Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαρακι μου και εγω εχω πρώτο ξαδερφο και δευτερο ξάδερφο Δικηγόρο και κολλητή φίλη και ενα αλλο παληκαρι που εχουμε συνεργαστει στο παρελθον. απλά είπα ο μ@λ@κ...ς να μην του προτεινω καποιον δικο μου για να μην θεωρησει οτι τον βλέπω σαν "τσεπη" και οτι κοιταω να του τα πάρω εγω και όλο μου το σόι! αυτα θα με φανε εμενα...:cool:

αχ βρε! ας του έλεγες του πελάτη να πάει στον τάδε δικό σου εμπιστοσύνης για να τον προσέξει! αμάν ρε μάρω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα !!!

Είστε καλά ? Τα μπεμπακια ?

Να ρωτήσω κάτι ? Σχετικά με το mei tai που πέφτει το βάρος του μωρού ? στους ώμους , στη μέση ? Μοιράζεται ? Έχω μάρσιπο της chicco αλλά δενει στους ώμους και δεν αντέχετε το παράτησα

XwAPp3.png

Σοφια αφου σας βολεψε λεω να παρω κι εγω.

Κι εμενα Μαρια ο δικος μου ειναι πολυ κουτσομπολης οποτε λεω οτι μαλλον θα τον βολεψει το μει ται.

Μακμαρακι ο συναδερφος πολυ βλακας.Συγνωμη κιολας

χμ δεν ξέρω...έστειλα μαιλ στην Στέλλα από το babywearing.gr και μου είπε ότι και στο σλινγκ μπορώ να τον βάλω να κοιτά μπροστά και με τα χεράκια έξω...θα το δοκιμάσω...

χμ δεν ξέρω...έστειλα μαιλ στην Στέλλα από το babywearing.gr και μου είπε ότι και στο σλινγκ μπορώ να τον βάλω να κοιτά μπροστά και με τα χεράκια έξω...θα το δοκιμάσω...

xmmm εγώ πάλι απορώ πως εσυ δεν το ήξερες αυτό! ???

Γυρίσαμε απο τη βόλτα στις 15:00, πήραμε και τη γιαγια μαζί να κανουμε καμια δουλεια... ευκαιρία γιατί απο αύριο θα δουλεύει πάλι και αυτή αφού ανοίγουν τα σχολεία. Πριν απο λίγο μας τηλ. ο μπαμπας μας και μας είπε οτι 17:00 θα είναι πίσω!!... οπότε πάλι βόλτα!!! γιούπι!!!!!

Διαφημίσεις

Γυρίσαμε απο τη βόλτα στις 15:00, πήραμε και τη γιαγια μαζί να κανουμε καμια δουλεια... ευκαιρία γιατί απο αύριο θα δουλεύει πάλι και αυτή αφού ανοίγουν τα σχολεία. Πριν απο λίγο μας τηλ. ο μπαμπας μας και μας είπε οτι 17:00 θα είναι πίσω!!... οπότε πάλι βόλτα!!! γιούπι!!!!!

Aχ κάτι σουρτούκια!!! Πολύ σας χαίρομαι που κανετε συνεχεια βολτουλες:-P:-P:-P!!!

tLPhp3.png

Καλημερα!

Ειναι βολικα αυτα τα mei tai ρε κοριτσια?

Εχω ring sling αλλα δεν μπορω να πω οτι μας βολεψε τελικα.

Μαρακι κι εσυ δεν εχεις ring sling?

Σε βολεψε?

μπες στο internet να δεις και να δοκιμάσει ς διαφορετικές στάσεις, εαν δε σε βόλεψε το sling δε νομίζω να σε βολέψει ούτε το mei tai... είναι και τα 2 της ίδιας φιλοσοφίας... αυτό βέβαια με σιγουριά μπορεί να μας το πεί καποια που έχει δοκιμάσει και τα 2!:(

Μαράκι στο σλινγκ αυτή είναι η θέση Βούδας αλλά απ'όσο δείχνει είναι με τα ποδαράκια μέσα...δε νομίζω να τον βολέψει με τυλιγμένα τα ποδαράκια το Νικόλα...

http://www.babywearing.gr/Babywearing/instructions_ringsling_kangaroo.htm

και έφαγα φλασιά καθώς έψαχνα κάτι και θυμήθηκα οτι θες ξύλινο καθισματάκι φαγητού και είδα αυτό:

http://www.bimbomarket.it/gr/en/pappy-re-high-chair-lime-2010-P17100.htm

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Aχ κάτι σουρτούκια!!! Πολύ σας χαίρομαι που κανετε συνεχεια βολτουλες:-P:-P:-P!!!

Πέπη μου ήρθε νωρίτερα ο Νίκος και φύγαμε.. δεν πρόλαβα να σου απαντήσω! είσαστε καλά??? η νυφούλα μου? να μου τη φιλήσεις!!!

η αλήθεια είναι οτι ναι δεν μπορούμε συνέχεια μέσα... μέχρι φόρμα ολόσωμη για τα χιόνια του έχω πάρει οπότε δε μας σταματά τπτ χιχιχι...

Διαφημίσεις

Μαράκι στο σλινγκ αυτή είναι η θέση Βούδας αλλά απ'όσο δείχνει είναι με τα ποδαράκια μέσα...δε νομίζω να τον βολέψει με τυλιγμένα τα ποδαράκια το Νικόλα...

http://www.babywearing.gr/Babywearing/instructions_ringsling_kangaroo.htm

και έφαγα φλασιά καθώς έψαχνα κάτι και θυμήθηκα οτι θες ξύλινο καθισματάκι φαγητού και είδα αυτό:

http://www.bimbomarket.it/gr/en/pappy-re-high-chair-lime-2010-P17100.htm

ναι το είδα...αλλά φοβάμαι ότι ούτε στο μει ται θα κάθεται...θα δω

το καρεκλάκι το είχαμε δει όταν ήμουν έγκυος, αλλά το βρήκαμε άβολο...είναι μούρλια όμως ε; :)

καλησπέρα...δε βλέπω καμιά σας τριγύρω και γω μπορεί να την κάνω ξαφνικά...

πήγαμε στα πρώτα γενέθλια της κορούλας του νουνού μας!

τον βάλαμε σπίτι με το καρεκλάκι και κοιμόταν. Και κάναμε το λάθος οι πανηλίθιοι καμαρωτοί γονείς να τον ακουμπήσουμε στον καναπέ και 10 άτομα να πάνε από πάνω του. Ανοίγει τα μάτια ο μπεμπουλίξ και πήρε την μεγαλύτερη λαχτάρα στην μέχρι τώρα χαμογελαστή ζωούλα του! Να κλαίει το σπλαχνάκι μου με αναφυλλητά και να κοιτιόμαστε με τον Γιώργο! Δεν ξέραμε τι να κάνουμε! Μέχρι τώρα δεν έχει κλάψει ΠΟΤΕ ο Νικόλας απαρηγόρητα! Τον ξέντυσα, τον έβαλα στο στήθος, άρχισε να πιπιλίζει με τα ματάκια του γεμάτα δάκρια και που και που να το αφήνει και να αφήνει και ένα παραπονιάρικο κλάμα! 40 λεπτά μου πήρε να τον ηρεμήσω! Κατατρόμαξε! Και μεις μαζί του γιατί το παιδάκι μας είναι γνωστός χάχας, δεν κλαίει παρά μόνο μας φωνάζει όταν θέλει να φάει, αλλαχτεί, κοιμηθεί και πάθαμε μεγάλο σοκ! Ακοινώνητο τον έχω κάνει όλη μέρα μαζί μου σπίτι :(

Όταν ηρέμησε, έφαγε και κοιμήθηκε στην επιστροφή. Στο μπάνιο έγινε πάλι ο γνωστός μας χάχας αλλά αποσυντονίστηκε και τώρα προσπαθεί να ο Γιώργος να τον κοιμίσει, χωρίς μεγάλη επιτυχία...δεν έχω και ποιον να μου το ξεματιάσει :( Αν πάρω τέτοια ώρα τον μπαμπά μου θα τον λαχταρήσω...

τεσπά...πάει και αυτό...

ξυνό μου βγήκε...ούτε έφαγα ούτε ήπια...

άσε που όλοι ερχόταν και του χάιδευαν πρόσωπο, χεράκια, τον φιλούσαν, αυτός να κλαίει και γω να μην τους προλαβαίνω...και ο Γιώργος να καμαρώνει αντί να τους βαράει τα χέρια! Αφού δεν τον σκότωσα σήμερα!!!

ξυνό μου βγήκε...ούτε έφαγα ούτε ήπια...

άσε που όλοι ερχόταν και του χάιδευαν πρόσωπο, χεράκια, τον φιλούσαν, αυτός να κλαίει και γω να μην τους προλαβαίνω...και ο Γιώργος να καμαρώνει αντί να τους βαράει τα χέρια! Αφού δεν τον σκότωσα σήμερα!!!

με όλα αυτά μου θύμησες εμας τα Χριστουγεννα... ίδιο σκηνικό και ίδιος αριθμος ατόμων! 10! δεν εχει κανενα προβλημα το παιδί με τον κόσμο, αλλά όταν όλοι πεφτουν πανω απο το κεφαλι και τους βλέπει με το που ανοιγει τα ματια του λογικό είναι και φυσιολογικότατο... εγώ με κόσμο πανω απο 5 άτομα δεν τον παω πουθενά και εννοείται οχι πολλες φωνες και πανω απο το κεφάλι του.... είναι μικρά και ευαίσθητα και θέλουν την ησυχία τους! Μην ανησυχείς θα ηρεμήσει και θα κοιμηθεί...

καταλαβαίνω πως νοιώθεις... έτσι ακριβως ενιωσα και εγώ:!:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...