Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κ πως βαζω συνημμενο?

έτσι όπως θα πας να γράψει μην... θα δεις ενα εικονίδιο συνδετηρα και λεει συνημμενο... βρες το αρχειο φορτωσέ το κάνε ανεβασμα και μετα πας παλι συνδετηρα στο μην και εισαγωγη!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι καλα δεν σε κόβω για αυστηρη, μόνο οσο πρεπει;).... τι ταξεις εχεις?

β και γ λυκειου παιρνω συνηθως, αντε και καμια α. Με τα μεγαλα παιδια τα πηγαινω καλυτερα. Οντως αυστηρη ειμαι οσο πρεπει. Οχι υπερβολες αλλα δε μου αρεσει και η χαλαρωτητα ουτε να κανω μαθημα εγω και απο κατω να γινεται χαμος. Οταν κανουμε μαθημα κανουμε μαθημα και κανουμε και την πλακα μας, λεμα κανενα αστειο. Ολα χρειαζονται. Ειμαι παντα ξεκαθαρη απο την αρχη στους μαθητες μου και ευτυχως δεν εχω αντιμετωπισει σοβαρα προβληματα μεχρι στιγμης.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

έτσι όπως θα πας να γράψει μην... θα δεις ενα εικονίδιο συνδετηρα και λεει συνημμενο... βρες το αρχειο φορτωσέ το κάνε ανεβασμα και μετα πας παλι συνδετηρα στο μην και εισαγωγη!

το ειδα αλλα πρεπει να ειναι μικρα τα αρχεια!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

β και γ λυκειου παιρνω συνηθως, αντε και καμια α. Με τα μεγαλα παιδια τα πηγαινω καλυτερα. Οντως αυστηρη ειμαι οσο πρεπει. Οχι υπερβολες αλλα δε μου αρεσει και η χαλαρωτητα ουτε να κανω μαθημα εγω και απο κατω να γινεται χαμος. Οταν κανουμε μαθημα κανουμε μαθημα και κανουμε και την πλακα μας, λεμα κανενα αστειο. Ολα χρειαζονται. Ειμαι παντα ξεκαθαρη απο την αρχη στους μαθητες μου και ευτυχως δεν εχω αντιμετωπισει σοβαρα προβληματα μεχρι στιγμης.

πιστευω οτι το μυστικο ειναι ενα! να αντιμετωπίζεις τους άλλους οπως θα ηθελες να αντιμετωπίζουν και εσενα.... και με λιγα λογια να μη κανεις ποτε κατι που δε σου αρεσει να σου κανουν! ε? πως με κόβεις?

Διαφημίσεις

το ειδα αλλα πρεπει να ειναι μικρα τα αρχεια!

ναι σωστα εγω τα βάζω εδω .... μικραίνουν και μετα.....

http://www.shrinkpictures.com/

πήγαινε εκει που λεει resize ειναι πολυ ευκολο... και μετα αφού τελειωσεις ζητα να διαγραφει η φωτο

Αγαπητέ κ. admin κάτω απο το avatar μου λέει 1.139 + μηνυματα! Δεν είμαι τοσο κουτσομπόλα ή πολυλογού... και επειδή αυτό χαλά το image μου παρακαλώ να αφαιρεθούν ολα αυτα που έχω αναγκαστεί να γράψω γιατί μου ζητούν κάτι!!!! Οχι για μένα για το φουκαριαρικο το φορουμ τα κάνω όλα!!!!

Ευχαριστω!

Διαφημίσεις

άντε καλέ που είναι; ο Νικόλας έφαγε και αποκοιμήθηκε!

και πρέπει να φτιάξω φαγητό του Γιώργου! άντε!

κάτσε βρε ... πρωτη φορα το κάνει... ανυπόμονη!!! μηπως θες να κλεισεις ηδη εκκλησια???? χαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...