Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Στο κάθισμα του αυτοκίνητου αλλά αύριο λέω η στο ρηλαξ η στο καρότσι ( κάθετε αλλά παλαντζάρει οπότε δεν είμαστε ακόμη για καρεκλάκι)

Για τις κούνιες που λέτε και εμάς 2 θέσεις έχει και τον έχω στο πάνω . Πως το σκεφτομαι όταν θα πρέπει να τον βάλουμε κάτω, πάει η μέση.

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Παρακαλούμε κυρία!!! (τι έγινε θα γίνουμε τυπικες ξαφνικά ????- μήπως είσαι άρρωστη?) α δεν θελω τέτοια ρίξε μου κανα βρισίδι..... ανησυχώ πολυ.... ;)

μπα δεν έχω κέφια σήμερα...θα σου πω αύριο...πάω τώρα να χουχουλιάσω λίγο με τον Γιώργη και να κοιμηθώ...

Διαφημίσεις

εμείς βλέπουμε μια καινούργια σειρα στο mega και μετα ύπνο.. ο μικρός κοιμήθηκε νωρις σήμερα.. 21:45.... το πρωί δεν θα μπω γιατι θα έρθει η γυναίκα και θα φύγουμε απο νωρις για βόλτα ...

Ωραια Ηταν!!!!!!!ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

Εσυ περυσι δηλαδη σε αυτα τριγυρνουσες εγκυος πραγμα ε??ε?ε?

Ευμοφια μου μην απογοητευεσαι καταλαβαινω πως νιωθεις οταν το βλεπεις.Αν και εγω σκεφτομαι την ωρα που θα σταματησω να θηλαζωω ξερω οτι θα μου κακοφανει να τον δω με μπουκαλι.....

ΚΑι μεχρι εδω που εφτασες με τοσο τρεξιμο παλι προς τιμη σου ειναι....

Δεν ημουν εγκυος τελη Σεπτεμβριου.

Μαλλον μπερδευτηκες:)

Δεν περιμενα οτι θα μου κακοφαινοταν τοσο πολυ αλλα μου συμβαινει:(

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

καμια δεν ειναι εδω; :-(

τεσπα... βρηκα τι θα μου κανετε δωρο για τα Χριστουγεννα (αφου φαγωθηκατε :tongue:):

http://www.uggstopsale.com.au/Tall_Lace-Up_C26.aspx

αντε και πολύ οικονομικη ειμαι. αν τα μοιραστειτε ούτε που θα το καταλαβετε χα χα χα;)

καλημερα κοριτσακια μου!σας διαβασα βιαστικα γιατι εχω τη μικρη που εχει κεφια παλι σημερα:lol:

ζωιτσα καλη χρονια, τελεια η φωτο μ αρεσει πολυ!τι σπουδαζεις?σε καταλαβαινω οτι τωρα με το μωρο δε θα χεις κ πολυ χρονο αλλα μη τα παρατας με λιγη προσπαθεια ολα μπορουν να γινουν....καλη δυναμη!

για μπυραριες εγω ειχα κολλησει χρονια με τη draft kapoy στη ποσειδωνος-τη paulaner kai tin erdinger εκει τις προτοδοκιμασα κ κολλησα, εμενα μ αρεσουν οι weiss.

μαρια ισως ειναι κ απο τα δοντια αυτο με τη γλωσσα μη το αποκλειεις.εμενα η δικια μου πλεον βαζει 2 δαχτυλα κ τριβει τα κατω ουλα οποτε υποθετω συντομα θα δουμε δοντακι!

και κατι ασχετο... forza αεκαρααααααααααα!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα!!!

καλά να σας πω πάλι πολυλογούδες????? αμάν έκανα να τα διαβάσω όλα!

αλλά το πέρασμα απο τις φρουτόκρεμες στο KY gelly ήταν όλα τα λεφτά!!!

Συμπεθερούλα μου μια χαρά οικονομική είσαι βρε! τσάμπα σχεδόν θα μας έρθει το δωράκι σου!!!

παρολαυτά αν ενδιαφέρεσαι, ή μαρία πήρε απο το ebay μποτούλες της συγκεκριμένης εταιρείας, αν θυμάμαι καλά 85 ευρώ...για κοίταξε το λοιπόν!!!

ο γαμπρούλης μου τι κάνει??? ηρέμησε το πουλάκι μου καθόλου απο τους κολικούς?

η νύφη σου πάντως έχει εξελιχθεί σε μεγάλη πολυλογού! δε σταματάει να μιλάει όλη τη μέρα!!! και μας φεύγουν και τα μαλλάκια μας τα καστανά και τα καινούρια βγαίνουν καστανόξανθα!

Εγώ έβαλα κάτω το σύζυγο και συζητήσαμε...και καταλήξαμε οτι συμφωνούμες οτι διαφωνούμε σε αυτό το θέμα....οπότε το Πάσχα πάλι τα ίδια θα έχουμε!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

καλά να σας πω πάλι πολυλογούδες????? αμάν έκανα να τα διαβάσω όλα!

αλλά το πέρασμα απο τις φρουτόκρεμες στο KY gelly ήταν όλα τα λεφτά!!!

Συμπεθερούλα μου μια χαρά οικονομική είσαι βρε! τσάμπα σχεδόν θα μας έρθει το δωράκι σου!!!

παρολαυτά αν ενδιαφέρεσαι, ή μαρία πήρε απο το ebay μποτούλες της συγκεκριμένης εταιρείας, αν θυμάμαι καλά 85 ευρώ...για κοίταξε το λοιπόν!!!

ο γαμπρούλης μου τι κάνει??? ηρέμησε το πουλάκι μου καθόλου απο τους κολικούς?

η νύφη σου πάντως έχει εξελιχθεί σε μεγάλη πολυλογού! δε σταματάει να μιλάει όλη τη μέρα!!! και μας φεύγουν και τα μαλλάκια μας τα καστανά και τα καινούρια βγαίνουν καστανόξανθα!

Εγώ έβαλα κάτω το σύζυγο και συζητήσαμε...και καταλήξαμε οτι συμφωνούμες οτι διαφωνούμε σε αυτό το θέμα....οπότε το Πάσχα πάλι τα ίδια θα έχουμε!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ :P !!!

αυτο το τελευταιο να μου το εξηγησεις παρακαλω διοτι δεν το καταλαβα (ξανθια , πρωι, ενα σωρο λόγοι χα χα )!

Σοφακι με τα πονακια (δεν τα λεω κολικους γιατι διαφωνει το Μαρακι :tongue:) παμε πολυ καλυτερα αλλα προς μεγαλη μου λυπη αυτο συμβαινει μαλλον γιατι εδω και 2 μερες πειραματικα δεν του εχω δωσει καθολου δικο μου γαλα. ειναι συμπτωση; τον πειραζε με καποιο τροπο το γαλα μου; τι να πω δεν ξερω... παντως εχθες κοιμηθηκε κλασσικα 10.20 ξύπνησε στις 4.00 (με λιγα αεριακια) τσιμπησε 120 ml και μετα στις 7.30.

αααα και ο δικος μας μεγαλος παρλαπιπας! θα τσσκωνονται ποιος θα πρωτομιλησει και στο τελος δεν θα σταυρωνει κανεις κουβεντα :P

είναι απλό ξανθιά μου συμπεθέρα!

εγώ λέω οτι έχω δίκιο και το ίδιο και ο άντρας μου. Κανένας απο τους 2 δεν καταλαβαίνει τη λογική του άλλου σε αυτό το θέμα! οπότε συμφωνούμε οτι διαφωνούμε!!!

Μαράκι το γάλα σου μόνο με έναν τρόπο ενδέχεται να τον πειράζει: κάτι απο τη διατροφή σου μπορεί να τον ενοχλεί...

δοκίμασε να κάνεις μια πιο ελαφριά διατροφή, χωρίς σοκολάτες, καφέδες και οτι μπορεί να του προκαλέι νεύρα και αέρια και πιστεύω οτι θα δεις διαφορά...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

είναι απλό ξανθιά μου συμπεθέρα!

εγώ λέω οτι έχω δίκιο και το ίδιο και ο άντρας μου. Κανένας απο τους 2 δεν καταλαβαίνει τη λογική του άλλου σε αυτό το θέμα! οπότε συμφωνούμε οτι διαφωνούμε!!!

Μαράκι το γάλα σου μόνο με έναν τρόπο ενδέχεται να τον πειράζει: κάτι απο τη διατροφή σου μπορεί να τον ενοχλεί...

δοκίμασε να κάνεις μια πιο ελαφριά διατροφή, χωρίς σοκολάτες, καφέδες και οτι μπορεί να του προκαλέι νεύρα και αέρια και πιστεύω οτι θα δεις διαφορά...

η σοκολατα ειναι η μονη μου παρασπονδια αλλα και μονη μου παρηγορια σε ενα σωρο περιορισμους και απαγορευσεις από την περιοδο της εγκυμοσυνης ακομα! :-(... θα δω τι θα κανω!

παω να καταθεσω τα χρηματα στην τραπεζα για το ΜΕΙ ΤΑΙ μου :)

με το καλό να το παραλάβεις!!!

απο το νταντά το παρήγγειλες τελικά?

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...