Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 1
      • Λουλούδια 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλε μπήκα να δω τι κάνετε και κοντεψα να παθω εγκεφαλικό απο τις σελίδες....

Μαριάνθη περαστικά και γρήγορα...!!!

εμείς είμασταν όλη μέρα έξω και βολτάραμε... παω να ρίξω μια ματιά να διαβάσω τα νέα σας και επανέρχομαι....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια ευχαριστω! Ακομα δεν ξερω τι θα μου δωσει, μολις κανω την εξεταση θα στειλω τα αποτελεσματα στο γυναικολογο να μου πει.. Αχ δεν σας εχω διαβασει κι ολας καθολου... εχουμε τιποτα? Ειμαστε ολες καλα? Να δω αν θα προλαβω τιποτα σημερα! Μπαχαλος στο κεντρο υγειας.. Εχουν παθει παρακρουση τα γεροντακια κ τραχουν να εμβολιαστουν, κ δεν εχει προσωπικο το νοσοκομειο.. Αγροτικοι γιατροι με ειδανε εμενα... αστα χαμος!

Περαστικα Μαριανθουλα...Μην αγχωνεσαι βρε, εννοειται οτι υπαρχουν αντιβιωσεις συμβατες με το θηλασμο.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Καλά στάνταρ τον κρύωσα! Πέρα από το μπούκωμα, έχει αέρια που τον ζορίζουν...μόλις αερίστηκε σταμάτησε να κάνει σαν αφιονισμένο...κάθεται ξάπλα ακίνητο και ....κάνει κακά! Πολλά! 5η φορά από το πρωί; μπορεί και 6η...μέχρι να γράψω την τελευταία σειρά τον πήρε και ο ύπνος! Πως τον αλλάζουν τώρα; :(

Βουλα αστα...Οπως λεει και η Σοφια σου χρεωνουν τα παντα και το παραμικρο. Εγω εκτος απο τις μερες τις παραπανω που καθησα εκανα και 5 φορες την ημερα καρδιοτοκογραφο, για την ακριβεια τον ειχα στο δωματιο μου και μου εκαναν συνεχεια, μαλιστα το τελευταιο βραδυ πριν γεννησω τον ειχα απο τις 8 το βραδυ μεχρι τις 8 το αλλο πρωι. Εννοειται φυσικα οτι μου τον χρεωναν, αν θυμαμαι καλα στην αποδειξη ελεγε 15 ευρω η φορα. Οποτε καταλαβαινεις πού βρεθηκαν τα 8000 ευρω. Και ναι πιστεψε το το Ηρακλειο δε διαφερει πλεον απο την Αθηνα ή τη Θεσσαλονικη στις τιμες του.

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

να'μαι κι εγώ!

εν μέσω δουλειάς και μπέμπας είπα να σας πω μια καλησπέρα!

Μαριάνθη μου αν περνάς κολικό κουράγιο!!!

Πέρασα στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης και ομολογω οτι ήταν απο τους χειρότερους πόνους...πιες παυσίπονο πριν σε πιάσει για τα καλά!

εμένα κορίτσια η γέννα σε μονόκλινο με καισαρική μου κόστισε 3500!

απ'οτι βλέπω μια χαρά πλήρωσα τελικά!

Σοφάκι ο γιατρός σου είναι ελαφρώς αγιογδύτης ε? για μια τέτοια επεμβασούλα τόσα λεφτά???

Περαστικά να είναι πάντως και μην αγχώνεσαι!!!

Αχ πότε θα βρω χρόνο να πάω να ψωνίσω στολίδια και να στολίσω το σπίτι!!!

Φέτος το δέντρο μου θα είναι λευκό και ροζ για τη μπεμπούλα μου!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

κ εμεις πεσαμε εξω αστα!ευτυχως απ το ικα κ την ιδιωτικη ασφαλιση(επιδομα λοχειας επιδομα τοκετου κ ενα ποσο απ ττην ιδιωτικη) πηραμε γυρω στα 5000 πισω.πολυ λιγα σου εδωσαν πισω παντως τι ταμειο εχεις?

Βρε μια χαρα λεφτα πηρες εσυ. Εγω εχω δημοσιο το οποιο δυστυχως δε δινει τιποτα πισω. Στανταρ οσα και να πληρωσεις σου δινει 1000 ευρω για τον τοκετο και εμενα μου εδωσε 370 ευρω (ουαου!!!!) για την υπολοιπη νοσηλεια (η οποια στοιχισε 2500 οι 4 ημερες).

ovvZp2.png

να'μαι κι εγώ!

εν μέσω δουλειάς και μπέμπας είπα να σας πω μια καλησπέρα!

Μαριάνθη μου αν περνάς κολικό κουράγιο!!!

Πέρασα στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης και ομολογω οτι ήταν απο τους χειρότερους πόνους...πιες παυσίπονο πριν σε πιάσει για τα καλά!

εμένα κορίτσια η γέννα σε μονόκλινο με καισαρική μου κόστισε 3500!

απ'οτι βλέπω μια χαρά πλήρωσα τελικά!

Σοφάκι ο γιατρός σου είναι ελαφρώς αγιογδύτης ε? για μια τέτοια επεμβασούλα τόσα λεφτά???

Περαστικά να είναι πάντως και μην αγχώνεσαι!!!

Αχ πότε θα βρω χρόνο να πάω να ψωνίσω στολίδια και να στολίσω το σπίτι!!!

Φέτος το δέντρο μου θα είναι λευκό και ροζ για τη μπεμπούλα μου!!!

Τελεια ιδεα για δεντρο...Εγω καλως εχοντων των πραγματων θα στολισω την Κυριακη το απογευμα. Απο στολιδια τα περσινα ειναι μπισκοτακια, αρκουδακια τετοια, οχι λαμπες αποτε τα κραταμε προς το παρον, λογω και οικονομικης στενοτητας δεν ειμαστε για αλλαγες φετος...

ovvZp2.png

Καλά στάνταρ τον κρύωσα! Πέρα από το μπούκωμα, έχει αέρια που τον ζορίζουν...μόλις αερίστηκε σταμάτησε να κάνει σαν αφιονισμένο...κάθεται ξάπλα ακίνητο και ....κάνει κακά! Πολλά! 5η φορά από το πρωί; μπορεί και 6η...μέχρι να γράψω την τελευταία σειρά τον πήρε και ο ύπνος! Πως τον αλλάζουν τώρα; :(

Εμένα η μπέμπα έχει 3 μέρες να κάνει κακά!!!

άντε να δω πότε θα κάνει!

Περαστικά του Νικόλα!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Τελεια ιδεα για δεντρο...Εγω καλως εχοντων των πραγματων θα στολισω την Κυριακη το απογευμα. Απο στολιδια τα περσινα ειναι μπισκοτακια, αρκουδακια τετοια, οχι λαμπες αποτε τα κραταμε προς το παρον, λογω και οικονομικης στενοτητας δεν ειμαστε για αλλαγες φετος...

Κανονικά επειδή πέρσι είχα πάρει πάρα πολλά στολίδια, φέτος δε θα έπαιρνα άλλα...

Αλλά επειδή μου έκατσε η δουλίτσα με τα έξτρα λεφτάκια, πριν ακόμα τα πάρω έχω σκεφτεί που θα τα ξοδέψω!

Ένα ποσό θα πάει για στολίδια και δώρα και 1000 ευρουλάκια σκέφτομαι να σκάσω στην Ιακωβίδου την οδοντίατρο στην Αθήνα για να μου φτιάξει το τέλειο χαμόγελο! (την είδα χθες στην τηλεόραση που έδειχνε πως λειτουργεί η αισθητική οδοντιατρική και έδειχνε κάτι άθλια δόντια τα οποία μέσα σε ένα ραντεβού 2 ωρών τα έκανε ΤΕΛΕΙΑ!)

Οπότε σκέφτομαι να πάω μια και θέλω ένα ρεκτιφιέ στα δοντάκια μου!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Κανονικά επειδή πέρσι είχα πάρει πάρα πολλά στολίδια, φέτος δε θα έπαιρνα άλλα...

Αλλά επειδή μου έκατσε η δουλίτσα με τα έξτρα λεφτάκια, πριν ακόμα τα πάρω έχω σκεφτεί που θα τα ξοδέψω!

Ένα ποσό θα πάει για στολίδια και δώρα και 1000 ευρουλάκια σκέφτομαι να σκάσω στην Ιακωβίδου την οδοντίατρο στην Αθήνα για να μου φτιάξει το τέλειο χαμόγελο! (την είδα χθες στην τηλεόραση που έδειχνε πως λειτουργεί η αισθητική οδοντιατρική και έδειχνε κάτι άθλια δόντια τα οποία μέσα σε ένα ραντεβού 2 ωρών τα έκανε ΤΕΛΕΙΑ!)

Οπότε σκέφτομαι να πάω μια και θέλω ένα ρεκτιφιέ στα δοντάκια μου!

Αψογα...καλα θα το κανεις...να κοιταμε κ τον εαυτο μας λιγο!!!!! αλλωστε τα μωρακια μας μας θελουν περιποιημενες κ με τελειο χαμογελο!!!!!!!!!!!!!

ovvZp2.png

Αψογα...καλα θα το κανεις...να κοιταμε κ τον εαυτο μας λιγο!!!!! αλλωστε τα μωρακια μας μας θελουν περιποιημενες κ με τελειο χαμογελο!!!!!!!!!!!!!

Ε είπα οτι μια και σε κομμωτήρια και αισθητικούς δεν πηγαίνω, ας τα δώσω εκεί μαζεμένα!

Αλλά τι πράγμα κι αυτό με μένα...τι σόι γυναίκα είμαι!

Μου τη δίνει να πηγαίνω κομμωτήριο και καλά για αισθητικό δεν το συζητώ! 2 φορές έχω πάει: μια στο γάμο της αδερφής μου και μια πριν γεννήσω γιατί ήθελα να είμαι περιποιημένη για τη μπέμπα μου!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

σοφακι καλησπερα κ απο μενα!τι ωραια τραγουδακια βρηκες!εμεις εχουμε αρχισει κ τραγουδαμε χριστουγεννιατικα να μπαινουμε στο πνευμα.κ ωραια ιδεα για το δεντρο.εμεις θα στολισουμε το αλλο σαβατο εχουμε πολλα στολιδια που ειχαμε παρει περισυ μονο φωτα δεν εχουμε κ θελω να παρω πολλα για να χαζευει η μικρη.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διάβασα τα σχόλια που έγραψαν οι Μαρίες για τους αντρες τους... Εάν θέλουν την προσοχή μας λέει.... Εμένα έχει αρχίσει και μου κάνει ερωτήσεις του τύπου: "Να πάω να κουρευτώ σήμερα?" - 'Ποιά παπούτσια- μπλούζα κλπ να βάλω?" - "Να πάρω μπουφάν σήμερα μαζί μου ή δεν κάνει τόσο κρύο?" ΧΑ ΧΑ ΧΑ τετοιου τύπου ερωτήσεις ... τον έχω παρει χαμπάρι και του τη λέω .... και το παραδέχεται ότι θέλει την προσοχή μου και γελάει το κάθαρμα... γιατί εδώ που τα λέμε κάποιες φορές μου μιλάει και εγώ του λέω ασχετα για το παιδί. Τι να κάνουν και αυτοί μωρέ? αφού μας αγαπάνε και μας "ψιλοέχασαν" τελευταία...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...