Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

πω πω συνωστισμος σημερα! τι καλά :P

Ευμορφια μου το bimbomarket στελνει Ελλάδα απλά το εχει λιγακι ακριβούλι http://www.bimbomarket.it/gb/en/zuma-high-chair-orange-or8-P13085.htm.

Πεπηηηηηη 24/8 εγώ 29/9 το μπεμπόνι!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

πω πω συνωστισμος σημερα! τι καλά :P

Ευμορφια μου το bimbomarket στελνει Ελλάδα απλά το εχει λιγακι ακριβούλι http://www.bimbomarket.it/gb/en/zuma-high-chair-orange-or8-P13085.htm.

Πεπηηηηηη 24/8 εγώ 29/9 το μπεμπόνι!

37,90 ειναι τα μεταφορικα?

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

ΠΕΠΗ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΠΡΙΝ ΠΕΙΣ ΤΙ ΑΓΟΡΑΣΕΣ!!!! και εντάξει εμείς δεν είμαστε και πολλές το θέμα είναι μην αρχίσουν και σου ζητάνε και απο άλλα τοπικ..... χαχαχα.... κάτσε να μπω να το δημοσιεύσω.....!!!!!!!!!!! ΧΙΧΙΧΙΧΙ

Σ'ευχαριστουμε πολύ πολύ που δεν μας έβρισες ακόμα... ούτε καν απο μέσα σου ;)

ααααααααααααα δεν παιζω θελω κ εγω αλλα πεσατε πολλες κ ντρεπομαι....πεπη δεν το σκαναρεις να το ανεβασεις γιατι εχει πεσει πολλη δουλεια????χαχαχαχα πλακα κανω....αν μπορεις κ οποτε μπορεις 2/12, 25/7, 5/9

Καλημέρα Τατιάνα! Πες μας μετά αν επεσε καθόλου μεσα:wink:

2/12

Για σενα οι μεγαλύτερες μάχες ειναι εκεινες που δινει κανεις με τον εαυτο του κι οχι με τους αλλους. Εισαι τυπος ανοιχτός, κοινωνικός,δεκτικός και χαιρεσαι τα μικρά, απλά πράγματα

25/7

Πλάσμα σοβαρό και υπεύθυνο αλλά συνάμα με φαντασία και χιουμορ. Διαθέτεις ενέργεια και μπορείς να αναλαμβάνεις πολλές δραστηριότητες μαζί. Είσαι τύπος καλλιτεχνικός κι η τέχνη μπορεί να σε οδηγήσει πολύ ψηλά

5/9

Πλάσμα λαμπερό, γεμάτο ενθουσιασμό και μόνο η παρουσία σου δίνει κουράγιο στους άλλους. Εχεις στο αίμα σου την αναλυση και παρατήρηση, στοιχεία που μπορούν να σου φέρουν πολλά χρήματα αν τα κάνεις επάγγελμα.

tLPhp3.png

Καλημέρα Τατιάνα! Πες μας μετά αν επεσε καθόλου μεσα:wink:

2/12

Για σενα οι μεγαλύτερες μάχες ειναι εκεινες που δινει κανεις με τον εαυτο του κι οχι με τους αλλους. Εισαι τυπος ανοιχτός, κοινωνικός,δεκτικός και χαιρεσαι τα μικρά, απλά πράγματα

25/7

Πλάσμα σοβαρό και υπεύθυνο αλλά συνάμα με φαντασία και χιουμορ. Διαθέτεις ενέργεια και μπορείς να αναλαμβάνεις πολλές δραστηριότητες μαζί. Είσαι τύπος καλλιτεχνικός κι η τέχνη μπορεί να σε οδηγήσει πολύ ψηλά

5/9

Πλάσμα λαμπερό, γεμάτο ενθουσιασμό και μόνο η παρουσία σου δίνει κουράγιο στους άλλους. Εχεις στο αίμα σου την αναλυση και παρατήρηση, στοιχεία που μπορούν να σου φέρουν πολλά χρήματα αν τα κάνεις επάγγελμα.

Αυτό το ξεραμε πως να μην ειναι λαμπερη η ηλιαχτίδα????? :P

Διαφημίσεις

πεπη μου σε ευχαριστω!!επεσε μεσα σε ολα!!

Το πλασμα λαμπερο ειναι το ηλιαχτιδακι μου!

χαχαχα λες να μην ξερουμε οτι γεννηθηκε Σεπτεμβριο?????????????????????????????????? οεο? χαχαχαχα

Βρε εσύ μόνο το ότι θα ειναι γενναιόδωρη συγκράτησες ????

το "Γεννήθηκες σε μια τυχερή μέρα, κατω απο ενα στερι που φέρνει ευημερία." δεν σε τρέλανε ????:D:D

Ετσι καλότυχο να ΄ναι το κοριτσάκι σου οπως το λεει!!

Οσο για την κουκουβαγιέ κατασταση μην ανησυχεις... όλη την περναμε..:rolleyes:

καλά αν σου πω οτι απο τη βιασύνη μου αυτο δεν το είδα???????

χαχαχαχαχα!!!

αχ μακάρι να είναι τυχερό το κοριτσάκι μου!!! και όλα τα μωράκια φυσικά!!!!

Ελευθερία να μου πεις πως μπαίνεις στην κούνια γιατί εγώ μάλλον δε μπαίνω υπό καλή γωνία και σφηνώνω!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Βρε εσύ μόνο το ότι θα ειναι γενναιόδωρη συγκράτησες ????

το "Γεννήθηκες σε μια τυχερή μέρα, κατω απο ενα στερι που φέρνει ευημερία." δεν σε τρέλανε ????:D:D

Ετσι καλότυχο να ΄ναι το κοριτσάκι σου οπως το λεει!!

Οσο για την κουκουβαγιέ κατασταση μην ανησυχεις... όλη την περναμε..:rolleyes:

χαχαχαχαχα!!!

Ελευθερία να μου πεις πως μπαίνεις στην κούνια γιατί εγώ μάλλον δε μπαίνω υπό καλή γωνία και σφηνώνω!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

χαχαχαχαχα!!!

χα χα χα είναι πολυ απλο η φυση προνόησε και γι' αυτό ..... είμαι κοντή!!!!!!!!! αφού με έκανε τρελή με έκανε και κοντη για να χωράω στην κούνια.....και εχουμε και κουνια κρεβάτι 1,45 μήκος... οπότε τη βολευω την κατάσταση μια χαρά...:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...