Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι αμέ δεν είναι δικό μου...πάρτο...

ο μικρός δεν κοιμόταν, τον ξάπλωσα στην κούνια του να χαζέψει με το μόμπιλε και τελικά αποκοιμήθηκε εκεί...ε αφού είχα σκοπό αύριο βράδυ να τον πάω στο δωμάτιό του, τον αφήνω από απόψε...

νιώθω παράξενα...μη με χρειαστεί και δεν τον ακούσω...τεσπά...

του έβαλα υπνοσάκο με μακρυμάνικο φορμάκι χωρίς ποδαράκια όπως μου είπες, του βάζεις και κοντομάνικο εσωρουχάκι από μέσα ή όχι; καλτσούλες;

άντε να δούμε τι ύπνο θα κάνει...

καλησπερα και απο μενα!!!μπηκα για λιγο να σας διαβασω....

μαρακι ξεματιασα τον Νικολα...ειναι ματιασμενος.

ολη μερα σημερα ψαχνω καρεκλακι και κατεληξα στο εξης.τα πρακτικα,ευχρηστα και ανετα καρεκλακια δεν ειναι ντιζαινατα (σαν αυτο που μου εδειξες μαρια)....τα ντιζαινατα δεν ειναι ανετα και καπουν χανουν σε ασφαλεια.τελικα κατεληξα σε ενα peg perego μαλλον αλλα θα το παρω απο bimbomarket 109 ευρω (εδω κανει 170)και θα μοιραστουμε τα εξοδα αποστολης με μια φιλη που θα παρει αλλα πραγματα....

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

ΚΑΛΕ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ 1066 ΜΗΝΥΜΑΤΑ???? ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ? ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΕΛΕΓΕ 500+... καποιος μου κάνει πλάκα????

αφού είσαι γνωστή γλωσσοκοπάνα χρυσή μου...

Διαφημίσεις

καλησπερα και απο μενα!!!μπηκα για λιγο να σας διαβασω....

μαρακι ξεματιασα τον Νικολα...ειναι ματιασμενος.

ολη μερα σημερα ψαχνω καρεκλακι και κατεληξα στο εξης.τα πρακτικα,ευχρηστα και ανετα καρεκλακια δεν ειναι ντιζαινατα (σαν αυτο που μου εδειξες μαρια)....τα ντιζαινατα δεν ειναι ανετα και καπουν χανουν σε ασφαλεια.τελικα κατεληξα σε ενα peg perego μαλλον αλλα θα το παρω απο bimbomarket 109 ευρω (εδω κανει 170)και θα μοιραστουμε τα εξοδα αποστολης με μια φιλη που θα παρει αλλα πραγματα....

Αχ τατιανάκι μου σ'ευχαριστώ πολύ! μόλις ηρέμησε το πουλάκι μου και έπαψε να στριφογυρίζει!

για δείξε καρεκλάκι...

ναι αμέ δεν είναι δικό μου...πάρτο...

ο μικρός δεν κοιμόταν, τον ξάπλωσα στην κούνια του να χαζέψει με το μόμπιλε και τελικά αποκοιμήθηκε εκεί...ε αφού είχα σκοπό αύριο βράδυ να τον πάω στο δωμάτιό του, τον αφήνω από απόψε...

νιώθω παράξενα...μη με χρειαστεί και δεν τον ακούσω...τεσπά...

του έβαλα υπνοσάκο με μακρυμάνικο φορμάκι χωρίς ποδαράκια όπως μου είπες, του βάζεις και κοντομάνικο εσωρουχάκι από μέσα ή όχι; καλτσούλες;

άντε να δούμε τι ύπνο θα κάνει...

Θα τον ακούσεις σίγουρα!!! και εγώ στη αρχή έβαζα και ενδοεπικοινωνία αλλά τώρα οχι πια με το που θα κάνει κιχ έχω πεταχτει... και πολλες φορες πριν ακόμα κάνει .. θα δεις ;)

όταν το δωμάτιο του έχει 22 οχι κάλτσες, εσώρουχο αμάνικο και απο επάνω μακρυμάνικο εσωρουχάκι χωρίς πόδια (στους 22 που έχει σήμερα δεν έβαλα καν το αμάνικο απο μέσα , μόνο το μακρυμάνικο χωρίς πόδια..

κοιμήθηκε?

εαν έχει αγχος επειδή τον βάζεις πρωτη φορα σε υπνόσακο απ'οτι καταλαβα... τσέκαρε λαιμουδάκι σε λίγο και το στήθος του να δεις θερμοκρασία...

του έχω βάλει 2-3 φορές υπνοσάκο αλλά φοβήθηκα ότι ζεσταίνεται...εμείς έχουμε μόνιμα από 20.5 μέχρι 22, έχω ρυθμίσει ανάλογα το καλοριφέρ...αυτή τη στιγμή η ενδοεπικοινωνία μου δείχνει 22 στο δωμάτιο...δεν του έβαλα εσωρουχάκι μέσα από το μακρυμάνικο...δεν έχω και αμάνικα, μόνο κοντομάνικα...(κλαψ κλαψ ακόμα το μαδερκεαρ :(), ούτε κάλτσες...

Διαφημίσεις

εγραψα ενα κατεβατο και σβηστηκε...παμε παλι απο την αρχη....

τιποτα μαρακι μου!!ο νικολας να ειναι καλα!!!

επειδη δεν αντεχω να ψαχνω αλλο και εχω γινει πολυ γεροπαραξενη κατεληξα σε αυτο και οτι γινει....ειδα και το κικο και αυτο απο κοντα και κατεληξα σε αυτο...το κικο εχει πιο ωραια ποδια αλλα δεν μου αρεσε το πλαστικο του....ειναι πολυ γυαλιστερο...

http://www.bimbomarket.it/gr/en/prima-pappa-diner-high-chair-naif-sand-P15635.htm

επισης αν σας ενδιαφερουν μπολακια κουταλακια κλπ που να ειναι bpa free βρηκα αυτα τα 2 σαιτ...ιδρωσα για να τα βρω!σε λιγα χρονια θα με θυμηθειτε...ολα θα ειναι bpa free ακομα και αν δεν δινουμε πολυ σημασια τωρα....

εγω θα παρω απο το πρωτο σαιτ τα πρωτα απαραιτητα για τον πεμπτο και μετα απο το δευτερο σαιτ που ευελπιστω να εχει φερει και αλλα πραγματα....εχει και ρουχαλακια καλουτσικα φαινονται...

http://www.mambaby.com/

http://www.jojomamanbebe.co.uk/searchcategory.php?super=0020BRN00004&supercategory=BRN00004&branch=BRN00004&wcategory=&treecode=TRE00009&r=1

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

εγραψα ενα κατεβατο και σβηστηκε...παμε παλι απο την αρχη....

τιποτα μαρακι μου!!ο νικολας να ειναι καλα!!!

επειδη δεν αντεχω να ψαχνω αλλο και εχω γινει πολυ γεροπαραξενη κατεληξα σε αυτο και οτι γινει....ειδα και το κικο και αυτο απο κοντα και κατεληξα σε αυτο...το κικο εχει πιο ωραια ποδια αλλα δεν μου αρεσε το πλαστικο του....ειναι πολυ γυαλιστερο...

http://www.bimbomarket.it/gr/en/prima-pappa-diner-high-chair-naif-sand-P15635.htm

επισης αν σας ενδιαφερουν μπολακια κουταλακια κλπ που να ειναι bpa free βρηκα αυτα τα 2 σαιτ...ιδρωσα για να τα βρω!σε λιγα χρονια θα με θυμηθειτε...ολα θα ειναι bpa free ακομα και αν δεν δινουμε πολυ σημασια τωρα....

εγω θα παρω απο το πρωτο σαιτ τα πρωτα απαραιτητα για τον πεμπτο και μετα απο το δευτερο σαιτ που ευελπιστω να εχει φερει και αλλα πραγματα....εχει και ρουχαλακια καλουτσικα φαινονται...

http://www.mambaby.com/

http://www.jojomamanbebe.co.uk/searchcategory.php?super=0020BRN00004&supercategory=BRN00004&branch=BRN00004&wcategory=&treecode=TRE00009&r=1

είσαι θεά! :D

του έχω βάλει 2-3 φορές υπνοσάκο αλλά φοβήθηκα ότι ζεσταίνεται...εμείς έχουμε μόνιμα από 20.5 μέχρι 22, έχω ρυθμίσει ανάλογα το καλοριφέρ...αυτή τη στιγμή η ενδοεπικοινωνία μου δείχνει 22 στο δωμάτιο...δεν του έβαλα εσωρουχάκι μέσα από το μακρυμάνικο...δεν έχω και αμάνικα, μόνο κοντομάνικα...(κλαψ κλαψ ακόμα το μαδερκεαρ :(), ούτε κάλτσες...

θα δεις θα κοιμηθεί μια χαρά...

αχου τι φάτσα είναι αυτή ρε???? απαπαπα λουλούδι πω πω πως μου αρεσει να τα χαζεύω οταν κοιμούνται.... είναι για μαμ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...