Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

θα δεις θα κοιμηθεί μια χαρά...

αχου τι φάτσα είναι αυτή ρε???? απαπαπα λουλούδι πω πω πως μου αρεσει να τα χαζεύω οταν κοιμούνται.... είναι για μαμ!!!

δε μου μοιάζει τρελλά σ'αυτή τη φώτο; :)

πανε καλα από τιμες;;;;; http://www.trikiklo.com/In_Home/Highchairs/

καλησπερα και από εμένα!

Μαρακι και ο δικος μου αγριευεται με τον κόσμο έστω και αν μιλάμε για 2 ατομα εκτός από εμενα και τον πατερα του. και εγω ακοινωνητο τον λεω τον δικο μου αλλα νομιζω θα στρωσει από την ανοιξη και μετα που θα πληθύνουν οι εξοδοι μας. ειναι πολύ μικρακια ακομα μωρε, τι να σου κανουν. εδω εμεις και θολωνουμε οταν εχει κοσμο ποσο μαλλον αυτα! παντως καταλαβαινω την στεναχωρια σου και εγω ετσι θα αισθανομουν...

Διαφημίσεις

πες μου οτι σας αρεσαν τα σαιτ που βρηκα!!!2 μερες ψαχνω γι αυτο εξαφανιστηκα!!!πηγα στο λητω να δω τι εχουν και εχουν 5 μπουρδες για κουταλακια και μπολακια!

τέλεια τα σαιτ! λέω να παραγγείλω από το jojo πυτζαμάκια γιατί από το μαδερκεαρ δεν βλέπω φως...εσύ τι λές;

δε μου μοιάζει τρελλά σ'αυτή τη φώτο; :)

μα τι λες???? είσαι εσυ λουλούδι??????? αγκάθι μπορεί....:tongue:

αυτός είναι απλά τέλειος... απορώ πως εκανες τόσο ομορφο παιδί... χι χι χι

Διαφημίσεις

πανε καλα από τιμες;;;;; http://www.trikiklo.com/In_Home/Highchairs/

καλησπερα και από εμένα!

Μαρακι και ο δικος μου αγριευεται με τον κόσμο έστω και αν μιλάμε για 2 ατομα εκτός από εμενα και τον πατερα του. και εγω ακοινωνητο τον λεω τον δικο μου αλλα νομιζω θα στρωσει από την ανοιξη και μετα που θα πληθύνουν οι εξοδοι μας. ειναι πολύ μικρακια ακομα μωρε, τι να σου κανουν. εδω εμεις και θολωνουμε οταν εχει κοσμο ποσο μαλλον αυτα! παντως καταλαβαινω την στεναχωρια σου και εγω ετσι θα αισθανομουν...

καλά και γω αν ξύπναγα και έβλεπα 10 άτομα πάνω από το κεφάλι μου (το 1 από αυτά γιαγιά με μαύρα!) ακόμα θα τσίριζα!

καλά το τρίκυκλο δεν παίζεται...ψάξε ebay!

πες μου οτι σας αρεσαν τα σαιτ που βρηκα!!!2 μερες ψαχνω γι αυτο εξαφανιστηκα!!!πηγα στο λητω να δω τι εχουν και εχουν 5 μπουρδες για κουταλακια και μπολακια!

ναι πολυ ωραία ρουχαλάκια!!!!

μα τι λες???? είσαι εσυ λουλούδι??????? αγκάθι μπορεί....:tongue:

αυτός είναι απλά τέλειος... απορώ πως εκανες τόσο ομορφο παιδί... χι χι χι

καλά θα σου δείξω φώτο όταν ήμουν 4 μηνών και θα πάθεις πλάκα! εκτός από τα μάτια που είναι του γιώργου, όλος ο υπόλοιπος είναι φτυστός εγώ! αφού είδα τη φώτο και ανατρίχιασα λέμε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...