Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 1
      • Λουλούδια 2

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

βρε 'σεις, μια βόλτα είπα να βγω και δε σας προλαβαίνω!!!!

Μαράκι έτσι είναι οι άντρες παιδί μου, την προσοχή μας θέλουν κι αυτοί, σαν μωρά παιδιά κάνουν. Κι εμείς τους 2 πρώτους μήνες μέρα παρά μέρα στα μαχαίρια ήμασταν και να πω ότι είχαμε κάτι σοβαρό να μας απασχολεί;Τίποτα!Τώρα όμως ηρεμήσαμε.Μπήκαμε στη ρέγουλά μας.

Κορίτσια ωραίες ιδέες δώσατε.Θα κάνω λίστα για τις επόμενες μέρες να μην ψάχνομαι.

Σοφία και Άννα γιατί τόσα πολλά στις κλινικές;Κι εγώ σε μονόκλινο ήμουν με θέα θάλασσα παρακαλώ, γιατί όπως μ' ενημέρωσαν δεν είχαν δωμάτιο πίσω(που κόστιζε 500 Ευρώ λιγότερο)και πλήρωσα 4000 και ο γιατρός 1200 για καισαρική με απόδειξη τα μισά. Και άντε στην Αθήνα να το καταλάβω αλλά και στο Ηράκλειο ρε κορίτσι;Εσύ όμως Αννούλα έμεινες και πολλές μέρες οπότε ίσως δικαιολογείται αυτό το ποσό.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια εχω ουρολοιμωξη......!!!!!!!!! Θα παω να κανω γεν.ουρων κ καλλιεργια το απογευμα γιατι πρεπει να παρω αντιβιωση!!! Μα πως θα παρω αντιβιωση? Δε θα πρεπει να κοψω το θηλασμο???? ΑΧ ρε γαμωτο, δεν τα μπορω καθολου αυτα! Ενεση δεν εκανα για τον κολικο, αν με πονεσει περισσοτερο θα παω. Τωρα αν διπλωσω στα 2 απ τον πονο, κ τρεχω βραδυατικα για ενεση, φεξε μου κ γλιστρησα! Το μονο καλο ειναι που ρωτησα τι γινετε με τη γριπη, κ μου ειπαν οτι μονο μια υποπτη πνευμονια σε μια κοπελα την οποια εστειλαν Αθηνα.... Κατα τ αλλα μια χαρα! Μετα τα Χριστουγεννα περιμενουμε χαμο... Ιδωμεν!!!

ΜΑριανθη μου περαστικα.Για αντιβιωσημη φοβασαι θα σου δωσει καποια που α μπορεις και να θηλασεις.Εγω στην εγκυμοσυνη την επαθα και δεν ειχα προβλημα με την αντιβιωση.Οσο για τον κολικο εγω ενα buscopan ειχα παρει και απο εκει και περα εκανα πολυ μεγαλη υπομονη.....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Αχ βρε Μαριανθούλα περαστικά κορίτσι μου!Μακάρι να μην είναι τίποτα απ' τα δύο και να περάσει έτσι.Με κυστίτιδα δυο φορές την είχα πατήσει πριν αρκετά χρόνια, από τότε φτου φτου δε μου ξαναέτυχε.Με αντιβίωση περνάει.

Διαφημίσεις

Κοριτσια εχω ουρολοιμωξη......!!!!!!!!! Θα παω να κανω γεν.ουρων κ καλλιεργια το απογευμα γιατι πρεπει να παρω αντιβιωση!!! Μα πως θα παρω αντιβιωση? Δε θα πρεπει να κοψω το θηλασμο???? ΑΧ ρε γαμωτο, δεν τα μπορω καθολου αυτα! Ενεση δεν εκανα για τον κολικο, αν με πονεσει περισσοτερο θα παω. Τωρα αν διπλωσω στα 2 απ τον πονο, κ τρεχω βραδυατικα για ενεση, φεξε μου κ γλιστρησα! Το μονο καλο ειναι που ρωτησα τι γινετε με τη γριπη, κ μου ειπαν οτι μονο μια υποπτη πνευμονια σε μια κοπελα την οποια εστειλαν Αθηνα.... Κατα τ αλλα μια χαρα! Μετα τα Χριστουγεννα περιμενουμε χαμο... Ιδωμεν!!!

οι περισσότερες αντιβιώσεις είναι συμβατές με το θηλασμό. Στο βιβλίο της Πατσούρου γράφει τι επιτρέπεται, όταν ξέρεις ποια θα πάρεις, πες μου να το ψάξω

Αντιβίωση πήρα κι εγώ πριν κανα μήνα που χρειάστηκε.Την Augmentin μου σύστησε η παιδίατρος, η οποία λέει είναι απ' τις αντιβιώσεις που δίνουν και σε παιδιά. Ότι σου πούνε, πάρε την παιδίατρο και ρώτησέ την.Αυτή θα σε καθοδηγήσει.

Διαφημίσεις

Εδώ στο Κορδελιό καροτσάδα. Ο καιρός υπέροχος!!!!Σπεύστε όσο προλαβαίνουμε.Γιατί μετά θα κλειστούμε μέσα σαν τα ποντίκια!!!!Α πήρα και μποτούλες. Τέλος τώρα με τα ψώνια. Ότι δεν ψώνισα από πέρυσι το χειμώνα, τα πήρα φέτος διπλά.

μαριανθη περαστικα σου!υπαρχουν αντιβιωσεις που ειναι συμβατες με το θηλασμο ρωτα το γιατρο σου ποια σου συστηνει και δες εδω www.e-lactancia.org αν μπορεις να την παρεις κ να θηλαζεις.μπες κ στο παρεντς στο θεμα θηλασμος και φαρμακα κ θα βρεις χρησιμες πληροφοριες.ευχομαι ταχεια αναρρωση!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

λια μια χαρα με τα κακακια ετσι μπραβο!

βουλα πηρα την αποδειξη οταν βγηκα κ επαθα σοκ μεχρι κ ενα κομματι βαμβακι σου χρεωνουν τα νηματα για τα ραμματα τα παντα ομως...

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

κοριτσια ευχαριστω! Ακομα δεν ξερω τι θα μου δωσει, μολις κανω την εξεταση θα στειλω τα αποτελεσματα στο γυναικολογο να μου πει.. Αχ δεν σας εχω διαβασει κι ολας καθολου... εχουμε τιποτα? Ειμαστε ολες καλα? Να δω αν θα προλαβω τιποτα σημερα! Μπαχαλος στο κεντρο υγειας.. Εχουν παθει παρακρουση τα γεροντακια κ τραχουν να εμβολιαστουν, κ δεν εχει προσωπικο το νοσοκομειο.. Αγροτικοι γιατροι με ειδανε εμενα... αστα χαμος!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...