Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ας εκμεταλλευθούμε το ημερολόγιο λοιπόν....2/6, 1/2 και 13/9 όταν μπορέσεις!!!

πάει θα σε τρελάνουμε!!!

Βρε τυχερες εισαστε που μολις κοιμηθηκε το μπεμπεκακι μου:-P

2/6

Διαθέτεις απίστευτη ενεργεια. Κινεισαι και δουλευεις ασταματητα σαν τη μέλισσα. Εχεις ολα τα εφόδια για να πραγματοποιησεις τα ονειρα σου σε αυτη τη ζωη. Ζητα ότι θέλεις και θα το εχεις.

1/2

Πατάς γερά στη γη, αλλά ονειρευεσαι ανα κοσμο ιδανικο. Εχεις παρατηρητικότητα και αναλυτική ικανότητα, εκτιμάς σωστά τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται. Στον έρωτα ζητάς τον φίλο-εραστή.

13/9

Γεννήθηκες σε μια τυχερή μέρα, κατω απο ενα στερι που φέρνει ευημερία. Εισαι πλάσμα γενναιοδωρο, ανοιχτό, με παιδική καρδιά, ξερεις να κάνεις δυνατό το αδύνατο, βοηθάς τους άλλους και ξεχωρίζεις.

tLPhp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

2/6

Διαθέτεις απίστευτη ενεργεια. Κινεισαι και δουλευεις ασταματητα σαν τη μέλισσα. Εχεις ολα τα εφόδια για να πραγματοποιησεις τα ονειρα σου σε αυτη τη ζωη. Ζητα ότι θέλεις και θα το εχεις.

1/2

Πατάς γερά στη γη, αλλά ονειρευεσαι ανα κοσμο ιδανικο. Εχεις παρατηρητικότητα και αναλυτική ικανότητα, εκτιμάς σωστά τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται. Στον έρωτα ζητάς τον φίλο-εραστή.

13/9

Γεννήθηκες σε μια τυχερή μέρα, κατω απο ενα στερι που φέρνει ευημερία. Εισαι πλάσμα γενναιοδωρο, ανοιχτό, με παιδική καρδιά, ξερεις να κάνεις δυνατό το αδύνατο, βοηθάς τους άλλους και ξεχωρίζεις.

Ευχαριστώ πολύ Πεπούλα!!!

αχ καλέ τι ωραία που τα λέει το ημερολόγιο!!!

Μακάρι να γίνει όντως γενναιόδωρο το παιδάκι μου και να βοηθάει τους άλλους!!! Γιατί οτι θα ξεχωρίζει είμαι σίγουρη!!!

τι σκ@τ@ μάνα κουκουβάγια είμαι αν δε το πιστεύω???????????

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

2/6

1/2

13/9

ΣΟΦΙΑ ΣΟΣ!!! θέλω ενα ελικόπτερο και ενα δικο μου νησι!!! Ζητα τώρα!!!!!!:lol::lol::lol:

ευχαριστώωωωωω ...τώρα όμως θέλω και της νύφης μου!!!! ε να μη ξερουμε???? χιχιχι (διάβασες τι σου έγραψα χτες που δεν σε πρόλαβα?)

20/9

Παθιασμένο και ενθουσιώδες άτομο, συγκεντρωνεις καθε χρησιμη πληροφορια. Υπερασπίζεσαι με πάθος την αλήθεια, το δίκαιο και τους καταπιεσμένους. Οι πόρτες όλες είναι για σενα ανοιχτές.

ε..ε...? καλό ?

Χεχε βέβαια γραφει μόνο τα καλά...:D:D

Αλήθεια επεσε καθόλου μεσα για τις δικες σας ημερομηνιες κοριτσια????????

tLPhp3.png

Διαφημίσεις

kasy μου αν μπορεισ πες μου κ εμενα τι λεει για 17/9 και 5/8?

μαρακι να σου ζησει ο νικολας χρονια πολλα!!γεροσ κ δυνατος!!

βλεπω συζητουσατε για καθισματακια φαγητου ε?πρεπει να παρω κ εγω εχω δει ενα της chicco αλλα πανακριβο κ ενα αλλο ξυλινο που γινεται αργοτερα κ τραπεζακιμε καρεκλακι αυτο μαλλον θα παρω στο ηρα το ειχα δει 100ευρω(καλα δεν ειναι?)

τωρα μολις κοιμηθηκε η δικια μου ωρα για σιδερωμα!κ μετα-μη γελασετε-θα μαγειρεψω!!!ναι μετα απο τοσους μηνες:tongue:

χθες βγηκαμε βολτα οι μανουλες απ τη γειτονια μου κ περασαμε σουπερ!αντε να κανονισουμε κ εμεις καμια συναντηση τι λετε?

σας φιλω γιατι δε βλεπω να προλαβαινω...

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Ευχαριστώ πολύ Πεπούλα!!!

αχ καλέ τι ωραία που τα λέει το ημερολόγιο!!!

Μακάρι να γίνει όντως γενναιόδωρο το παιδάκι μου και να βοηθάει τους άλλους!!! Γιατί οτι θα ξεχωρίζει είμαι σίγουρη!!!

τι σκ@τ@ μάνα κουκουβάγια είμαι αν δε το πιστεύω???????????

Βρε εσύ μόνο το ότι θα ειναι γενναιόδωρη συγκράτησες ????

το "Γεννήθηκες σε μια τυχερή μέρα, κατω απο ενα στερι που φέρνει ευημερία." δεν σε τρέλανε ????:D:D

Ετσι καλότυχο να ΄ναι το κοριτσάκι σου οπως το λεει!!

Οσο για την κουκουβαγιέ κατασταση μην ανησυχεις... όλη την περναμε..:rolleyes:

tLPhp3.png

20/9

Παθιασμένο και ενθουσιώδες άτομο, συγκεντρωνεις καθε χρησιμη πληροφορια. Υπερασπίζεσαι με πάθος την αλήθεια, το δίκαιο και τους καταπιεσμένους. Οι πόρτες όλες είναι για σενα ανοιχτές.

ε..ε...? καλό ?

Χεχε βέβαια γραφει μόνο τα καλά...:D:D

Αλήθεια επεσε καθόλου μεσα για τις δικες σας ημερομηνιες κοριτσια????????

ναι μέσα ... αλλά όπως είπες και εσυ λέει μόνο τα καλά....:lol::lol::lol: γιατι εαν έγραφε και τα κακά και άσχημα ακόμα θα έγραφες για τη δική μου ημ.:lol:... τυχερούλα!

πολυ καλό της νύφης μου ... πάει και τελείωσε - πρέπει να δώσουμε τα χερια σύντομα!!! ... μη μας κάνετε καμια λαδιά...!

kasy μου αν μπορεισ πες μου κ εμενα τι λεει για 17/9 και 5/8?

...

Γεια σου Σοφάκι!

Δυο ημερομηνιες μου εδωσες μονο ...:rolleyes: μην με λυπάσαι...:)

17/9

Αξιαγάπητο και χαρισματικό πλάσμα, έτοιμο να μπει στη δράση ανα πάσα στιγμη . Διαθέτεις εσωτερική ευφυΐα και με ευκολία βρίσκεις απαντήσεις στα πιο κρίσιμα προβλήματα. Είσαι άνθρωπος δίκαιος, γενναιόδωρος και ξέρεις να αγαπάς.

5/8

Παθιασμένη με τη ζωή, όλη σου η ενέργεια ξοδεύεται στον επαγγελματικό τομέα. Ατομο αποφασιστικό, έξυπνο και πειθαρχημενο, αγαπάς πολυ τα υλικά αγαθά. Τα εμπόδια απλώς σε πεισμώνουν περισσότερο στην επίτευξη του στόχου σου.

tLPhp3.png

Διαφημίσεις

ααααααααααααα δεν παιζω θελω κ εγω αλλα πεσατε πολλες κ ντρεπομαι....πεπη δεν το σκαναρεις να το ανεβασεις γιατι εχει πεσει πολλη δουλεια????χαχαχαχα πλακα κανω....αν μπορεις κ οποτε μπορεις 2/12, 25/7, 5/9

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

ευμορφια βαλτον να κοιμαται στην κουνια γιατι σε λιγο καιρο σε βλεπω να μπαινεις κ εσυ μεσα κ να παιζεται με το μομπιλε κ την φαρμα των ζωων....

εγώ το έχω κανει και αυτό 3 φορές!!!

Πεπιτα μπορεις να μου πεις και τα δικα μας?

2/9,16/9,28/12

Αχ τι έπαθα με σας Ευμορφία μου!!

Ανεβάζεις , που λες, τη φωτογραφία σας πριν λιγες μερες και δεν μου την ανοιγε να την δω κι εγώ....... Διαβαζα τα σχολια των αλλων κοριτσιων και εγω δεν μπορουσα να τις δω...χιχι.. δεν ηξερα τι σχολιασω :rolleyes::rolleyes::rolleyes: ....με σκάσατε......τελικά σας ειδα πολυυυυυυυυυ αργοτερα ....τελειοι εισαστε όλοι σας πράγματι! και κορυφαια η φωτο με τα χερια του παππού....:lol::lol::lol:

λοιπον

2/9

Συγκρατημενο ατομο, έχεις υπό πλήρη έλεγχο τα συναισθήματα σου και σπάνια ανοίγεσαι. Κάνεις συμβιβασμούς και μολονοτι θα ηθελες να πας οπου σε φυσάει ο άνεμος, σε κρατάει η οικογένειά σου.

16/9

Μέσα σου καίει μαι άσβεστη φωτιά, η ανάγκη να πάς όλο και πιο μακριά, όλο και πιο ψηλά, να μάθεις, να ανακαλύψεις. Επιζητείς την συντροφιά καλλιεργημένων ατόμων και είσαι έτοιμος να κάνει οποιοδήποτε συμβιβασμό προκειμένου να πετύχεις το τρίπτυχο εργασία, οικογένεια, χρήμα.

28/12

Έχεις μεγάλη αυτοεκτίμηση, είσαι ατομο εκφραστικό, φιλόδοξο και κυνηγάς τους στόχους σου μέχρι να τους πετύχεις . Πλέκεις ο ίδιος τη σκάλα που θα σε ανεβάσει στην κορυφή της επιτυχίας.

tLPhp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...