Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να χαρω εγω εναν παιδαρο !! φτου σας

Γινοσαστε 4 σημερα ε???

Γεια σου λιτσάκι με το όμορφο αντράκι!

Ναι είδες...πως πέρασαν 4 μήνες ε...σαν προχθές δεν τα λέγαμε φιλενάδα με την κοιλιά τούρλα; :tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια τι κανετε?ειπα να μπω να πω ενα γεια για να μην ξεχνιομαστε.Ναι ξαναρχισα να διαβαζω και εκανα και προφιλ στο facebook.Πως θα σας κανω add?

Καληνυχτα κοριτσακια....

σου στέλνω πμ με το μαιλ μου να με βρεις...μόλις με κάνεις add, θα σου κάνω suggest τις υπόλοιπες!

Δεν την προλαβαμε την Ραφαελα !!Κριμα

Εμεις ημαστε ακομα ανησυχοι , αυριο πρωι θα ερθει να μας δει ο γιατρος και να μας κανει και τα εμβολια μας.

Ολη μερα γκρινιαζε , νυσταζε και δεν μπορουσε να κοιμηθει με τιποτα , και επιτελους μετα απο αγκαλια κοιμηθηκε ενα 2ωρο 6-8 και τον εβαλα για υπνο στις 10 παλι...για να δουμεπως θα ξημερωσουμε

Και μεις μια από τα ίδια...μασουλάει τα πάντα και σάλια, σάλια, σάλια! είναι πλέον ο μπεμπουλίξ μασουλίξ σαλιαρίξ! μέχρι και εμετό έκανε από το πολύ μασούλημα...υποθέτω ότι όλο αυτό και η ανησυχία κλπ. είναι λόγω δοντιών...σαν να ασπρίζουν τα δυο κάτω...τώρα κοιμήθηκε να καταλάβεις...

Και μεις μια από τα ίδια...μασουλάει τα πάντα και σάλια, σάλια, σάλια! είναι πλέον ο μπεμπουλίξ μασουλίξ σαλιαρίξ! μέχρι και εμετό έκανε από το πολύ μασούλημα...υποθέτω ότι όλο αυτό και η ανησυχία κλπ. είναι λόγω δοντιών...σαν να ασπρίζουν τα δυο κάτω...τώρα κοιμήθηκε να καταλάβεις...

ουτε μπανιο του εκανα σημερα να φανταστεις , αφου κοιμοταν ορθιος δεν ηξερα αν θα ερθει τελικα ο γιατρος σημερα το βραδυ και τον κρατουσα με το ζορι

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

εχει συζητηθει καθολου το θεμα βαφτιση ?? γιατι χανω και επεισοδια εγω

Για ποτε λετε εσεις Μαρακι

Λεω νακανω τις μπουμπουνιερες μονη μου και ψαχνω συνεχεια , μονο απο ebay εχω παραγγειλει ενα σωρο για να κανω δοκιμες να δωπου θα καταληξω

Εμεις πρεπει να παμε ενα ΣΚ στην νονα μας για να δουμε ποτε μπορουν αυτοι για να δουμε και τι θα κανουμε γιατι εχουμε και τον γαμο μαζι

ουτε μπανιο του εκανα σημερα να φανταστεις , αφου κοιμοταν ορθιος δεν ηξερα αν θα ερθει τελικα ο γιατρος σημερα το βραδυ και τον κρατουσα με το ζορι

αχου το καλό μου! δεν πειράζει μωρέ, τον κάνεις αύριο...άλλωστε που λερώνονται κι αυτά τα έρμα; :)

χθες τον έβαλα στο δωμάτιό του φιλενάδα! μια χαρούλα!

Διαφημίσεις

αχου το καλό μου! δεν πειράζει μωρέ, τον κάνεις αύριο...άλλωστε που λερώνονται κι αυτά τα έρμα; :)

χθες τον έβαλα στο δωμάτιό του φιλενάδα! μια χαρούλα!

αντε μια χαρα !! Εγω μετα απο 10 βραδια χθες και προχθες κοιμηθηκα λιγο γιατι ξυπνησε μονο 2 φορες.

αντε μια χαρα !! Εγω μετα απο 10 βραδια χθες και προχθες κοιμηθηκα λιγο γιατι ξυπνησε μονο 2 φορες.

ε στρώνουν μωρέ σιγά σιγά...μέχρι να αρχίσει το τρελλό πανηγύρι με τα δόντια :)

Λιτσάκι εμείς λέμε για 6 ιουνίου, την εκκλησία θέλουμε να πάμε να δούμε την Κυριακή...να συννενοηθούμε και με τις άλλες, μην πέσει το ένα πάνω στο άλλο...

Μια χαρα , ουτε κατακαλοκαιρο .

Εμεις για Νοεμβριο μαλλον παμε γιατι η νονα εχουν ταβερνα και κλεινουν τελη Νοεμβριου με 20 Δεκεμβριου μονο.Θα εχει παραμεγαλωσει ο πασακος μου αλλα τι να γινει....

ε στρώνουν μωρέ σιγά σιγά...μέχρι να αρχίσει το τρελλό πανηγύρι με τα δόντια :)

Ειλικρινα προχθες τα ειχα παιξει , σερνομουν απο την κουραση

Ελπιζ να μην κανουμε και κανενα πυρετο απο τα εμβολια αυριο γιατι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...