Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να πατε να ππατε να παρετε το κοτσι να φατε....Ψηνεται μεσα σε μπυρα για 12 ωρες..................

Μου τρεχουν τα σαλια

Εγω ειμαι της μαυρης μπυρας....

τώρα θα σε απογοητεύσω... απο κρέας τρώω μόνο μοσχαρι, κοτόπουλο και γαλοπούλα και όλα αυτά σε φιλέτο μορφή η κιμά... δεν μπορώ να δω κόκαλα... είχα σταματήσει εντελώς το κρέας και το ξαναρχισα αναγκαστικά οι εξετάσεις μου ήταν χάλια μαύρα...

πάντα έπερνα σαλάτα ροκφορ, πατατες με εκεινη τη ροζ σως και τυριά!!! σλουρπ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

όλο θέλω να ρωτήσω και όλο το ξεχνάω... το κρεβατάκι μας έχει 3 θέσεις για το στρώμα και τώρα το έχω στο πιο ψηλό, εσεις? θα το κατεβάσω όταν αρχίσει να σηκώνεται αλλά φοβάμαι εαν το κάνει ξαφνικα... το ξέρω οτι τώρα είναι νωρις.. αλλά πείτε μου εσεις που έχετε πιο μεγάλα το κατεβάσατε στο μεσαιο?

όλο θέλω να ρωτήσω και όλο το ξεχνάω... το κρεβατάκι μας έχει 3 θέσεις για το στρώμα και τώρα το έχω στο πιο ψηλό, εσεις? θα το κατεβάσω όταν αρχίσει να σηκώνεται αλλά φοβάμαι εαν το κάνει ξαφνικα... το ξέρω οτι τώρα είναι νωρις.. αλλά πείτε μου εσεις που έχετε πιο μεγάλα το κατεβάσατε στο μεσαιο?

εγω εξαρχης το ειχα στο κατω κατω, αν και εχει και μενα 2 θεσεις. Εχω κατω το καγκελο και δεν το εβαλα στο πανω. Νομιζω ομως οτι πρεπει σιγα σιγα να το κατεβασεις στο πιο κατω.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Ναι βρε Αννούλα την καλή αρχή την έκανε το Ειρηνακι και έτσι όλα θα είναι σουπερ ! Ρυζάλευρο βανίλια έφαγε, 50ml νερό μια κουταλιά κρέμα, πολύ αραιή , φρούτα μετά 10 ήμερες , και την έκανα αρκετά αραιή όπως μου είπε η παιδίατρος για να αρχίζει να συνηθίζει πρώτα, σιγά σιγά θα τη πήζουμε. Νερό δεν έδωσα , αλλά το γάλα του το ήπιε (τι να του κάνει αυτή η ποσότητα κρέμας ?):rolleyes:

Μαράκι και εγώ αυτό που λέει η Ελ πιστεύω είναι με τη γλώσσα του.

Ζωίτσα τι φοβερή φωτο είναι αυτή ? Φτου σας (χωρίς σάλια) ;)

Ντοκουμέντα έχουμε ένα 10ʼ βίντεο και κάτι φωτος αν μπορέσω θα ανεβάσω

Περιμένουμε να γίνει το σοφριτο που μαγειρεύει τέλεια το μεγάλο μου αστέρι για να φάμε ( και ναι το κάνει καλύτερα από αυτό που είχα φάει στη Κέρκυρα :D)

XwAPp3.png

εγω εξαρχης το ειχα στο κατω κατω, αν και εχει και μενα 2 θεσεις. Εχω κατω το καγκελο και δεν το εβαλα στο πανω. Νομιζω ομως οτι πρεπει σιγα σιγα να το κατεβασεις στο πιο κατω.

στο δικό μας το κάγκελο δεν κατεβαίνει έχουμε πάρει κούνια-κρεβάτι και έχει 3 θέσεις όπως είπα, .... θα το κατεβάσω στο μεσαίο για περισσότερη ασφάλεια... αλλά ακόμα ούτε μπρούμυτα δε μπορεί να γυρίσει μόνος του ...

Διαφημίσεις

Ναι βρε Αννούλα την καλή αρχή την έκανε το Ειρηνακι και έτσι όλα θα είναι σουπερ ! Ρυζάλευρο βανίλια έφαγε, 50ml νερό μια κουταλιά κρέμα, πολύ αραιή , φρούτα μετά 10 ήμερες , και την έκανα αρκετά αραιή όπως μου είπε η παιδίατρος για να αρχίζει να συνηθίζει πρώτα, σιγά σιγά θα τη πήζουμε. Νερό δεν έδωσα , αλλά το γάλα του το ήπιε (τι να του κάνει αυτή η ποσότητα κρέμας ?):rolleyes:

Περιμένουμε να γίνει το σοφριτο που μαγειρεύει τέλεια το μεγάλο μου αστέρι για να φάμε ( και ναι το κάνει καλύτερα από αυτό που είχα φάει στη Κέρκυρα :D)

και παλι μπραβο σας!!!!! Ε λογικο να πιει και γαλα τι να του κανει αυτη η κρεμα και με μια κουταλια!!!!! Μπραβο ωραια!!!! Που τον ταισες, ηθελα και αυτο να το ρωτησω. Εγω την ταιζω στο ρηλαξ. Αχ και γω θελω σοφριτο...καλη σας ορεξη...βαλε φωτο γιατι αν περιμενουν απο μενα σωθηκαν!!!!

ovvZp2.png

χαχαχα φτου σας χωρις σάλια!!!:lol::lol::lol:

στο δικό μας το κάγκελο δεν κατεβαίνει έχουμε πάρει κούνια-κρεβάτι και έχει 3 θέσεις όπως είπα, .... θα το κατεβάσω στο μεσαίο για περισσότερη ασφάλεια... αλλά ακόμα ούτε μπρούμυτα δε μπορεί να γυρίσει μόνος του ...

Εμας εχει 2 θεσεις και τον εχουμε πανω πανω και εγω πιστευω μεχρι να αρχισει να γυριζει εκει θα τον εχουμε δεν λεει να τον σηκωνεις απο την χαμηλη θεση....ΘΑ μου φυγει η μεση!!!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

και μας κουνια κρεβατι ειναι αλλα το καγκελο κατεβαινει. Εχει ομως δυο θεσεις. Και μενα δε γυριζει μπρουμυτα, παρολο που ειναι πιο μεγαλη. Μονο οταν τη βαζω στο γυμναστηριο γυριζει πλαι και στην αλλαξιερα το ιδιο κανει.

ovvZp2.png

Εμας εχει 2 θεσεις και τον εχουμε πανω πανω και εγω πιστευω μεχρι να αρχισει να γυριζει εκει θα τον εχουμε δεν λεει να τον σηκωνεις απο την χαμηλη θεση....ΘΑ μου φυγει η μεση!!!!!!

και εγώ αυτό προσπαθώ να γλιτώσω τη μέση μου... χα χα χα

Διαφημίσεις

Σωστο ειναι και μεγαλοφιλος εσενα. Αληθεια ποσα κιλα ειναι τωρα Ζωη;;; Και υψος;;; Πρεπει να μας ριχνετε και ειστε και μικροτεροι...Αλλα ετσι ειναι οι Σαλονικοι, λεβεντες....Βεβαια ειναι θεμα συνηθειας εγω τη σηκωνω ανετα παρολο που ειμαστε και μεις 8 και

ovvZp2.png

Κατερινακι ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια!!!!!!!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...