Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μολις εφυγε ο παιδιατρος.Μας βρηκε τελειους.

Εβαλε μεσα σε 3 εβδομαδες 1 κιλο(!!!!!!!)

Ειμαστε 6450 και 64 ποντους.

Καναμε 2 εμβολια και εκλαψε το πουλακι μου.Οχι παρα πολυ.

Μου ειπε να μην τον κοιμιζω πλεον μαζι μας γιατι θα συνηθισει και μετα δεν θα φευγει απο κοντα μας.Οποτε μπορει απο σημερα το βραδυ να τον παω στο κρεβατι του.Βεβαια ειναι ευκολια για μενα να τον εχω διπλα μου κι οτι χρειαστει να μην σηκωνομαι αλλα πρεπει.

Επισης μου ειπε να μην τον κοιμιζω αλλο στην καλαθουνα και να παρω τα ματακια γιατι ειναι επικυνδινα για καταποση.

Τωρα τον κοιμισα στο κρεβατι του.

Στερεες τροφες θ'αρχισουμε στους 5,5 μηνες οπου σταματαει και η αποστειρωση.

Μου ειπε επισης να τον βαζω μπρουμητα για να στρωσει και το κεφαλακι του που ειναι λιγο στραβο και να τον κραταμε ορθιο κανενα 5λεπτο για να γυμναζει τα ποδια του.

Επισης μου εδωσε ενα ματζουνι για την νινιδα.

Του ειπα οτι βγαινουμε πολυ συχνα εξω και μου ειπε οτι κανω καλα.Και με χιονια μου ειπε μπορω να τον βγαλω απλα να αποφευγουμε τους πολυ κλειστους χωρους.

Τελος μου ειπε οτι το παιδακι μου δεν θα γινει ποτε παχυ.Θα ειναι ψηλο και αδυνατο.Απο που να πηρε αραγε?

τέλεια νέα! υπέροχα! μπράβο του μικρούλη μας!

για πες το μαντζούνι...εμάς ο δικός μας μας είχε πει ελαιόλαδο πριν το μπάνιο και μετά βούρτσισμα με μια μαλακή οδοντόβουρτσα (είχαμε βγάλει στα φρυδάκια εμείς)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μπραβο Ευμορφάκι μου όλα καλα! πάντα τέτοια νε α να ακούτε για το λατρεμένο σας!

το μπρούμυτα πάντως ειναι ενα θέμα. ο δικός μου δεν το θελει με τιποτα.... ζορίζεται και πανικοβάλεται γιατι δεν μπορει να κουνησει τιποτα από αυτη τη θεση. κάνει σα να κολυμπάει. εγώ γελάω αλλά αυτός κλαίει και εκνευρίζεται :)

σε κάνα δυο βδομάδες θα δεις ότι θα μπορεί καλύτερα και δεν θα κλαίει...

εγώ τον βάζω μπρούμυτα κάθε βράδυ και του κάνω μασάζ με λαδάκι...τώρα πλέον παίρνει και πόζες το΄ψώνιο που του τραβά ο μπαμπάς του φωτογραφίες...θα σας ανεβάσω πιο μετά να δείτε :)

με τετοιες ομορφιες πως να μην σας θελουμε????δεν μπορω να τον βλεπω να κοιμαται!!!!εχω τρελλαθει με αυτη την φωτο!!!δεν υπαρχει!!!

επιτέλους έχω συμπεθέρα!!! και την πιο κούκλα νύφη! που δεν την έχω χορτάσει γιατί η μαμά της δεν μας βάζει φώτο!

Γεια σας κοριτσια... Μετα απο πολλες πολλες μερες!

Δεν σας εχω διαβασει, γιατι μετα δεν θα προλαβω καμμια σας!

Χρονια πολλα κ καλη χρονια για αλλη μια φορα! Καλα ειστε????

Ελπιζω να πετυχα καμμια μεσα..

Καλή χρονιά Μαριανθούλα! Πως είστε; πως περάσατε;

όλα τα μωράκια καλά είναι! Πες νέα!

Διαφημίσεις

έλα κοριτσάκι...κάνω και καμιά δουλειά στο σπίτι, ταίζω, ξεσκατίζω και ρίχνω και ένα μάτι προς τα εδώ :) τώρα κοιμήθηκε και τρώω...

ήσυχα περάσαμε, πήγαμε κέρκυρα, ξεκουράστηκα αρκετά και τώρα πάλι εδώ...μοναχό μου με το αστεράκι μου...

εσύ γιατί χάνεσαι; ετοιμάζεις δουλειά; πως πάει;

27/5

Διαθέτεις μαγνητισμό και έντονη προσωπικότητα. Καλλιεργείς πάνω σου το μυστήριο και έχεις ευκολία στο να διευθετείς προβλήματα και να συμφιλιιώνεις.

16/12

Αναζητείς τις έντονες συγκινήσεις, γινεσαι υπερβολικά ανταγωνιστικός κάποιες φορές. Έχεις θετική συμπεριφορά όταν κυνηγάς τον στόχο σου, αλλά εκνευρίζεσαι πολύ όταν αποτυγχάνεις.

ευχαριστω!!μεσα επεσε κ στα 2!!!απο που ειπες οτι τα παραθετεις ολα αυτα?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Χαιρετε!!!! Μαρακι να χαιρεσαι το νικολα σου...Να τον δεις οπως επιθυμεις!!!! Ευμορφια τελεια τα νεα σας...Αντε μια χαρα, τερμα το αγχος...Μαριανθη καλη χρονια κουκλα μου!!!!!!! Εμενα συγκαψε το μωρακι μου αφου χθες τα εκανε 6 φορες και ψαχνω να δω τι θα της βαλω γιατι οι κρεμες που εχω δεν κανουν δουλεια...Ποια με καταραστηκε (Λευτερη εσυ μου μυριζει την εκανες τη δουλεια!!!!!!!!!!) και ξεσκατιζω ολη μερα;;;

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Χαιρετε!!!! Μαρακι να χαιρεσαι το νικολα σου...Να τον δεις οπως επιθυμεις!!!! Ευμορφια τελεια τα νεα σας...Αντε μια χαρα, τερμα το αγχος...Μαριανθη καλη χρονια κουκλα μου!!!!!!! Εμενα συγκαψε το μωρακι μου αφου χθες τα εκανε 6 φορες και ψαχνω να δω τι θα της βαλω γιατι οι κρεμες που εχω δεν κανουν δουλεια...Ποια με καταραστηκε (Λευτερη εσυ μου μυριζει την εκανες τη δουλεια!!!!!!!!!!) και ξεσκατιζω ολη μερα;;;

αννα μου εγω της βαζω τη bepanthol bebe για συγκαμα μωρου η την penaten.και οι 2 πολυ καλες.

μαριανθη καλη χρονια κοπελα μου με υγεια κ αγαπη στην οικογενεια σου.

ευμορφια μια χαρα η αναπτυξη σας μπραβο σας!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

"Η απόφαση να κάνεις παιδί είναι βαρυσήμαντη. Αποφασίζεις οτι θα αφήσεις την καρδιά σου να κυκλοφορεί έξω από το σώμα σου για πάντα."-

Elizabeth Stone -συγγραφέας

Επεξεργάστηκαν by kasi

tLPhp3.png

αννα μου εγω της βαζω τη bepanthol bebe για συγκαμα μωρου η την penaten.και οι 2 πολυ καλες.

μαριανθη καλη χρονια κοπελα μου με υγεια κ αγαπη στην οικογενεια σου.

ευμορφια μια χαρα η αναπτυξη σας μπραβο σας!

γεια σου σοφακι μου. Την πενατεν βαζω και γω, φευγουν και μετα απο λιγο παλι τα ιδια. Θα το παλεψω ετσι μεχρι δευτερα που θα παμε στη γιατρο και θα δω τι θα μου πει και αυτη.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Μολις εφυγε ο παιδιατρος.Μας βρηκε τελειους.

Εβαλε μεσα σε 3 εβδομαδες 1 κιλο(!!!!!!!)

Ειμαστε 6450 και 64 ποντους.

Καναμε 2 εμβολια και εκλαψε το πουλακι μου.Οχι παρα πολυ.

Μου ειπε να μην τον κοιμιζω πλεον μαζι μας γιατι θα συνηθισει και μετα δεν θα φευγει απο κοντα μας.Οποτε μπορει απο σημερα το βραδυ να τον παω στο κρεβατι του.Βεβαια ειναι ευκολια για μενα να τον εχω διπλα μου κι οτι χρειαστει να μην σηκωνομαι αλλα πρεπει.

Επισης μου ειπε να μην τον κοιμιζω αλλο στην καλαθουνα και να παρω τα ματακια γιατι ειναι επικυνδινα για καταποση.

Τωρα τον κοιμισα στο κρεβατι του.

Στερεες τροφες θ'αρχισουμε στους 5,5 μηνες οπου σταματαει και η αποστειρωση.

Μου ειπε επισης να τον βαζω μπρουμητα για να στρωσει και το κεφαλακι του που ειναι λιγο στραβο και να τον κραταμε ορθιο κανενα 5λεπτο για να γυμναζει τα ποδια του.

Επισης μου εδωσε ενα ματζουνι για την νινιδα.

Του ειπα οτι βγαινουμε πολυ συχνα εξω και μου ειπε οτι κανω καλα.Και με χιονια μου ειπε μπορω να τον βγαλω απλα να αποφευγουμε τους πολυ κλειστους χωρους.

Τελος μου ειπε οτι το παιδακι μου δεν θα γινει ποτε παχυ.Θα ειναι ψηλο και αδυνατο.Απο που να πηρε αραγε?

Τέλεια νεα...!!! καλά ρε ματάκια κοντά στο παιδί???...μην το κάνετε αυτο, ούτε στο καρότσι σε εμφανες σημείο... εγω το έχω καρφιτσώσει κάτω απο το καρότσι... είδα μια γνωστή προχτες που είχε καρφιτσώσει ματακια στο καρότσι δίπλα απο το κεφάλι του στην καλαθούνα...και στο χέρι του είχε φορέσει χρυση ταυτότητα με κρεμαστα ματάκια κλπ, την οποία εγλειφε κιόλας (5 μηνων!!!!).... ελεος αν τα φάει τι θα γίνει?? και καρφιτσες διπλα στα μωρα??? να τους δωσουμε και καμια εικόνα να παιζουν?:tongue:

Είδατε που σας τα ελεγα για το έξω .... βγάλτε τα έξω δεν θα αρρωσταίνουν συχνά...!!! Ψιλόλιγνο ε??? σουπερ!!!

επιτέλους έχω συμπεθέρα!!! και την πιο κούκλα νύφη! που δεν την έχω χορτάσει γιατί η μαμά της δεν μας βάζει φώτο!

τι επιτέλους ρε? γιατι φοβήθηκες μη μείνει ανυπαντρος τέτοιος κούκλος??? ... :P

Να ξεσκατίσεις και εσυ λίγο ρε Αννούλα τι μόνο εγω και η Μαρία??? ασε που είναι υγεία... τρώει καλά χέζει καλά!!! να αλλάζεις πάνα πιο συχνα! μόλις χέσει αλλαγμα... τωρα που είπα αλλαγμα θελω να σας το πω καιρό και ολο ξεχνάω σας είχα ρωτησει για πανες του lidl και καποιες μου είπατε να μην πάρω... πήρα όμως και είναι οκ... μυρίζουν λίγο με τα κακα αλλά καλύτερα γιατι πριν επρεπε να τον μυριζω συνέχεια ... τώρα το καταλαβαίνω αμέσως. Απο κρέμες εγω sudocream εχω στην αλλαξιέρα και bepanthol ροζ σπίτι... βάλε μπόλικη ... εμένα ακόμα δεν μου έχει συγκαεί... μπορεί να έχει πιο ευαίσθητο δερματάκι... είναι και κορίτσι:-P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...