Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

πωπω!φρικτο και τρομερο...

Για που λετε βολτιτσα?

εδώ κοντά.. καροτσάδα, αν και φυσάει αλλά έχει ήλιο και δεν κάνει κρυο, θα τον ντύσω καλά και στην ανάγκη εαν δω οτι φυσά πολυ θα βάλω ένα ειδικό καλυμμα για το καρότσι για ήλιο και αέρα... λέμε να περάσουμε απο ένα παρκάκι έτσι να δούμε λίγο πράσινο... και μετά για καφέ! που μπορεί να γίνει και μπύρα... γιατί έχω ήδη πιεί καφε...:-P δικαιολογίες ψάχνω... χι χι χι ... περιμένουμε το μπαμπα να βγει απο το μπανιο και να ετοιμαστούμε.... εσείς τι σχέδια έχετε?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα!

εμεις εχουμε μουσικοχορευτικο προγραμμα τωρα....τραγουδαμε κ χορευουμε χατζηγιαννη...τον λατρευουμε!!!

ηρθε κ ο κουνιαδος μου μου ειπε οσα ηθελα...αναθεμα αν καταλαβα αλλα τεσπα.καψαμε κ την οθονη απ το πσ ολα τελεια:Pτωρα μονο λαπτοπ μεχρι να παρουμε καινουρια!

απογευμα εχει μπαλα οποτε θα τα πουμε βραδακι τωρα.

φιλια πολλα σε ολα τα μωρακια κ τις μανουλες τους!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Γεια σας κοριτσάκια

Με τρελή χαρά και περηφάνια σας ανακοινώνω ότι ο γιος μου έφαγε όλη τη κρέμα !!! Άνοιγε το στόμα του σαν πουλάκι κ περίμενε την επόμενη κουταλιά . Βεβαία η κρέμα ήταν σα νερό οπότε πασαλειφτήκαμε λιγουλάκι αλλά ήταν μούρλια φάτσα. :D:D:D:D

Λιακι χρόνια πολλά με υγεία. Σοφία ευτυχώς πρόλαβες, δέσιμο από εδώ και πέρα !

XwAPp3.png

14 ε? χμμμ που θα βρω άλλα 12???? :lol::lol::lol:

Εισαι τρελη!!!!!!!!!!!!!!!! Εκανα γεμιστα και τωρα μονο τελειωσα, τα εβαλα στο φουρνο και περιμενω...Αλλα η κουζινα χαλια με τα γεμιστα και μαζευα μια ωρα!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Γεια σας κοριτσάκια

Με τρελή χαρά και περηφάνια σας ανακοινώνω ότι ο γιος μου έφαγε όλη τη κρέμα !!! Άνοιγε το στόμα του σαν πουλάκι κ περίμενε την επόμενη κουταλιά . Βεβαία η κρέμα ήταν σα νερό οπότε πασαλειφτήκαμε λιγουλάκι αλλά ήταν μούρλια φάτσα. :D:D:D:D

ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!! Μπραβο σας Κατερινακι....Καλα τα μωρακια μας δεν παιζονται...Και εφοσον εβαλε την καλη αρχη η φαγανη μου μπεμπιτσα ολα τα μωρακια θα τρωνε την κρεμουλα τους!!!!!!!!!!!!!!! Για πες λεπτομερειες: ποσα φρουτα εβαλες;;; εδωσες νερο μετα;;; γιατι σου εγινε πολυ αραιη;;; εδωσες και γαλα μετα;;

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα κοριτσόπουλα, έχω δουλειές με φούντες, αλλά μπήκα για μια γρήγορη ερώτηση γιατί το παιδάκι μου δεν πάει καλά!

Από χθες μασουλάει τη γλώσσα του...ναι τη βγάζει από τη μια μεριά σαν αγελάδα και την δαγκώνει...και γελάει τσιριχτά! τι καινούργιο είναι τούτο;;;;

το έχετε παρατηρήσει στα δικά σας;

ο γιώργος σκέφτηκε μην είναι δόντια, αλλά δεν θα γέλαγε σαν χάχας αν τον ενοχλούσαν τα δόντια ε;

για πείτε για πείτε!

καλησπέρα κοριτσόπουλα, έχω δουλειές με φούντες, αλλά μπήκα για μια γρήγορη ερώτηση γιατί το παιδάκι μου δεν πάει καλά!

Από χθες μασουλάει τη γλώσσα του...ναι τη βγάζει από τη μια μεριά σαν αγελάδα και την δαγκώνει...και γελάει τσιριχτά! τι καινούργιο είναι τούτο;;;;

ο γιώργος σκέφτηκε μην είναι δόντια, αλλά δεν θα γέλαγε σαν χάχας αν τον ενοχλούσαν τα δόντια ε;

για πείτε για πείτε!

Μαρακι μου εμενα η δικια μου δαγκωνει το κατω χειλος, οχι γλωσσα προς το παρον. Τι να ειναι τωρα αυτο, δεν μπορω να σου πω....Δοντια παντως δε νομιζω

ovvZp2.png

Γεια σας κοριτσάκια

μπράβο σας!!! πολυ χαίρομαι για τα καλά σας νέα!!!!:-P

Εισαι τρελη!!!!!!!!!!!!!!!! Εκανα γεμιστα και τωρα μονο τελειωσα, τα εβαλα στο φουρνο και περιμενω...Αλλα η κουζινα χαλια με τα γεμιστα και μαζευα μια ωρα!!!!!

έχεις κατι καινουργιο να μας πεις??? γιατί αυτό το ξέρουν όλοι πια...;):lol:

Διαφημίσεις

για πείτε για πείτε!

???? οχι δεν είχαμε τέτοια συμπεριφορά έως τώρα.... χμμμμ τι να είναι αυτό πάλι???? .... μάλλον σε κατάλαβε το παιδί και σε κοροιδεύει????:?:

απο τη στιγμή που γελά μάλλον παίζει... ανακάλυψε τη γλώσσα του και το νεό του παιχνίδι και ενθουσιάστηκε... αν του γελάτε και εσεις σίγουρα θα συνεχίσει να το κάνει:tongue:... δεν μπορώ να σκεφτώ κατι άλλο....

Μπηκα κατα λαθος στο τοπικ του Σεπτεμβριου 2008 και σφαζονται κυριολεκτικα, ξεκατινιαζονται....Απαπα!!!!!!

βρε παλιοσουρτούκο και γιατί πας σε άλλα καφέ??? ε? ε? το δικό μας δε σου κάνει??????:P:p:p

Γεια σας Κοριτσια!!!!!!!!!!!

Τι κανετε?

Καλη χρονια να εχουμε ολες και χρονια πολλα!!!!!!!!!!Με υγεια πανω απο ολα!!!

Γειά σου Ζωούλα... εμείς είμαστε μια χαρά εσεις? το διάβασμα πως πάει? καταφέρνεις να βρεις χρόνο?

ωραία φωτο!

Αχ να σαι καλα ελευθερια μου!!!!

Το διαβασμα δυστυχως δεν λεει καθολου.Σημερα τα παρατησα λοιπον γιατι ανακαλυψα οτι δεν μπορω να ειμαι και τα δυο ταυτοχρονα....

Δεν ξερω ομως μπορει να το αρχισω παλι.Τελοσπαντων να μην σας πρηζω με αυτα.

Κατα τα αλλα τι νεα?Εχασα κατι συνταρακτικο?

Εμαθα και η Κατερινα αρχισε τις κρεμες και μαλιστα με επιτυχια!!!!!

Κανενα ντοκουμεντο δεν εχουμε απο καμια ?

Μπραβο ρε κοριτσια και εγω αν και νωρις περιμενω ποτε θα μας πει η παιδιατρος να αρχισουμε....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...