Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσάκια μου, σας ευχαριστώ ακόμη μια φορά για τις ευχές σας. Εχθές περάσαμε σούπερ, είχε και καιρό να έρθει κόσμος στο σπίτι και το χάρηκα πολύ, τρελάθηκε και το μωρουλινι μου, ζαλίστηκε με τόσα γουτσου γουτσου έπεσε ξερό το βράδυ. Πάω να σας διαβάσω

XwAPp3.png

γιωτα το ελαχιστο βαρος ειναι 50 γρ ανα τρεις μερες η 450 το μηνα.αυτο μου ειχε πει ο παιδιατροος για μασ αλλα δε θηλαζουμε.δε ξερω αν ειναι διαφορετικο για παιδια που θηλαζουν.

τατιαννα το τελευταιο μηνα συνολικα ποσο βαρος εβαλε?αν σας ειπε η παιδιατρος να κανετε εξετασεις καντε η γενικη δεν εχει μεγαλη ταλαιπωρια για το μωρακι.πολλες φορες η ουρολοιμωξη ειδικα στα βρεφη δε δινει συμπτωματα.ελπιζω να μην εχει τιποτε το μωρακι σου.εμεις εχουμε κανει 2 φορες για ουρολοιμωξη κ ηταν καθαρες κ οι 2.κ μας δυσκολα παιρνει βαρος.

λοιπον την 1η εβδομαδα πηρε 350

2η εβδομαδα πηρε 100

3η εβδομαδα πηρε 160

4η εβδομαδα πηρε 100

γενικα δεν παιρνει δυσκολα βαρος.ισα ισα που εχει φτασει 6880.εμενα μου ειχε πει το ελαχιστο 750 το μηνα.απλα τον προβληματιζουν αυτα τα 100.δεν τον εχω βρει ακομα να μου πει.

Τάτι μην τρελλαίνεσαι! Την έχω πατήσει έτσι γιατί δεν τον είχα τοποθετήσει σωστά στη ζυγαριά! 100 πήρε και μένα αυτή τη βδομάδα! Αφού είναι παραπάνω από το μέσο όρο μην ανησυχείς! Εγώ θα αγχωθώ όταν πέσει κάτω από το μέσο όρο το γιουβαρλάκι :)

το ξερω εχεις δικιο απλα επειδη τα κοριτσακια κανουν ουρολοιμωξεις κ χωρις πυρετο πολλες φορες εεε μωρε στεναχωριεμαι γιατι δεν θελω να ταλαιπωρηθει η καημενουλα!

Κοριτσια εχω ουρολοιμωξη......!!!!!!!!! Θα παω να κανω γεν.ουρων κ καλλιεργια το απογευμα γιατι πρεπει να παρω αντιβιωση!!! Μα πως θα παρω αντιβιωση? Δε θα πρεπει να κοψω το θηλασμο???? ΑΧ ρε γαμωτο, δεν τα μπορω καθολου αυτα! Ενεση δεν εκανα για τον κολικο, αν με πονεσει περισσοτερο θα παω. Τωρα αν διπλωσω στα 2 απ τον πονο, κ τρεχω βραδυατικα για ενεση, φεξε μου κ γλιστρησα! Το μονο καλο ειναι που ρωτησα τι γινετε με τη γριπη, κ μου ειπαν οτι μονο μια υποπτη πνευμονια σε μια κοπελα την οποια εστειλαν Αθηνα.... Κατα τ αλλα μια χαρα! Μετα τα Χριστουγεννα περιμενουμε χαμο... Ιδωμεν!!!

μαριανθακι μου περαστικα κοριτσακι μου!!!τα εχω περασει και εγω κ ξερω πιστεψε με!!!πολυ νερο!πολυ ομως!μονο ετσι θα βοηθηθεις!

Γεια σας κοριτσάκια μου, σας ευχαριστώ ακόμη μια φορά για τις ευχές σας. Εχθές περάσαμε σούπερ, είχε και καιρό να έρθει κόσμος στο σπίτι και το χάρηκα πολύ, τρελάθηκε και το μωρουλινι μου, ζαλίστηκε με τόσα γουτσου γουτσου έπεσε ξερό το βράδυ. Πάω να σας διαβάσω

κατερινα μου χιλια συγγνωμη για τις αργοπορημενες ευχες μου!!!χρονια πολλα !να σε χαιρεται η οικογενεια σου αλλα και εμεις που σε εχουμε στην παρεα μας!!

μακμαρακι μου πολλες φορες οταν τα παιδακια εχουν ουρολοιμωξη ενω τρωνε δεν παιρνουν βαρος.γι αυτο μου το ειπε....μου το ειχε πει πριν 1 βδομαδα που τον ειχα παρει να τον ρωτησω για τα δοντακια της...

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

τατιανα γνωμη μου ειναι οτι μια χαρα βαρος παιρνει.δε νομιζω οτι εχει κατι.βεβαια η παιδιατρος θα σε ησυχασει κ θα σε καθοδηγησει.εμεις επι 10 μερες δε βαζαμε καθολου της εκανα κ για ουρολοιμωξη κ δεν ειχε.(ισως εφταιγαν οι διαρροιες που ειχε).μετα αρχισε να βαζει παλι.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Σοφια εύχομαι να πάνε όλα καλά με την επέμβαση.

Γιωτα τι έγινε τελικά , δεν κατάλαβα τι σου είπε ο παιδίατρος όταν του είπες ότι έκανε λίγα ?

Μαράκι, περαστικά στον Νικόλα – δεν σχολιάζω την ευχή σου με ένα ακόμη μπεμπέ του χρόνου τέτοια μέρα, είναι νωρίς ή δεν είναι , άσε με καλή μου που με βάζεις σε τέτοιες σκέψεις από τώρα!!! χαχαχα

Μαριανθη μου περαστικά και σε εσένα, πολύ νερό , έφριξα στην εγκυμοσύνη με ουρολοίμωξη στη 13η εβδομάδα..

Μακ μου άρεσε πολύ αυτό που έκανες στη Μαριανθη με τη ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ … χαχχα Δηλαδή αν ήσουν καλά (γιατί διάβασα δεν είσαι στα καλλίτερα σου) θα τον έστελνες ζωντανό το καρχαρία ?

Sunny θα περιμένουμε νέα σου , εύχομαι ότι δεν είναι ουρολοίμωξη

Α… έφτιαξα μόλις σήμερα τον λογαριασμό στο facebook , όποια θέλει να γίνουμε φιλενάδες ας μου στείλει πμ .

Παω γιατι αρχισε να ουρλιαζει....

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

Καλά θα σαλτάρω με το παιδί μου!

Ανακάλυψα ότι για να κρατήσει την πιπίλα πρέπει να τον χαιδεύω κάτω από το αυτί! Ντόινγκ!

Επίσης εδώ και 10 λεπτά τον παίρνει ο ύπνος και μετά από λίγο τρομάζει, ανοίγει χέρια πόδια και ξυπνά! Όπως όταν νομίζει ότι πέφτει! Λέτε να έχει ζαλάδα το μικράκι μου;

κοριτσακια σας ευχαριστω για την συμπαρασταση....

μαρακι αυτο με τα χερια ποδια το κανει η δικια μου απο νεογεννητο...την φωναζω μπετοβεν γι αυτο το λογο,ετσι οπως ανοιγει τα χερια της ειναι σαν να διευθυνει ορχηστρα!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Ναι είναι το αντανακλαστικό Moro και όντως εμφανίζεται από τη στιγμή της γέννησης και διαρκεί 4-6 μήνες. Αυτό που παρατήρησα όμως είναι ότι του έδινα πιπίλα, τον έπαιρνε ο ύπνος, τρόμαζε, τέντωνε χέρια πόδια και ξυπνούσε. Όλο αυτό σε διάρκεια δευτερολέπτων, 6-7 φορές συνεχόμενα!

Καλά θα σαλτάρω με το παιδί μου!

Ανακάλυψα ότι για να κρατήσει την πιπίλα πρέπει να τον χαιδεύω κάτω από το αυτί! Ντόινγκ!

Επίσης εδώ και 10 λεπτά τον παίρνει ο ύπνος και μετά από λίγο τρομάζει, ανοίγει χέρια πόδια και ξυπνά! Όπως όταν νομίζει ότι πέφτει! Λέτε να έχει ζαλάδα το μικράκι μου;

Και εμενα το κανει αυτο οταν ειναι πολυ κουρασμενος και λαγοκοιμαται....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

μπορεί να είναι και όνειρο...

παιδιά θα τρελλαθώ! 2 μήνες τώρα δεν θέλει πιπίλα και σήμερα κάθε φορά που τον χαιδεύω κάτω από το αυτάκι αρχίζει και την πιπιλάει!!!

κατερινα σ ευχαριστω!σου εστειλα πμ για το facebook.

μαρακι ειδες βρηκες τροπο να παρει τη πιπιλα. λιγο περιεργο αλλα αφου αυτο λειτουργει μια χαρα ειναι!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...