Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

"Η απόφαση να κάνεις παιδί είναι βαρυσήμαντη. Αποφασίζεις οτι θα αφήσεις την καρδιά σου να κυκλοφορεί έξω από το σώμα σου για πάντα."-

Elizabeth Stone -συγγραφέας

!!!!!!!!!!!!!!! ωραίο! ;) και αληθινό!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αννα μου εγω της βαζω τη bepanthol bebe για συγκαμα μωρου η την penaten.και οι 2 πολυ καλες.

μαριανθη καλη χρονια κοπελα μου με υγεια κ αγαπη στην οικογενεια σου.

ευμορφια μια χαρα η αναπτυξη σας μπραβο σας!

καλα αυτη τη penaten πως την παλεύεις να τη βγάζεις μετα οταν καθαρίζεις??? είναι τόσοοοο παχύρευστη... μια φορά τη χρησιμοποίησα και ποτέ ξανά... σα στόκος είναι... αλλά αμα είναι καλή...

Χαιρετε!!!! Μαρακι να χαιρεσαι το νικολα σου...Να τον δεις οπως επιθυμεις!!!! Ευμορφια τελεια τα νεα σας...Αντε μια χαρα, τερμα το αγχος...Μαριανθη καλη χρονια κουκλα μου!!!!!!! Εμενα συγκαψε το μωρακι μου αφου χθες τα εκανε 6 φορες και ψαχνω να δω τι θα της βαλω γιατι οι κρεμες που εχω δεν κανουν δουλεια...Ποια με καταραστηκε (Λευτερη εσυ μου μυριζει την εκανες τη δουλεια!!!!!!!!!!) και ξεσκατιζω ολη μερα;;;

ευχαριστώ Αννούλα! Την weleda baby creme χρησιμοποιούμε και είναι τέλεια! πάω να ξεσκατίσω και γω ένα πωπουδάκο και έρχομαι....

Διαφημίσεις

"Η απόφαση να κάνεις παιδί είναι βαρυσήμαντη. Αποφασίζεις οτι θα αφήσεις την καρδιά σου να κυκλοφορεί έξω από το σώμα σου για πάντα."-

Elizabeth Stone -συγγραφέας

ακριβώς αυτό...ευχαριστώ πέπη για την παράθεση...

Eλευθερία κι εγω πριν ενα μηνα περιπου αλλαξα τα pampers με του lidl( λογω αυτων που ειχα μαθει για τα pampers ) και δεν ειχα κανενα προβλημα. εμενα δεν εχει συγκαει ποτε. Και τα κανει πολλεεες φορες τη μερα..:Dτι νομιζετε ...μονο εσεις τα κανετε ??? Βεβαια τουλαχιστον 5-6 φορές την μερα την βαζω κατω από το νιπτήρα και την πλένω .

Από κρεμα βαζω Bepanthol κι εγω 1 φορα την μερα

tLPhp3.png

καλησπερα στα ομορφα κοριτσια μου!!λοιπον θα σας βαλω φωτο μια και η συμπεθερα μου πρεπει επιτελους να γνωρισει τη νυφη της αλλα πρεπει να μου πειτε που να της βαλω κ πως να τις βγαλω μετα!!!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

ευχαριστώ Αννούλα! Την weleda baby creme χρησιμοποιούμε και είναι τέλεια! πάω να ξεσκατίσω και γω ένα πωπουδάκο και έρχομαι....

χι χι χι είδες Αννούλα ? εγώ μολις ξεσκάτισα και επεστρεψα.... αλλάζω τουλάχιστον 7-8 απο τις οποίες κάνει κακα ~5-6:tongue:

Eλευθερία κι εγω πριν ενα μηνα περιπου αλλαξα τα pampers με του lidl( λογω αυτων που ειχα μαθει για τα pampers ) και δεν ειχα κανενα προβλημα. εμενα δεν εχει συγκαει ποτε. Και τα κανει πολλεεες φορες τη μερα..:Dτι νομιζετε ...μονο εσεις τα κανετε ??? Βεβαια τουλαχιστον 5-6 φορές την μερα την βαζω κατω από το νιπτήρα και την πλένω .

Από κρεμα βαζω Bepanthol κι εγω 1 φορα την μερα

σωστό και αυτό να το πούμε ... να αποφεύγετε τα μωρομάντηλα όλα έχουν οινοπνευμα ...εμείς τα χρησιμοποιούμε μόνο οταν αλλάξουμε στη βόλτα και οταν γυρίσουμε σπίτι κατευθείαν πλυσιμο.... ! και επίσης όταν πλένεται να σκουπίζεται, ταμποναριστά παρα πολύ καλά πριν βάλετε καθαρή πανα... για να μην μείνει καθόλου υγρασία!

καλησπερα στα ομορφα κοριτσια μου!!λοιπον θα σας βαλω φωτο μια και η συμπεθερα μου πρεπει επιτελους να γνωρισει τη νυφη της αλλα πρεπει να μου πειτε που να της βαλω κ πως να τις βγαλω μετα!!!

μπορείς να κάνεις συνημμένο στο ποστ και μετά απλά να διαγράψεις το συνημμένο - τι λές? ;)

Κοριτσακια μου γλυκα και μενα το μπεμπε ποτε μεχρι σημερα δεν ειχε ουτε κοκκινιλα οχι συγκαμα. Μετα τα φρουτα αυξηθηκαν οι κενωσεις και ενω ειμαι πολυ σχολαστικη στην υγιεινη της συγκεκριμενης περιοχης μου συγκαψε. Τα κακα της τα αλλαζω αμεσως και τα τσισακια αρκετα συχνα. Γιατι ομως συγκεψε ουτε ξερω. Εχει και κατι σπυρακια πανω στην κοκκινιλα. Αχ εχω φαει σκατο με το κουταλι αυτες τις μερες...Ποσο σας καταλαβαινω τωρα!!!!!!!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...