Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μολις εφυγε ο παιδιατρος.Μας βρηκε τελειους.

Εβαλε μεσα σε 3 εβδομαδες 1 κιλο(!!!!!!!)

Ειμαστε 6450 και 64 ποντους.

Καναμε 2 εμβολια και εκλαψε το πουλακι μου.Οχι παρα πολυ.

Μου ειπε να μην τον κοιμιζω πλεον μαζι μας γιατι θα συνηθισει και μετα δεν θα φευγει απο κοντα μας.Οποτε μπορει απο σημερα το βραδυ να τον παω στο κρεβατι του.Βεβαια ειναι ευκολια για μενα να τον εχω διπλα μου κι οτι χρειαστει να μην σηκωνομαι αλλα πρεπει.

Επισης μου ειπε να μην τον κοιμιζω αλλο στην καλαθουνα και να παρω τα ματακια γιατι ειναι επικυνδινα για καταποση.

Τωρα τον κοιμισα στο κρεβατι του.

Στερεες τροφες θ'αρχισουμε στους 5,5 μηνες οπου σταματαει και η αποστειρωση.

Μου ειπε επισης να τον βαζω μπρουμητα για να στρωσει και το κεφαλακι του που ειναι λιγο στραβο και να τον κραταμε ορθιο κανενα 5λεπτο για να γυμναζει τα ποδια του.

Επισης μου εδωσε ενα ματζουνι για την νινιδα.

Του ειπα οτι βγαινουμε πολυ συχνα εξω και μου ειπε οτι κανω καλα.Και με χιονια μου ειπε μπορω να τον βγαλω απλα να αποφευγουμε τους πολυ κλειστους χωρους.

Τελος μου ειπε οτι το παιδακι μου δεν θα γινει ποτε παχυ.Θα ειναι ψηλο και αδυνατο.Απο που να πηρε αραγε?

μπραβο Ευμορφάκι μου όλα καλα! πάντα τέτοια νε α να ακούτε για το λατρεμένο σας!

το μπρούμυτα πάντως ειναι ενα θέμα. ο δικός μου δεν το θελει με τιποτα.... ζορίζεται και πανικοβάλεται γιατι δεν μπορει να κουνησει τιποτα από αυτη τη θεση. κάνει σα να κολυμπάει. εγώ γελάω αλλά αυτός κλαίει και εκνευρίζεται :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

27/5

Διαθέτεις μαγνητισμό και έντονη προσωπικότητα. Καλλιεργείς πάνω σου το μυστήριο και έχεις ευκολία στο να διευθετείς προβλήματα και να συμφιλιιώνεις.

16/12

Αναζητείς τις έντονες συγκινήσεις, γινεσαι υπερβολικά ανταγωνιστικός κάποιες φορές. Έχεις θετική συμπεριφορά όταν κυνηγάς τον στόχο σου, αλλά εκνευρίζεσαι πολύ όταν αποτυγχάνεις.

χα χα ... τη δουλειά σου εσυ! τι το θελες και το ειπες οτι αγορασες αυτο το ημερολόγιο; κουβέντα δεν σταυρωσες από το πρωι!

μπραβο Ευμορφάκι μου όλα καλα! πάντα τέτοια νε α να ακούτε για το λατρεμένο σας!

το μπρούμυτα πάντως ειναι ενα θέμα. ο δικός μου δεν το θελει με τιποτα.... ζορίζεται και πανικοβάλεται γιατι δεν μπορει να κουνησει τιποτα από αυτη τη θεση. κάνει σα να κολυμπάει. εγώ γελάω αλλά αυτός κλαίει και εκνευρίζεται :)

Συμπεθέρα μου όταν τον βάζεις μπρούμυτα δοκίμασε να του βάζεις μπροστά του το αγαπημένο του παιχνίδι για να χαζεύει και να ξεχνιέται οτι είναι μπρούμυτα!!!

εμένα της αρέσει να κάθεται μπρούμυτα και έχει πολύ γέλιο γιατί τεντώνει το κφαλάκι της και κοιτάει γύρω γύρω και μόλις κουραστεί αρχίζει και πέφτει σιγά σιγά...slow motion!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Μοντέλο το τζουτζουκάκι σου Ευμορφία!

μπράβο τέλεια τα νέα σας!!!

έχετε νινίδα?

Ναι Σοφακι εχουμε λιγο μπροστα.Η νινιδα λεει ειναι τυπος εκζεματος και ειναι κληρονομικο.Εγω εχω εκζεμα.Μικρη εβγαζα πισω απο τα γονατα,μετα εβγαζα μεσα απο τους αγκωνες,επειτα στα ματια και τωρα στα δαχτυλα.Η αληθεια ειναι οτι εχει πολυ καιρο να με πιασει.Τεσπα

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Είχαμε και εμείς νινίδα αλλά μας έδωσε μια κρεμούλα η παιδίατρος σούπερ και πέρασε σε μια εβδομάδα!

οπότε αν δεν πιάσει το ματζούνι του γιατρού σας, πες μου να σου πω ποιά είναι η κρέμα! γαλάκτωμα για την ακρίβεια!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

χα χα ... τη δουλειά σου εσυ! τι το θελες και το ειπες οτι αγορασες αυτο το ημερολόγιο; κουβέντα δεν σταυρωσες από το πρωι!

Ναι είδες είμαι εργατική :lol:, ε.. να κάνω κι εγώ κατι για σας ...η μια ψάχνει για καρεκλάκι... η άλλη ψάχνει για ρουχαλάκια ..ε εγώ σήμερα είμαι στον ψυχαγωγικό-ενημερωτικό τομέα..:lol:

tLPhp3.png

καλά έχω ρίξει τρελό γέλιο!!!

έβαλα το Wii για να κάνω λίγη γυμναστική και η μπέμπα με κοιτάει σαν εξωγήινη!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Ναι είδες είμαι εργατική :lol:, ε.. να κάνω κι εγώ κατι για σας ...η μια ψάχνει για καρεκλάκι... η άλλη ψάχνει για ρουχαλάκια ..ε εγώ σήμερα είμαι στον ψυχαγωγικό-ενημερωτικό τομέα..:lol:

tLPhp3.png

καθεις εφ'ω εταχθη ή ο καθενας στο ποστο του!!!!

Διαφημίσεις

αααα εισαι προκομενη εσυ!

ναι ουουουουουου!!!

σήμερα το έβαλα πρώτη φορά και το πρώτο που αποφάσισα να κάνω ήταν χουλα χουπ!!! χαχαχαχαχαχα!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ευχαριστώ πεπούλα!

αμ τι να σε κάνω, διαλέξατε τον ξανθό και όχι τον μελαχροινό άγγελο :)

αλλά φταίμε και μεις γιατί δεν σας κυνηγήσαμε δυναμικά...περιμένουμε ακόμα απάντηση από το ραφαελάκι αν μας θέλει :)

με τετοιες ομορφιες πως να μην σας θελουμε????δεν μπορω να τον βλεπω να κοιμαται!!!!εχω τρελλαθει με αυτη την φωτο!!!δεν υπαρχει!!!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

ευμορφια μου τελεια τα νεα!!!!

πεπη μου σε ευχαριστουμε πολυ για την ψυχαγωγια...αν θες μπορεις να γινεις και μονιμη συνεργατης!θα αναλαβεις τα καθημερινα ζωδια!!

μακμαρακι μου κ εμενα δεν την παλευει καθολου μπρουμυτα...κ εγω δεν την βαζω!λες να κανω λαθος?5 φορες την εχω βαλει ολες κ ολες....δεν σηκωνει καλα το κεφαλι της απο μπρουμυτα κ δυσανασχετει κ χωνει τη μουρη της στο στρωμα!ενω οταν καθεται στον ωμο μου η στα ποδια μου μια χαρα ελεγχει το κεφαλι της....

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

κλαψ... πρεπει να φυγω και δεν ξερω αν θα τα ξαναπουμε μεχρι αυριο γιατι ο συζυξ εχει υπηρεσία και μου εχει βουτηξει και τον λαπτοπ από το σπίτι. μάλλον αυριο με βλέπω να μπαίνω! φιλακια σας και καλο μεσημέρι! στο επανειδείν!

Γεια σας κοριτσια... Μετα απο πολλες πολλες μερες!

Δεν σας εχω διαβασει, γιατι μετα δεν θα προλαβω καμμια σας!

Χρονια πολλα κ καλη χρονια για αλλη μια φορα! Καλα ειστε????

Ελπιζω να πετυχα καμμια μεσα..

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...