Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια..

Τι κανετε?

Εμεις βγηκαμε βολτιτσα χθεςγια φορμακια και πηραμε και μερικα παραπανω πραγματα..:rolleyes::rolleyes:

Ενα ημερολογιο 2010 για μενα που λέγεται ημερολογιο γενεθλιων και εχει χαρακτηριστικα γνωρισματα αναλογα με τη μερα που γεννηθηκες (δεν ειχαν μεινει και πολλα ημερολογια )

και ενα ...........τηλεσκοπιο.......απο το lidl .:shock:ΝΤΟΙΝΓΚ!!!!.....

καλά τα φορμάκια....

οκ και το ημερολόγιο....

αλλά τηλεσκόπιο????????

χαχαχαχαχαχα!!!

ας εκμεταλλευθούμε το ημερολόγιο λοιπόν....2/6, 1/2 και 13/9 όταν μπορέσεις!!!

πάει θα σε τρελάνουμε!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σοφία μου πως της εχεις φασκιωμενα τα χερακια?

με φασκιά απο τα mothercare....

δεν παλευόταν αλλιώς για να κοιμηθεί...κανονικά η φασκιά είχε και θήκη για τα πόδια αλλά μου απαγόρευσε η παιδίατρος να της φασκιώνω και τα πόδια.

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ραπερ ε????? φωτο!!!:lol::lol::lol:... δεν φταίω εγω με εχει κολλήσει η Μαρια χι χι χι

φωτο την έχω μόνο με το κινητό γιατί η χαζή είχα ξεχάσει να φορτίσω την ψηφιακή!!!

πάντως της φορούσα ροζ φορμούλες reebok και παπουτσάκι adidas με σκρατς!!! πολύ γέλιο!

ο 50 cent σε ροζ έκδοση ήταν!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλά τα φορμάκια....

οκ και το ημερολόγιο....

αλλά τηλεσκόπιο????????

χαχαχαχαχαχα!!!

ας εκμεταλλευθούμε το ημερολόγιο λοιπόν....2/6, 1/2 και 13/9 όταν μπορέσεις!!!

πάει θα σε τρελάνουμε!!!

χι χι χι και ΝΑΙ σκεφτηκαμε με τον ίδιο τρόπο... και εγω 3 ημ εδωσα!!!!:P

φωτο την έχω μόνο με το κινητό γιατί η χαζή είχα ξεχάσει να φορτίσω την ψηφιακή!!!

πάντως της φορούσα ροζ φορμούλες reebok και παπουτσάκι adidas με σκρατς!!! πολύ γέλιο!

ο 50 cent σε ροζ έκδοση ήταν!!!

ΧΑΧΑΧΑ:lol:

Διαφημίσεις

χι χι χι και ΝΑΙ σκεφτηκαμε με τον ίδιο τρόπο... και εγω 3 ημ εδωσα!!!!:P

χιχιχι τα μεγάλα πνεύματα συναντιούνται και η Πέπη θα πληρώσει τη νύφη!!!!!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

.........................

τηλεσκόπιο ε??? είμαι σιγουρη οτι αυτο το ζήτησε η νύφη μου!:lol::lol::lol:

τι λεει για 18/9 - 17/10 και 9/6 ζητάω πολλα ε???? ε συμπεθερες είμαστε θα σας εχουμε στα πουπουλα... κανε και εσυ κατι...:lol::lol::lol:

είμαι σιγουρη οτι αυτο το ζήτησε η νύφη μου....

χαχαχαχαχαχαχαχα:lol::lol::lol::lol::lol::lol: εννοειται!!!!!

για τις ημερομηνιες λοιπον.....

18/9

"Σε διακρίνει απόλυτη λογική, δεν είσαι απ΄αυτούς που πιστευουν στις υποσχέσεις και στα μεγάλα λόγια . Πιστεύεις στο απτό: στην ισχύ του χρήματος, στις πρωτότυπες και παραγωγικές ιδέες, στα έγκυρα συμβόλαια. Διαθέτεις πολλά ταλέντα και χαίρεσαι να βοηθάς τους άλλους.

17/10

Συντηρητικό πλάσμα, αλλά επίσης έντιμο, στοργικό, ευφάνταστο και με ικανότητα στη διπλωματία, έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Οι πορτες ανοιγουν εύκολα για σενα.

9/6

Θέλεις να βρίσκεσαι πάντα στην καρδια της δρασης, να κινεις τα νηματα. Εισαι τυπος επικοινωνιακος , προστατευτικος και γενναιοδωρος με τους αλλους. Πρέπει ομως να χαλιναγωγήσεις το αγχος σου για να διατηρησεις την ενεργεια σου που θα σε οδηγησει ουτως η αλλως στον στοχο σου.

tLPhp3.png

χιχιχι τα μεγάλα πνεύματα συναντιούνται και η Πέπη θα πληρώσει τη νύφη!!!!!!!!

εμμμ δεν ήξερε δε ρώταγε ???? ας εμπαινε σε άλλο τοπικ και οχι σε εμας τις τρελες.... ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΗ ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Συμπεθερα κι εσενα ζυγουλακι ειναι ο αντρας σου? ...χιχι κι εμενα....

ΡΕ ΑΝΤΕ ΑΠΟ 'ΔΩ ΠΙΑ...και τα παιδάκια μας παρθενακια...... θα ζουμε μια παραλληλη ζωη..... χαχαχα!

με φασκιά απο τα mothercare....

δεν παλευόταν αλλιώς για να κοιμηθεί...κανονικά η φασκιά είχε και θήκη για τα πόδια αλλά μου απαγόρευσε η παιδίατρος να της φασκιώνω και τα πόδια.

Κι εμενα χτυπιεται λιγακι στον υπνο της και βγαζει τα ματακια της ετσι πως τριβεται αλλα βαζουμε γαντακια τουλαχιστον για να μην γρατζουνιεται απο τα νυχακια -ξυραφακια που οσο και να τα κοβω παλι ειναι επικινδυνα..

tLPhp3.png

είμαι σιγουρη οτι αυτο το ζήτησε η νύφη μου....

χαχαχαχαχαχαχαχα:lol::lol::lol::lol::lol::lol: εννοειται!!!!!

για τις ημερομηνιες λοιπον.....

18/9

"Σε διακρίνει απόλυτη λογική, δεν είσαι απ΄αυτούς που πιστευουν στις υποσχέσεις και στα μεγάλα λόγια . Πιστεύεις στο απτό: στην ισχύ του χρήματος, στις πρωτότυπες και παραγωγικές ιδέες, στα έγκυρα συμβόλαια. Διαθέτεις πολλά ταλέντα και χαίρεσαι να βοηθάς τους άλλους.

17/10

Συντηρητικό πλάσμα, αλλά επίσης έντιμο, στοργικό, ευφάνταστο και με ικανότητα στη διπλωματία, έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Οι πορτες ανοιγουν εύκολα για σενα.

9/6

Θέλεις να βρίσκεσαι πάντα στην καρδια της δρασης, να κινεις τα νηματα. Εισαι τυπος επικοινωνιακος , προστατευτικος και γενναιοδωρος με τους αλλους. Πρέπει ομως να χαλιναγωγήσεις το αγχος σου για να διατηρησεις την ενεργεια σου που θα σε οδηγησει ουτως η αλλως στον στοχο σου.

ευχαριστώωωωωω ...τώρα όμως θέλω και της νύφης μου!!!! ε να μη ξερουμε???? χιχιχι (διάβασες τι σου έγραψα χτες που δεν σε πρόλαβα?)

Κι εμενα χτυπιεται λιγακι στον υπνο της και βγαζει τα ματακια της ετσι πως τριβεται αλλα βαζουμε γαντακια τουλαχιστον για να μην γρατζουνιεται απο τα νυχακια -ξυραφακια που οσο και να τα κοβω παλι ειναι επικινδυνα..

καλά εννοέιται οτι τώρα που δε τη φασκιώνω, της φοράω γαντάκια!!!

αλλίως γίνεται σα να έχει παλέψει με 25 γάτες!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

χμμμμ επικίνδυνο αυτό που κάνεις... εγώ στη θέση σου θα το σταματούσα... !!!

Καλημερα!

Ελευθερια λεω απο σημερα να τον βαζω να κοιμαται εκει κατα την διαρκεια της ημερας μπας και το συνηθισει

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...