Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΜΠΡΑΒΟ ΑΥΤΟ!!!δεν θυμόμουν όνομα... ! ηταν σουπερ και το περιβάλλον μου άρεσε πολυ... πήγαινα τουλάχιστον 1-2 φορες την εβδομάδα;) αχχχχχ

ΚΑλα δεν το συζηταω!!!!τωρα μιλας για το στεκι μου!!!!!

Αυτο και οταν ημουν στην Αθηνα στο beer academy ξημεροβραδιαζομουν!!!!!

ΚΑι στο october fest καμια φορα.............

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχχ και εμενα μολις τον αλλαζουμε πανα που το χερι ολο εκει κατω τριγυριζει!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσιο υπαλληλο θα το κανουμε το παιδι μου!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ποτε θα τα πιασει και θα τρεχουμε δεν ξερω!!!!!!!

ΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!! θα το πιάσει γρήγορα απ'οτι φαίνεται προετοιμάσου ψυχολογικά!!!!!!!

Evmo τωρα που σε βρισκω ξεκουραστη τι εγινε?πως τα πατε με τον θηλασμο?Μεγαλωνει ο μικρουλης?Ηρεμισες καθολου?

Ζωιτσα δεν ξερω ακομα ποσο ειναι.Την Παρασκευη θα ερθει ο γιατρος για εμβολιο και ζυγισμα.Απ'οτι μπορω να καταλαβω πρεπει να εβαλε.Τον θηλαζω και του δινω και συμπληρωμα.Του δινω και δικο μου αντλημενο.Ασε,εχει συνηθισει το μπιμπερο που δεν χρειαζεται και ιδιαιτερη προσπαθεια κι εμενα μου κανει τσαλιμακια.

Παντως καθε φορα που του δινω συμπληρωμα ποναει η καρδια μου:-(

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Στο october fest ειχα παει κι εγω περυσι.

Τελεια δεν ειναι?

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Beer Academy εχώ φαει και εγω πολυ στη ζωή μου αλλά τώρα δεν... γιατί ο ΝΙκος όπως σου είπα δεν ειναι φίλος της μπύρας... αλλά ο Zυθος είναι ακόμα καλύτερο και απο το B Academy !!! μολις σταματήσω το θηλασμό όμως θα του πω να πάμε .... και θα κατεβάσω μερικά λίτρα απο διάφορες... χα χα χα!!!

Διαφημίσεις

Ζωη χρονια πολλα!!!!! Καλη χρονια!!!!!! Που εξαφανιζεσαι εσυ καλε φιλομαθη;;;; Να μην τα παρατας, με την ησυχια σου αλλα να τα δωσεις τα μαθηματακια σου. Ποτε αρχιζει η εξεταστικη;;;; Τι θυμηθηκα παλι...ωραια τα φοιτητικα χρονια!!!!!!!!!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Beer Academy εχώ φαει και εγω πολυ στη ζωή μου αλλά τώρα δεν... γιατί ο ΝΙκος όπως σου είπα δεν ειναι φίλος της μπύρας... αλλά ο Zυθος είναι ακόμα καλύτερο και απο το B Academy !!! μολις σταματήσω το θηλασμό όμως θα του πω να πάμε .... και θα κατεβάσω μερικά λίτρα απο διάφορες... χα χα χα!!!

Μόλις του το είπα και μου απαντα: Αντε πάλι με αυτό........ και τον έπιασαν τα γέλια... :lol::lol::lol::lol: οκ θα πάμε αλλά δε σε βλέπω να σταματας και ποτε ... όταν πάει 7 χρονων ίσως...

(με κοροιδεύει ακαταπαυστα όπως έχετε καταλάβει...)

Κοιμηθηκα 2 ωρες, ξεπατωθηκα με τα γεμιστα και ειπα να ξεκουρασω το κορμι μου....Ταισα το παιδι μου την απογευματινη του κρεμα, ο αντρας διπλα βλεπει μπαλα (αμαν πια) και γω τωρα θα μεταφερθω μεσα να δω γιατι δαρθηκε ο Κωστετσος (σταρ, κλασικα...) και να παρακολουθω τη συζητηση!!!!! Κατα λαθος σου λεω μπηκα στο αλλο καφε, αμεσως να με κατηγορησεις εσυ!!!!! Σπιουνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ovvZp2.png

Στο october fest ειχα παει κι εγω περυσι.

Τελεια δεν ειναι?

Ωραια Ηταν!!!!!!!ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

Εσυ περυσι δηλαδη σε αυτα τριγυρνουσες εγκυος πραγμα ε??ε?ε?

Ευμοφια μου μην απογοητευεσαι καταλαβαινω πως νιωθεις οταν το βλεπεις.Αν και εγω σκεφτομαι την ωρα που θα σταματησω να θηλαζωω ξερω οτι θα μου κακοφανει να τον δω με μπουκαλι.....

ΚΑι μεχρι εδω που εφτασες με τοσο τρεξιμο παλι προς τιμη σου ειναι....

Κοιμηθηκα 2 ωρες, ξεπατωθηκα με τα γεμιστα και ειπα να ξεκουρασω το κορμι μου....Ταισα το παιδι μου την απογευματινη του κρεμα, ο αντρας διπλα βλεπει μπαλα (αμαν πια) και γω τωρα θα μεταφερθω μεσα να δω γιατι δαρθηκε ο Κωστετσος (σταρ, κλασικα...) και να παρακολουθω τη συζητηση!!!!! Κατα λαθος σου λεω μπηκα στο αλλο καφε, αμεσως να με κατηγορησεις εσυ!!!!! Σπιουνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χα χα χα σπιούνα!!!! μου αρέσεις!!!! πες μου και άλλα.... χα χα χα κατα λάθος επίτηδες ε??? ο Κωστετσος ε??? μάλλον θα του έπιασ* τον κ*** και τον έδειρε!!!!:lol:

καλά σήμερα έπρεπε να τους μαζέψουμε να τη δούν όλοι μαζί την μπάλα... πως δεν το σκεφτήκαμε??:?: αλλά τι λέω ... σκεφτόμαστε και τπτ άλλο εκτός απο τα bebe?... xmmmm μερικές ναι ... διάβασα τι έγραφαν χτες το βράδυ για κάτι κρέμες... και οχι δεν αναφέρομαι σε βρεφικες:lol::lol::lol:

(αχ πόσο μου αρέσει να σας πειράζω!!!!)

Διαφημίσεις

Ζωη χρονια πολλα!!!!! Καλη χρονια!!!!!! Που εξαφανιζεσαι εσυ καλε φιλομαθη;;;; Να μην τα παρατας, με την ησυχια σου αλλα να τα δωσεις τα μαθηματακια σου. Ποτε αρχιζει η εξεταστικη;;;; Τι θυμηθηκα παλι...ωραια τα φοιτητικα χρονια!!!!!!!!!!!!!!

Αννουλα αρχιζει 22 Ιανουαριου και κανονικα θα εδινα 3 μαθηματα τα οποια εγιναν 2 και τωρα....δεν ξερω....Εχω και το προβλημα που αν δεν διαβασω δεν παω να δωσω...

Δεν τα εχω παρατησει παντως ακομα στο μυαλο μου.....Ενα ρεπο πηρα σημερα......

χα χα χα σπιούνα!!!! μου αρέσεις!!!! πες μου και άλλα.... χα χα χα κατα λάθος επίτηδες ε??? ο Κωστετσος ε??? μάλλον θα του έπιασ* τον κ*** και τον έδειρε!!!!:lol:

καλά σήμερα έπρεπε να τους μαζέψουμε να τη δούν όλοι μαζί την μπάλα... πως δεν το σκεφτήκαμε??:?: αλλά τι λέω ... σκεφτόμαστε και τπτ άλλο εκτός απο τα bebe?... xmmmm μερικές ναι ... διάβασα τι έγραφαν χτες το βράδυ για κάτι κρέμες... και οχι δεν αναφέρομαι σε βρεφικες:lol::lol::lol:

(αχ πόσο μου αρέσει να σας πειράζω!!!!)

Αυτο σκεφτηκα και γω μαλλον τον χουφτωσε το νεαρουλη και τον εδειρε...Αλλα το εχασα ρε γαμωτο το ρεπορταζ με τη μεταφορα στο αλλο δωματιο, εχω και την μπουμπου διπλα και τρεχουν απο παντου σαλια και μυριζουν βανιλια, θα τη φαω!!!!!!!!!!!! Α ναι αυτες οι μεταμεσονυχτιες συζητησεις για "κρεμες" ηταν αλλο πραγμα....Να μαζευομαστε μετα τις 12 να λεμε τετοια!!!!

ovvZp2.png

Να πατε να ππατε να παρετε το κοτσι να φατε....Ψηνεται μεσα σε μπυρα για 12 ωρες..................

Μου τρεχουν τα σαλια

Εγω ειμαι της μαυρης μπυρας....

Να πατε να ππατε να παρετε το κοτσι να φατε....Ψηνεται μεσα σε μπυρα για 12 ωρες..................

Μου τρεχουν τα σαλια

Εγω ειμαι της μαυρης μπυρας....

και μεις εχουν εδω beer academy και ναι αυτο το κοτσι ειναι υπεροχο αλλα τεραστιο!!!!!!!!!!

ovvZp2.png

Αυτο σκεφτηκα και γω μαλλον τον χουφτωσε το νεαρουλη και τον εδειρε...Αλλα το εχασα ρε γαμωτο το ρεπορταζ με τη μεταφορα στο αλλο δωματιο, εχω και την μπουμπου διπλα και τρεχουν απο παντου σαλια και μυριζουν βανιλια, θα τη φαω!!!!!!!!!!!! Α ναι αυτες οι μεταμεσονυχτιες συζητησεις για "κρεμες" ηταν αλλο πραγμα....Να μαζευομαστε μετα τις 12 να λεμε τετοια!!!!

α καλά και σε είχα για σοβαρή εσένα ... πάει χάλασες και εσυ!!!...

γιαμ γιαμ βανιλοσαλακια το αγαπημένο μου!!! φαε λίγο και για εμένα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...