D

και εμεις για βόλτα ετοιμαζόμαστε.... θα συναντηθούμε με τον νονό, για καφέ! τι καλά που ειναι και οι αντρούληδες σπίτι σημερα ε?

Καλημερα και απο εμας!!

Οι δικοι σας μπαμπαδες ειναι σπιτι σημερα ο δικος μας δουλευει και σημερα.

Σε εμας εδω φυσαει και αφου καναμε και τα εμβολι αμας σημερα λεω να μγν τον βγαλω εξω.

Εχουμε και λεμε ο γιατρος ηρθε και μας ειπε οτι ειναι απο την ΓΟΠ ολο αυτο που εχει ομπεμπης. Στην εξεταση που ειχαμε κανει οταν ηταν 1 μηνα κατι ειχε δειξει αλλα οχι τοσο τραγικο , τωρα ομως που θελει να αυξησει την ποσοτητα γαλακτος που θελει να πιει ο μικρος δεν μπορει γι αυτο κανει πολλα και πιο μικρα γευματα. Μας εδωσε ενα συροπι το οποιο θα το παιρνει για 1 μηνα αννα 8ωρο(!!!) και σε 5 μερες πρεπει να φανει η διαφορα. Βεβαια μου ειπε θα αυξησει τις ποσοτητες που θα πεινει αλλα θα αυξησει και τις γουλιες.

Αυτα τα νεα μας , παω γιατι γκρινιαζει μαλλον ξυπνησε

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Αλό! Φτιάχνω κοκκινιστό γιαμ γιαμ! Λίτσα το σιρόπι το δίνουν σε πολύ σοβαρές περιπτώσεις γοπ! ο αντρίκος έχει την φυσιολογική παλινδρόμηση που έχει και ο δικός μου! διάβασε καλή μου το παρακάτω πριν δώσεις το σιρόπι στο παιδί...το epadoren σας έδωσε;

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=28814

Καλημερα!!!

Κι εγω δεν ειδα την φωτο της Ραφαελας.Κλαψ!Ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι μια κουκλιτσα,αν λαβω υποψιν μου τις περιγραφες ολων σας.

Θελω να σας ευχαριστησω που συμμεριστηκατε την χαρα μου που το παιδακι μου ειναι μια χαρα και μας βρηκε ο παιδιατρος τελειους.

Οσον αφορα το ματζουνι για την νινιδα (μαλλον λαθος λεξη χρησιμοποιησα)δεν εννοουσα καποιο γιατροσοφι,αλλα μια μιξη διαφορων υλικων που μας εγραψε ο παιδιατρος και την εκανε η φαρμακοποιος.Αφου η φαρμακοποιος αντεγραψε την συνταγη γιατι δεν την ηξερε.

Μαρια μια χαρα ο Νικολας σου κοιμηθηκε στο δωματιο του ε?Μονο εσυ ειχες το αγχος.

Χτες τον κοιμισα για πρωτη φορα στο δωματιο του.Βεβαια κατα την διαρκεια της ημερας τον κοιμιζα παλι στο δωματιο του για να το συνηθιζει.Το βραδυ καναμε το μπανακι μας και τον πηρα στην κρεβατοκαμαρα για να τον θηλασω.Θηλασε και κοιμηθηκε στο στηθος.Τον πηρα και τον αφησα στο κρεβατι του.Μετα απο 5 λεπτα ξυπνησε και αρχισε να μουρμουριζει.Πηγα μεσα του χαιδεψα την κοιλιτσα και το κεφαλακι του κι αρχισε να ηρεμει.Εφυγα και μετα απο 1 λεπτο ξαναπηγα να δω πως ειναι.Ε,με το που με βλεπει παταει κατι τσιριδες(σου λεει εδω θα μ'αφησεις?).Του χαιδευω παλι την κοιλιτσα για να τον ηρεμησω αλλα τιποτα.Τον αφηνω για να παρω τηλ.τον Σαββα γιατι δουλευε νυχτα και τον ακουω να κανει πως βηχει και πως θελει να κανει εμετο.Πολυ νουμερο το σκατουτσικο!Τελικα τον πηρα αγκαλια,καθησα κατω στο πατωμα και τον εδωσα λιγο στηθος να ηρεμησει.Αυτο ηταν σε 3 λεπτα κοιμηθηκε και τον εβαλα παλι στο κρεβατι του.Ξυπνησε παλι στις 8 για να φαει.Τον πηρα στην κρεβατοκαμαρα για να τον θηλασω και μετα απο μια ωρα τον πηγα παλι στο κρεβατι του και κοιμαται απο τοτε.Οποτε μια χαρα.Το βραδυ σηκωνομουν να τον βλεπω μηπως κανει πυρετο λογω του εμβολιου αλλα τιποτα.

Ενδοεπικοινωνια δεν εβαλα γιατι την δοκιμασα πριν πεσω για υπνο και εκανε κατι παρασιτα και πεταχτηκα μεχρι το ταβανι.Φανταστειτε να κοιμομουν και να τα ακουγα.Καρδια θα παθαινα.Ουτως η αλλως ακουγεται και στην κρεβατοκαμαρα.

Αυτα τα λιγα...χιχιχι!

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Θελω κι εμεις να παμε βολτα.Εχει τελεια μερα εξω.Θα ξυπνησω τον Σαββα σε καμια ωριτσα να μας παει.

Θα αγορασω λαπτοπ για να καθομαι στο σαλονι και να τον κανω και παρεα τον μικρουλη μου γιατι με τον σταθερο δεν γινεται

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Θελω κι εμεις να παμε βολτα.Εχει τελεια μερα εξω.Θα ξυπνησω τον Σαββα σε καμια ωριτσα να μας παει.....

Ααα δεν παιζω..... σε εμας εδω εχει περίπου 150% υγρασία:-(:-(. Μόνο για βόλτα δεν είναι ....

tLPhp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...