Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

με το καλό να το παραλάβεις!!!

απο το νταντά το παρήγγειλες τελικά?

ναι απο το νταντα. για να δουμε... πηρα το τρίτο στην πρωτη σειρα, το μαυρουλι: http://www.ntanta.gr/ntanta/meitai

Ευμορφία μου κι εγώ μει ται έχω και είναι τέλειο!

δένει πανεύκολα και η μικρή μου βολεύεται πάρα πολύ!

για να καταλάβεις όταν έχει νυράκια και δε μπορώ να την κοιμίσω, τη βάζω στο μει ται και σε 5 λεπτά πέφτει ξερή!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημερα!!!!! Η μπεμπα κοιμαται στον καναπε...Τελικα δεν ξαναβαζω πορτοκαλι γιατι μαλλον μας πειραζει. Πηρα τηλ τη γιατρο και μου ειπε τελος του μηνα θα βαλουμε μπανανα. Μαρακι που εισαι;;; Τι επαθες και εξαφανιστηκες;;;; Ποιος σε στεναχωρησε παιδι μου;;;

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

καμια δεν ειναι εδω; :-(

τεσπα... βρηκα τι θα μου κανετε δωρο για τα Χριστουγεννα (αφου φαγωθηκατε :tongue:):

http://www.uggstopsale.com.au/Tall_Lace-Up_C26.aspx

αντε και πολύ οικονομικη ειμαι. αν τα μοιραστειτε ούτε που θα το καταλαβετε χα χα χα;)

λατρεμένη μου ξανθιά, όπως είπε και η παραμυθένια μου, πήρα αυτές σε σοκολά από ebay 85 ευρώ! τέλειες!

http://cgi.ebay.co.uk/UGG-Australia-5803-womens-bailey-button-boots-Black_W0QQitemZ250555140057QQcmdZViewItemQQptZWomen_s_Shoes?hash=item3a564007d9

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Εγώ έβαλα κάτω το σύζυγο και συζητήσαμε...και καταλήξαμε οτι συμφωνούμες οτι διαφωνούμε σε αυτό το θέμα....οπότε το Πάσχα πάλι τα ίδια θα έχουμε!!!

για ποιο θέμα λέμε καλέ;

Καλημερα!

Ειναι βολικα αυτα τα mei tai ρε κοριτσια?

Εχω ring sling αλλα δεν μπορω να πω οτι μας βολεψε τελικα.

Μαρακι κι εσυ δεν εχεις ring sling?

Σε βολεψε?

η άλλη Μαρία εχει νομιζω...

κοιτα εγω εμπιστευομαι την συμπεθερα που λεει οτι ειναι πολυ βολικο. λιγο με τα κορδονια μπερδευομαι αλλα θα τα καταφερω που θα παει...:tongue:

καλα τα εχω παρει σημερα. την επόμενη Παρασκευη εχω ενα δικαστηριο στην Αθηνα οπως εχω αναφερει ξανα. είναι πολύ καλή υπόθεση και με καλα λεφτα. στην πρωτη δικασιμο, επειδη ηταν μέσα Σεπτεμβρη, είχα πει στον πελάτη μου, να βρει εναν δικηγόρο από αθήνα, να ζητησει μια αναβολη λογω της προχωρημενης μου εγκυμοσυνης. πράγματι ετσι και εγινε. το αποτελεσμα ομως ποιο ειναι οεο; ότι σημερα που τον πήρα τηλ για να μιλησουμε σχετικα με την υπόθεση,, μου ειπε ότι Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩ. κοινώς μου "εφαγε" τον πελάτη ο "ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ" :evil:

λατρεμένη μου ξανθιά, όπως είπε και η παραμυθένια μου, πήρα αυτές σε σοκολά από ebay 85 ευρώ! τέλειες!

http://cgi.ebay.co.uk/UGG-Australia-5803-womens-bailey-button-boots-Black_W0QQitemZ250555140057QQcmdZViewItemQQptZWomen_s_Shoes?hash=item3a564007d9

θα τις "χτυπησω" μαλλον γιατι εχω νευρα. Εχασα περι τα 3000 ευρω ρε γμτ με το "φιδι"!:-(

ΚΑΛΗΜΕΡΑ :P !!!

αυτο το τελευταιο να μου το εξηγησεις παρακαλω διοτι δεν το καταλαβα (ξανθια , πρωι, ενα σωρο λόγοι χα χα )!

Σοφακι με τα πονακια (δεν τα λεω κολικους γιατι διαφωνει το Μαρακι :tongue:) παμε πολυ καλυτερα αλλα προς μεγαλη μου λυπη αυτο συμβαινει μαλλον γιατι εδω και 2 μερες πειραματικα δεν του εχω δωσει καθολου δικο μου γαλα. ειναι συμπτωση; τον πειραζε με καποιο τροπο το γαλα μου; τι να πω δεν ξερω... παντως εχθες κοιμηθηκε κλασσικα 10.20 ξύπνησε στις 4.00 (με λιγα αεριακια) τσιμπησε 120 ml και μετα στις 7.30.

αααα και ο δικος μας μεγαλος παρλαπιπας! θα τσσκωνονται ποιος θα πρωτομιλησει και στο τελος δεν θα σταυρωνει κανεις κουβεντα :P

καθόλου δικό σου γάλα; βρε συ θα αποθηλάσεις! έκανες αντλήσεις;

στο έχω πει από την αρχή να πειραματιστείς με τη διατροφή σου γιατί τον ενοχλεί!

πάντως μια χαρά πρόγραμμα σου έβγαλε :)

Καλημερα!

Ειναι βολικα αυτα τα mei tai ρε κοριτσια?

Εχω ring sling αλλα δεν μπορω να πω οτι μας βολεψε τελικα.

Μαρακι κι εσυ δεν εχεις ring sling?

Σε βολεψε?

εμένα ναι, τον Νικόλα όχι καθότι μέγας κουτσομπόλης και επίσης δεν θέλει να είναι περιορισμένα τα χέρια του!

σκέφτομαι και γω για μει ται...

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!! Η μπεμπα κοιμαται στον καναπε...Τελικα δεν ξαναβαζω πορτοκαλι γιατι μαλλον μας πειραζει. Πηρα τηλ τη γιατρο και μου ειπε τελος του μηνα θα βαλουμε μπανανα. Μαρακι που εισαι;;; Τι επαθες και εξαφανιστηκες;;;; Ποιος σε στεναχωρησε παιδι μου;;;

καλημέρα αγαπούλα μου! εξαφανίστηκα να κάτσω και λίγο με τον αντρούλη μου, τον παραμελώ τελευταίως και τον στεναχώρησα και χθες...

η πεθερά με έκανε έξαλλη και ξέσπασα στον γιώργο...

θα τις "χτυπησω" μαλλον γιατι εχω νευρα. Εχασα περι τα 3000 ευρω ρε γμτ με το "φιδι"!:-(

ψάξτο λίγο θα βρεις και πιο φθηνές...τελικά δεν θα έρθεις αθήνα; :(

ρε γμτ αν μου το είχες πει, θα στέλναμε φυτευτό δικηγόρο να σου κάνει την εξυπηρέτηση και να μην σου φάει τον πελάτη! 2 κολλητές και ο κουμπάρος μας είναι δικηγόροι! αν ξαναχρειαστεί κάτι παρόμοιο πες μου ε!

καλημέρα αγαπούλα μου! εξαφανίστηκα να κάτσω και λίγο με τον αντρούλη μου, τον παραμελώ τελευταίως και τον στεναχώρησα και χθες...

η πεθερά με έκανε έξαλλη και ξέσπασα στον γιώργο...

Καλημερα αγαπημενη μου...Α να μου χαθει η καργια, παλι σε εξοργισε;;; Μην τον στεναχωρεις μωρε τον αντρουλη σου...Καλα το εκανες τοτε και εξαφανιστηκες...αφου ησουν με τον αγαπημενο σου σε συγχωρουμε!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...