Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

για ποιο θέμα λέμε καλέ;

Στο θέμα οτι αυτός θεωρεί σωστό να πάει το παιδί στην πεθερά μου να το δει παρόλο που είπε να μην ξαναπατήσω στο σπίτι της ενώ εγώ θεωρώ οτι όποιος δε θέλει τη μάνα, δε θα βλέπει και το παιδί...σε περιβάλλον όπου είμαι εγώ ανεπιθυμητη το παιδί μου δε θέλω να πηγαίνει....Τέλος!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Στο θέμα οτι αυτός θεωρεί σωστό να πάει το παιδί στην πεθερά μου να το δει παρόλο που είπε να μην ξαναπατήσω στο σπίτι της ενώ εγώ θεωρώ οτι όποιος δε θέλει τη μάνα, δε θα βλέπει και το παιδί...σε περιβάλλον όπου είμαι εγώ ανεπιθυμητη το παιδί μου δε θέλω να πηγαίνει....Τέλος!

α ναι το είχα ξεχάσει αυτό...

έχεις δίκιο, άλλωστε που να πάει το παιδί αφού το θηλάζεις;

πες του να έρθει αυτή μισή ώρα να το δει αν θέλει, αγνόησέ την για λίγο για να τελειώνει αυτή η ιστορία...

α ναι το είχα ξεχάσει αυτό...

έχεις δίκιο, άλλωστε που να πάει το παιδί αφού το θηλάζεις;

πες του να έρθει αυτή μισή ώρα να το δει αν θέλει, αγνόησέ την για λίγο για να τελειώνει αυτή η ιστορία...

χαχαχαχαχαχαχαχα!!!

με έκανες και γέλασα βρε Μαράκι!!!

να έρθει αυτή εδώ!!!

πετυχημένο το ανεκδοτάκι!!!

δεν έχει έρθει ποτέ σπίτι μας!!!

δεν έχω κανένα πρόβλημα να βλέπει το παιδί....γιαγιά του είναι άλλωστε.

αλλά όχι να λέει χωρίς κανένα λόγο και αφορμή να μην ξαναπατήσω σπίτι της και να δει και το παιδί μου!!!

ε όχι!!!

αυτή χάνει με τη συμπεροφορά της...όχι εγώ...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

χαχαχαχαχαχαχαχα!!!

να έρθει αυτή εδώ!!!

αλλά όχι να λέει χωρίς κανένα λόγο και αφορμή να μην ξαναπατήσω σπίτι της και να δει και το παιδί μου!!!

ε όχι!!!

soφακι δικιο εχεισ κοπελα μου στο ειχα ξαναπει αλλα μηπως για μια κ μονη φορα να υποχωρουσες να δεισ τι θα γινει??λεω εγω τωρα καμια μ...κια να περασει η ωρα!!!σοβαρα τωρα θα συμφωνησω με τη μαρια.

μαρια ελπιζω να περασατε καλα με τον γιωργη καποια στιγμη πρεπει κ εγω να βρω χρονο για τον δικο μου γιατι θα σαλταρει στο τελος τις τελευταιες μερεσ τον εχω να κραταει μονος του το παιδι ετσι να δει τη γλυκα που με κοροιδευει κ του φαινοταν ευκολο:P

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαχαχαχα!!!

να έρθει αυτή εδώ!!!

ε όχι!!!

ε αν θέλει τόσο πολύ να δει το παιδί ας ρίξει τα μούτρα της και να έρθει αυτή! μωρό που θηλάζει δεν πάει πουθενά χωρίς τη μαμά του! αυτά πες του αντρούλη (με ωραίο, ευγενικό και ήρεμο τρόπο) και αστην να αποφασίσει τι θέλει...

μην πω καμιά κουβέντα για την μεσσήνη μεσημεριάτικα!!!

8 χρόνια κάνω το μ@λ@κ@ όσον αφορά τη μητέρα του και τη συμπεριφορά της απέναντι μου...

ε τώρα με το παιδί τέλος...

αν θέλει να το βλέπει, θα μου φέρεται έστω τυπικά...αλλιώς ας κόψει το λαιμό της....κουράστηκα να κάνω το κορόιδο...

και στο κάτω κάτω δε ζήτησε να δει το παιδί κι εγώ να το αρνήθηκα...

δεν το έχει ζητήσει ούτε μια φορά...

γιατί να της το πάμε να το δει αφού δεν το ζητάει καν??????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ε αν θέλει τόσο πολύ να δει το παιδί ας ρίξει τα μούτρα της και να έρθει αυτή! μωρό που θηλάζει δεν πάει πουθενά χωρίς τη μαμά του! αυτά πες του αντρούλη (με ωραίο, ευγενικό και ήρεμο τρόπο) και αστην να αποφασίσει τι θέλει...

μην πω καμιά κουβέντα για την μεσσήνη μεσημεριάτικα!!!

ο αντρούληςμου ενώ με στηρίζει με 1000 σε όλο αυτο κανονικά, αυτή τη φορά το βλέπει αλλιώς....θεωρεί οτι δεν πρέπει να κάνουμε το παιδί μέρος του προβλήματος...όταν τον ρωτάω όμως ποιό είναι το πρίβλημα γιατί εγώ δεν έχω πρόβλημα με κανέναν, δεν ξέρει τι να μου απαντήσει....

(δεν είναι τυχαίο που τους λένε βουρκόλους αυτούς που είναι απο Μεσσήνη Μαράκι!)

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ψάξτο λίγο θα βρεις και πιο φθηνές...τελικά δεν θα έρθεις αθήνα; :(

ρε γμτ αν μου το είχες πει, θα στέλναμε φυτευτό δικηγόρο να σου κάνει την εξυπηρέτηση και να μην σου φάει τον πελάτη! 2 κολλητές και ο κουμπάρος μας είναι δικηγόροι! αν ξαναχρειαστεί κάτι παρόμοιο πες μου ε!

Μαρακι μου και εγω εχω πρώτο ξαδερφο και δευτερο ξάδερφο Δικηγόρο και κολλητή φίλη και ενα αλλο παληκαρι που εχουμε συνεργαστει στο παρελθον. απλά είπα ο μ@λ@κ...ς να μην του προτεινω καποιον δικο μου για να μην θεωρησει οτι τον βλέπω σαν "τσεπη" και οτι κοιταω να του τα πάρω εγω και όλο μου το σόι! αυτα θα με φανε εμενα...:cool:

8 χρόνια κάνω το μ@λ@κ@ όσον αφορά τη μητέρα του και τη συμπεριφορά της απέναντι μου...

ε τώρα με το παιδί τέλος...

αν θέλει να το βλέπει, θα μου φέρεται έστω τυπικά...αλλιώς ας κόψει το λαιμό της....κουράστηκα να κάνω το κορόιδο...

και στο κάτω κάτω δε ζήτησε να δει το παιδί κι εγώ να το αρνήθηκα...

δεν το έχει ζητήσει ούτε μια φορά...

γιατί να της το πάμε να το δει αφού δεν το ζητάει καν??????

Σιγά μην της το πας και κατόικον! να ερθει να το δει, Συμφωνω με τα κοριτσια! η πορτα ειναι ανοιχτη και τα σκυλια δεμενα!

Διαφημίσεις

Συμπεθέρα....αεσύ που είσαι του επαγγέλματος:

αν σκοτώσω την πεθερά μου πάω φυλακή ή μου δίνουν και παράσημο???

πολύ π@π@ρ@ς ο συνάδελφος σου πάντως....

Σοβαρά τώρα να σε ρωτήσω κάτι???

έστω οτι αναθέτω σε έναν δικηγόρο να μου ετοιμάσει προτάσεις για ένα δικαστήριο. ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ οτι τις ετοίμασε, εγώ τον πληρώνω κ τελικά το δικαστήριο ακυρώνεται....

εφόσον τον πλήρωσα, δεν είναι υποχρεωμένος να μου δώσει τις προτάσεις που του ζήτησα???

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Συμπεθέρα....αεσύ που είσαι του επαγγέλματος:

αν σκοτώσω την πεθερά μου πάω φυλακή ή μου δίνουν και παράσημο???

πολύ π@π@ρ@ς ο συνάδελφος σου πάντως....

Σοβαρά τώρα να σε ρωτήσω κάτι???

έστω οτι αναθέτω σε έναν δικηγόρο να μου ετοιμάσει προτάσεις για ένα δικαστήριο. ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ οτι τις ετοίμασε, εγώ τον πληρώνω κ τελικά το δικαστήριο ακυρώνεται....

εφόσον τον πλήρωσα, δεν είναι υποχρεωμένος να μου δώσει τις προτάσεις που του ζήτησα???

τι να τις κανεις τις προτασεις; δεν σου χρειαζονται πουθενα. υποχρεωμενος δεν ειναι να στις δωσει αλλα δεν βλεπω το λόγο γιατι να μην το κανει...

τι να τις κανεις τις προτασεις; δεν σου χρειαζονται πουθενα. υποχρεωμενος δεν ειναι να στις δωσει αλλα δεν βλεπω το λόγο γιατι να μην το κανει...

μας έτυχε κάτι τέτοιο και όταν ζητήσαμε τις προτάσεις αυτός έλεγε οτι δε γίνεται να μας τις δώσει γιατί αποτελούν πνευματική του ιδιοκτησία κ κάτι τέτοιες αρλούμπες...

εμείς ωτις θέλουμε γιατί ενδέχεται να επανέλθει το θέμα κ να τις χρειαστούμε τελικά....τσάμπα τις πληρώσαμε???

M1XEp3.png

D0MBp3.png

μας έτυχε κάτι τέτοιο και όταν ζητήσαμε τις προτάσεις αυτός έλεγε οτι δε γίνεται να μας τις δώσει γιατί αποτελούν πνευματική του ιδιοκτησία κ κάτι τέτοιες αρλούμπες...

εμείς ωτις θέλουμε γιατί ενδέχεται να επανέλθει το θέμα κ να τις χρειαστούμε τελικά....τσάμπα τις πληρώσαμε???

ειναι πνευματικη του ιδιοκτησία και σε περιπτωση που πατε σε αλλον δικηγόρο ο αλλος δικηγορος ειναι υποχρεωμενος να συνταξει δικες του και να μην καταθεσει αυτες που εγραψε ο προηγουμενος. εσεις δεν πληρωσατε τις προτασεις αλλα τον Δικηγορο για την εργασια που εκανε να τις γραψει και να παρασταθει στο Δικαστηριο αλλο αν δεν παρασταθηκε τελικα. εσεις το μονο που δικαιουστε ειναι τα τυχον εγγραφα που του δωσατε για να στηριχτει και να τις γραψει :P

Ευμορφία μου κι εγώ μει ται έχω και είναι τέλειο!

δένει πανεύκολα και η μικρή μου βολεύεται πάρα πολύ!

για να καταλάβεις όταν έχει νυράκια και δε μπορώ να την κοιμίσω, τη βάζω στο μει ται και σε 5 λεπτά πέφτει ξερή!

Σοφια αφου σας βολεψε λεω να παρω κι εγω.

Κι εμενα Μαρια ο δικος μου ειναι πολυ κουτσομπολης οποτε λεω οτι μαλλον θα τον βολεψει το μει ται.

Μακμαρακι ο συναδερφος πολυ βλακας.Συγνωμη κιολας

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...