Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μόνη μου τα γράφω μόνη μου τα διαβάζω.... χι χι χι ... χαζό παιδί χαρά γεμάτο, όπως πάντα!!! λοιπόν πηγαμε μια μεγάλη βόλτα με το καρότσι... πήγαμε και για καφέ, που τελικά δεν έγινε μπύρα :)... και τώρα σπίτι τα 3 μας.... ο μεγάλος είναι δίπλα μου και βλέπει μπάλα... μόλις μας έφεραν πίτσα και ο μικρός και αυτός δίπλα μου στο ριλάξ, ο οποίος τη μια γυρίζει και κοιτά τον πατέρα του και μετά εμένα... !!! αυτά....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας!

Πηγαμε μια βολτα μεχρι την Περαια για φαγητο και ειχε φοβερη ομιχλη.

Αφηστε που δεν το ευχαριστηθηκαμε γιατι ο μικρος παραδοξως ηταν πολυ ανησυχος και φαγαμε με τον Σαββα σε δοσεις.

Κατερινα μπραβο στο λιονταρακι σου που εφαγε ολη του την κρεμα!

Μαρια κι εγω συμφωνω με την Ελευθερια.Μαλλον ανακαλυψε την γλωσσα του και το βρηκε σαν παιχνιδι.Μην αγχωνεσαι.

Παντως πως καταντησαμε ρε κοριτσια?Αν μου ελεγες πριν οτι θα ανησυχουσα γιατι το μωρο μου δαγκωσε την γλωσσα του ή το χειλακι του ή οτιδηποτε αλλο,θα γελουσα

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

μόνη μου τα γράφω μόνη μου τα διαβάζω.... χι χι χι ... χαζό παιδί χαρά γεμάτο, όπως πάντα!!! λοιπόν πηγαμε μια μεγάλη βόλτα με το καρότσι... πήγαμε και για καφέ, που τελικά δεν έγινε μπύρα :)... και τώρα σπίτι τα 3 μας.... ο μεγάλος είναι δίπλα μου και βλέπει μπάλα... μόλις μας έφεραν πίτσα και ο μικρός και αυτός δίπλα μου στο ριλάξ, ο οποίος τη μια γυρίζει και κοιτά τον πατέρα του και μετά εμένα... !!! αυτά....

Εγω εγω θελω πιτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Κρατηστε μου ενα κομματιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Αχ να σαι καλα ελευθερια μου!!!!

Το διαβασμα δυστυχως δεν λεει καθολου.Σημερα τα παρατησα λοιπον γιατι ανακαλυψα οτι δεν μπορω να ειμαι και τα δυο ταυτοχρονα....

Δεν ξερω ομως μπορει να το αρχισω παλι.Τελοσπαντων να μην σας πρηζω με αυτα.

Κατα τα αλλα τι νεα?Εχασα κατι συνταρακτικο?

Εμαθα και η Κατερινα αρχισε τις κρεμες και μαλιστα με επιτυχια!!!!!

Κανενα ντοκουμεντο δεν εχουμε απο καμια ?

Μπραβο ρε κοριτσια και εγω αν και νωρις περιμενω ποτε θα μας πει η παιδιατρος να αρχισουμε....

ρε κοριτσάκι πάντως μπράβο τουλάχιστον προσπάθησες... εγώ ούτε δουλειά ούτε διάβασμα και παλι ώρες ωρες τρέχω και δε φτάνω...

ναι Κατερίνα και Αννα και οι 2 με επιτυχία!!! ντοκουμέντα δεν μας έδωσαν...

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ????

εμας μας είπε οτι θα αρχίσουμε τον 5ο... το καρχαρίνι μου θα τα φαει όλα με μια μπουκια πολύ λαιμαργος σα τη μάνα του...:wink:

να'μαι πάλι! ευχαριστώ για τις απαντήσεις...θα δείξει...

ξεστολίζω, καθαρίζω (πάλι μου την έκανε η γυναίκα για αύριο :() και κάποια στιγμή πρέπει να κάνω και γω μπάνιο...

τα λέμε αργότερα...

φιλιά!

Διαφημίσεις

Γεια σας!

Πηγαμε μια βολτα μεχρι την Περαια για φαγητο και ειχε φοβερη ομιχλη.

Αφηστε που δεν το ευχαριστηθηκαμε γιατι ο μικρος παραδοξως ηταν πολυ ανησυχος και φαγαμε με τον Σαββα σε δοσεις.

Κατερινα μπραβο στο λιονταρακι σου που εφαγε ολη του την κρεμα!

Μαρια κι εγω συμφωνω με την Ελευθερια.Μαλλον ανακαλυψε την γλωσσα του και το βρηκε σαν παιχνιδι.Μην αγχωνεσαι.

Παντως πως καταντησαμε ρε κοριτσια?Αν μου ελεγες πριν οτι θα ανησυχουσα γιατι το μωρο μου δαγκωσε την γλωσσα του ή το χειλακι του ή οτιδηποτε αλλο,θα γελουσα

εγώ οχι μονο θα γελούσα θα σε έλεγα τρελή!!!:-P... δεν υπάρχει αυτό που ζούμε και αυτό που έχουμε πάθει... εγώ ακόμα δεν το πιστεύω πόσο εξαρτημένη αισθάνομαι... :!:

Εγω εγω θελω πιτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Κρατηστε μου ενα κομματιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

???? αχ αγάπη μου αυτά τα λένε πιο γρήγορα... μόλις έφαγα το τελευταίο!!! και δεν κάνω πλάκα!! είμαστε φαγανα παιδάκια τρομάρα μας!!:lol::lol::lol:

να'μαι πάλι! ευχαριστώ για τις απαντήσεις...θα δείξει...

ξεστολίζω, καθαρίζω (πάλι μου την έκανε η γυναίκα για αύριο :() και κάποια στιγμή πρέπει να κάνω και γω μπάνιο...

τα λέμε αργότερα...

φιλιά!

Παρακαλούμε κυρία!!! (τι έγινε θα γίνουμε τυπικες ξαφνικά ????- μήπως είσαι άρρωστη?) α δεν θελω τέτοια ρίξε μου κανα βρισίδι..... ανησυχώ πολυ.... ;)

???? αχ αγάπη μου αυτά τα λένε πιο γρήγορα... μόλις έφαγα το τελευταίο!!! και δεν κάνω πλάκα!! είμαστε φαγανα παιδάκια τρομάρα μας!!:lol::lol::lol:

Πες μου οτι πινετε και μπυρα και ερχομαι αεροπορικως αυτην την στιγμη στα μερη σας!!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

Πες μου οτι πινετε και μπυρα και ερχομαι αεροπορικως αυτην την στιγμη στα μερη σας!!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

αααα μόνο για τη μπύρα θα έρθεις????? παλιοκόριτσο..:P... όχι μπύρα δεν ήπια και του Νίκου δεν του πολυαρέσει.... τι θυμήθηκα τώρα όταν ήμουν Θεσσαλονίκη πήγαινα σε μια φοβερή μπυραρία στα λαδαδικα... υπάρχει ακόμα??? μου αρεσουν πολυ οι κόκκινες...

Διαφημίσεις

αααα μόνο για τη μπύρα θα έρθεις????? παλιοκόριτσο..:P... όχι μπύρα δεν ήπια και του Νίκου δεν του πολυαρέσει.... τι θυμήθηκα τώρα όταν ήμουν Θεσσαλονίκη πήγαινα σε μια φοβερή μπυραρία στα λαδαδικα... υπάρχει ακόμα??? μου αρεσουν πολυ οι κόκκινες...

Πες μου οτι λες τον ΖΥΘΟ!!!!!!!!!!!!!

Μολις ξεθηλασω εκει θα παω να αφησω ολα μου τα λεφτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ασχετο αλλά και κάτι αντίστοιχο με τη Μαρία... εμένα έχει λυσσαξει και τραβά το δεξί του αυτί εδώ και 3 μέρες... είναι που είναι πεταχτα θα τα ξεριζώσει κιολας... άντε να δούμε...

το καθένα κάνει τις δικές του ανακαλύψεις!!! στην αρχή είπα μήπως τον πονά αλλά δεν γκρινιάζει οπότε δεν παίζει κάτι τέτοιο..

Πες μου οτι λες τον ΖΥΘΟ!!!!!!!!!!!!!

Μολις ξεθηλασω εκει θα παω να αφησω ολα μου τα λεφτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΑΥΤΟ!!!δεν θυμόμουν όνομα... ! ηταν σουπερ και το περιβάλλον μου άρεσε πολυ... πήγαινα τουλάχιστον 1-2 φορες την εβδομάδα;) αχχχχχ

Αχχ και εμενα μολις τον αλλαζουμε πανα που το χερι ολο εκει κατω τριγυριζει!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσιο υπαλληλο θα το κανουμε το παιδι μου!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ποτε θα τα πιασει και θα τρεχουμε δεν ξερω!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...