Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Και απο τα 2 στηθη?Πριν ποση ωρα θηλασες?

Εγω καθε πρωι στις 7 αντλω 100 μλ και απο τα 2.

από το ένα στήθος...

θήλασα από το δεξί στις 10μιση και άντλησα από το αριστερό στις 12μιση. δεν αντλώ από τα δύο γιατί έχω την ανασφάλεια μήπως ξυπνήσει νωρίτερα από το 2ωρο-3ωρο ο μικρός (χθες ας πούμε ξύπνησε 10 λεπτά αφού τελείωσα την άντληση ενώ τον τελευταίο μήνα ξυπνάει στις 4-4μιση...άβυσσος η όρεξη του μπεμπουλίξ :))

πόσες ώρες πριν τις 7 έχει φάει ο μικρός σου; το μεντελα σουινγκ έχεις;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμενα πινει 180-200.

Τα βγαζω σε μια μερα.Του αφηνω ενα γευμα αντλημενο και το αλλο το παιρνει ξενο.Σνιφ

μη στενοχωριέσαι...σε λίγο που θα αρχίσουμε τροφές, θα αντικαταστήσεις το ξένο με φρουτόκρεμα και όλα καλά :)

και γω θα το παλέψω...όσο γάλα μπορώ θα αφήσω, τα υπόλοιπα γεύματα ξένο μέχρι να αντικατασταθούν με τροφές και θα τον θηλάζω όσες ώρες δεν δουλεύω...έστω και αυτό το θεωρώ σημαντικό για λίγους μήνες ακόμα :)

7-8 ωρες πιο πριν.

Αντλω κατα τις 7.15 και τελειωνω κατα τις 7.45.

Ο μικρος μπορει να ξυπνησει μετα απο μιση ωρα.Τον ταιζω και απο τα 2.Πλεον τον ταιζω και απο τα 2 γιατι φοβαμαι οτι δεν του φτανει.

Εχω και το swing & το symphony.Mε το symphony αντλω ομως.

Αλλα μην φανταστεις και καμια τεραστια διαφορα.

Ντεμεκ το πηρα για πιο καλο

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

μη στενοχωριέσαι...σε λίγο που θα αρχίσουμε τροφές, θα αντικαταστήσεις το ξένο με φρουτόκρεμα και όλα καλά :)

και γω θα το παλέψω...όσο γάλα μπορώ θα αφήσω, τα υπόλοιπα γεύματα ξένο μέχρι να αντικατασταθούν με τροφές και θα τον θηλάζω όσες ώρες δεν δουλεύω...έστω και αυτό το θεωρώ σημαντικό για λίγους μήνες ακόμα :)

Περιμενω πως και πως να αρχισουμε τις τροφες μπας και το αποφυγουμε εντελως το ξενο.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

καλά είσαι απίστευτη... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ που εψαξες, ΣΥΓΝΩΜΗ αλλά χτες ουτε καν ειδα το post σου... φαντάσου πόσο νύσταζα....:!:

Διαφημίσεις

αχαχαχαχα μόλις άλλαξε!

4 μήνες!!! εύχομαι ολοι οι μήνες της ζωής του να ειναι τόσο ευτυχισμενοι οσο αυτοι που πέρασαν... να τον χαίρεστε και να χαμογελάτε πάντα με το αστερι σας αγκαλιά!

τάτι, το ολιβερς πόσα μεταφορικά έχει;

μαρακι χιλια συγγνωμη αλλα παλι επεσε το δικτυο χτες....να χαιρεσαι τον νικολα σου!!!το ολιβερς εχει περιπου 20-25 λιρες μεταφορικα.εγω ειχα παρει πολλα πραγματα και μου στοιχισαν 25 λιρες.θα τους στειλεις μειλ με αυτα που θες κ θα σου πουν ποσο....

καλά είσαι απίστευτη... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ που εψαξες, ΣΥΓΝΩΜΗ αλλά χτες ουτε καν ειδα το post σου... φαντάσου πόσο νύσταζα....:!:

δεν πειραζει ελευθεριτσα μου!αν βρω και τιποτα αλλο θα σου πω!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

άστα, μόνο 90 μλ με το παλιοθήλαστρο :(

χθες την ίδια ώρα άντλησα 140

κοίτα να δεις που 4 μήνες ήμουν χαλαρή και θα αγχωθώ τώρα που θέλω να έχει γάλα το παιδί όταν γυρίσω στη δουλειά!

και εμένα τις ιδιες ανασφάλειες μου προκαλεί το θήλαστρο και δεν θα ξανακάνω άντληση εκτός και είναι απαραίτητο... σε καταλαβαίνω αλλά μην αγχώνεσαι θα τα καταφέρεις το ίδιο καλά και με αυτό και με τη δουλειά όπως τα καταφερες έως σήμερα;).... όλα μια συνήθεια είναι... δε σε φοβάμαι εσένα... απλά μη μασας, πείσμωσε!!! ξέρεις εσυ..;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...