Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

χα χα χα είναι πολυ απλο η φυση προνόησε και γι' αυτό ..... είμαι κοντή!!!!!!!!! αφού με έκανε τρελή με έκανε και κοντη για να χωράω στην κούνια.....και εχουμε και κουνια κρεβάτι 1,45 μήκος... οπότε τη βολευω την κατάσταση μια χαρά...:lol::lol::lol:

θα κάνω παράφραση της ατάκας μιας τρελής απο τα παρατράγουδα:

"η ψηλή γυναίκα είναι για την παρέλαση...

η κοντή είναι για την κούνια!!! "

(για το κρεβάτι έλεγε κανονικά αλλά τώρα μιλάμε για κούνια!)

μωρέ και εμάς 1,40 είναι η κούνια και δεν είμαι και καμία ψηλέγκω, 1,70 είμαι αλλά δε με χωράει! πρέπει να βρω τρόπο!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

πω πω συνωστισμος σημερα! τι καλά :P

Ευμορφια μου το bimbomarket στελνει Ελλάδα απλά το εχει λιγακι ακριβούλι http://www.bimbomarket.it/gb/en/zuma-high-chair-orange-or8-P13085.htm.

Πεπηηηηηη 24/8 εγώ 29/9 το μπεμπόνι!

24/8

Ευσυνείδητο και σχολαστικό άτομο, αισιόδοξο, θετικό, έντιμο, κρατάς πάντα τις υποσχέσεις που δίνεις. Θέλεις να ζεις νέες εμπειρίες από τις οποίες παίρνεις μαθήματα και αποκτάς γνώση.

29/9

Γοητευτικό πλάσμα, μποέμικο, γεμάτο μαγνητισμό και με ευγλωττία που μαγευει τα πλήθη. Ανοικτό πνεύμα, όλο φαντασία και πάθος, λατρεύεις τα ακριβά και ωραία πράγματα και δουλεύεις σκληρά για να τα αποκτήσεις.

Το μπεμπόνι σου από τις περιγραφές για ηθοποιο τον κόβω ή τελος πάντων για διασημότητα ....:D:D

29/9 ηταν η ΠΗΤ μου...:wink:

tLPhp3.png

είμαι σιγουρη οτι αυτο το ζήτησε η νύφη μου....

χαχαχαχαχαχαχαχα:lol::lol::lol::lol::lol::lol: εννοειται!!!!!

για τις ημερομηνιες λοιπον.....

18/9

"Σε διακρίνει απόλυτη λογική, δεν είσαι απ΄αυτούς που πιστευουν στις υποσχέσεις και στα μεγάλα λόγια . Πιστεύεις στο απτό: στην ισχύ του χρήματος, στις πρωτότυπες και παραγωγικές ιδέες, στα έγκυρα συμβόλαια. Διαθέτεις πολλά ταλέντα και χαίρεσαι να βοηθάς τους άλλους.

17/10

Συντηρητικό πλάσμα, αλλά επίσης έντιμο, στοργικό, ευφάνταστο και με ικανότητα στη διπλωματία, έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Οι πορτες ανοιγουν εύκολα για σενα.

9/6

Θέλεις να βρίσκεσαι πάντα στην καρδια της δρασης, να κινεις τα νηματα. Εισαι τυπος επικοινωνιακος , προστατευτικος και γενναιοδωρος με τους αλλους. Πρέπει ομως να χαλιναγωγήσεις το αγχος σου για να διατηρησεις την ενεργεια σου που θα σε οδηγησει ουτως η αλλως στον στοχο σου.

ΑΜΑΝ! Μέσα έπεσε!

θα κάνω παράφραση της ατάκας μιας τρελής απο τα παρατράγουδα:

"η ψηλή γυναίκα είναι για την παρέλαση...

η κοντή είναι για την κούνια!!! "

(για το κρεβάτι έλεγε κανονικά αλλά τώρα μιλάμε για κούνια!)

μωρέ και εμάς 1,40 είναι η κούνια και δεν είμαι και καμία ψηλέγκω, 1,70 είμαι αλλά δε με χωράει! πρέπει να βρω τρόπο!!!

οκ θέλεις να μιλήσουμε για ύψη??? ε λοιπόν εσυ είσαι το εβερεστ και εγώ ο λόφος του στρέφη ΧΑΧΑΧΑΧΑ.... 1,58!!! μια χαρά είμαι στην κούνια εσυ απορώ πως καταφερες και βγήκες????????????:lol::lol::lol::lol::lol:.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

πω πω συνωστισμος σημερα! τι καλά :P

Ευμορφια μου το bimbomarket στελνει Ελλάδα απλά το εχει λιγακι ακριβούλι http://www.bimbomarket.it/gb/en/zuma-high-chair-orange-or8-P13085.htm.

Πεπηηηηηη 24/8 εγώ 29/9 το μπεμπόνι!

τον αντρούλη χεσμένο ε; :tongue:

Διαφημίσεις

χι χι χι λες και με κατάλαβες.... να σου πω την αλήθεια δεν μου αρέσουν τα ιτσα κλπ... και επειδή μου αρέσει πολυ το ονομά μου, η ψωνάρα μου αρέσει σκέτο, ... βέβαια δεν παρεξηγούμαι και δε με χαλάει που μου έχετε γμσ το όνομα :lol::lol::lol: γιατί ξέρω οτι το λέτε απο γλύκα και αγάπη!!!!!

(πω πω τρίπλα .... ξεπερασα τον εαυτό μου.... :lol::lol::lol: - τελικά δεν θα σοβαρευτώ ποτε...)

καλά θα σε φωνάζω καντουνογυρίστρω και όχι Λευτερίτσα μου!

Καλημέρα σας! Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!

Ο Νικόλας μια χαρά κοιμήθηκε, όπως και στο δικό μας δωμάτιο, ξύπνησε 5 και 7 για φαί και μετά πάλι ύπνο. Εν τέλει ξύπνησε 10.30 με χαμόγελα όπως κάθε πρωί αλλά δεν έδειχνε να πεινάει (!!!!???) και τελικά έφαγε 11.30. Τι να πω...

εγώ πάλι από την ανησυχία μου μην και δεν τον ακούσω, πήγα τελικά για ύπνο στις 3.30. Ο Γιώργος πάλι τρελλούς ύπνους :)

Γοητευτικό πλάσμα, μποέμικο, γεμάτο μαγνητισμό και με ευγλωττία που μαγευει τα πλήθη. Ανοικτό πνεύμα, όλο φαντασία και πάθος, λατρεύεις τα ακριβά και ωραία πράγματα και δουλεύεις σκληρά για να τα αποκτήσεις.

τελειος ο μπεμπης μου! ευχαριστω Πεπη μου πολύ!

όσο για τον "χεσμενος αντρουλη"... δεν θα το ελεγα ετσι ακριβως αλλά όπως ειπε και μια φιλη : " καντε συντομα άλλο ενα γιατι Αρη περισσευεις" :P :p :P :p . απλά στους δυο τριτος δεν χωρει!!!!

Διαφημίσεις

οκ θέλεις να μιλήσουμε για ύψη??? ε λοιπόν εσυ είσαι το εβερεστ και εγώ ο λόφος του στρέφη ΧΑΧΑΧΑΧΑ.... 1,58!!! μια χαρά είμαι στην κούνια εσυ απορώ πως καταφερες και βγήκες????????????:lol::lol::lol::lol::lol:.

Καλά το πως βγήκα είχε πολύ γέλιο!!!

αφού πρώτα σφήνωσα, φώναξα τον άντρα μου για βοήθεια...

αυτός βρήκε το θέαμα πολύ αστείο και αφού πρώτα γελούσε κανένα 10λεπτο, μετά αποφάσισε να με φωτογραφίσει ώστε να με εξευτελίζει και με ντοκουμέντα στους φίλους μας!!! ε και αφού τελείωσε, τότε με τράβηξε έξω!!!

και όλη εκείνη την ώρα το παιδάκι μου με κοιτούσε με ένα ύφος: "καλά ρε μάνα κρεβάτι δεν έχεις και χώνεσαι στο δικό μου???"

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

πας καλά ρε;;; τι δουλειά έχεις στο κρεβάτι του παιδιού;;;

οχι το βραδυ ρε.... την ημέρα το εκανα μπας και κοιμηθεί στο κρεβατι του αλλά μπα.... τζίφος!!! μόνο στο δικο μας κοιμάται την ημέρα ...έχει και αποψη!!!

τελειος ο μπεμπης μου! ευχαριστω Πεπη μου πολύ!

όσο για τον "χεσμενος αντρουλη"... δεν θα το ελεγα ετσι ακριβως αλλά όπως ειπε και μια φιλη : " καντε συντομα άλλο ενα γιατι Αρη περισσευεις" :P :p :P :p . απλά στους δυο τριτος δεν χωρει!!!!

αχ τον Αρούλη! μαρή πρόσεχε γιατί είναι και ωραίο το αγόρι και θα στον πάρει καμιά άλλη! τον αντρούλη και τα μάτια σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...