Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ!

ειμαι στο γραφειο χρονιαρα μερα, γραφω προτασεις για ενα δικαστηριο αυριο και ταυτοχρονα ρίχνω καμια ματια σε αυτα ποιυ γραφετε!

Λιτσακι τα ίδια περναμε :P. και ο δικος μου ξυπναει το βραδυ, όχι απαραιτητα για να φαει αλλά από τα αεριακια του και με την ευκαιρία τον κερναω κανενα μπουκαλακι (120ml) για να τον ξεγελαω.

εμενα εφαγε 10.20, ξύπνησε 3. 30 και εφαγε (ειχε κανει και μια αποπειρα κατα τις 2 αλλα τον μπουκωσα με πιπιλα ;)) και μετα στις 7.00. κατα τις 8 ξεκινησε την κουβενταρία στο λικνο οπότε και εγω με μιση καρδια σηκώθηκα 8,30!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ!

ειμαι στο γραφειο χρονιαρα μερα, γραφω προτασεις για ενα δικαστηριο αυριο και ταυτοχρονα ρίχνω καμια ματια σε αυτα ποιυ γραφετε!

Λιτσακι τα ίδια περναμε :P. και ο δικος μου ξυπναει το βραδυ, όχι απαραιτητα για να φαει αλλά από τα αεριακια του και με την ευκαιρία τον κερναω κανενα μπουκαλακι (120ml) για να τον ξεγελαω.

εμενα εφαγε 10.20, ξύπνησε 3. 30 και εφαγε (ειχε κανει και μια αποπειρα κατα τις 2 αλλα τον μπουκωσα με πιπιλα ;)) και μετα στις 7.00. κατα τις 8 ξεκινησε την κουβενταρία στο λικνο οπότε και εγω με μιση καρδια σηκώθηκα 8,30!

αν ημασταν ετσι μια χαρα θα ημουν , ανα ωρες ο δικος μου ξυπναει παιδι μου και δεν δεχομαστε ουτε πιπιλα ουτε τιποτα.

10 μερες περιπου ειναι αυτη η συμπεριφορα πιο πριν ξυπναγε κατα τις 4 και μετα στις 8 μια χαρα ευχαριστημενη ημουν

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Καλημερα καριτσαρες μου!!!

Χρονια Πολλα και καλη χρονια ευχομαι σε ολες μας!!Υγεια να πλημυριζει στα σπιτακια μας και πολλα χαμογελα!!!

Χαλασε το pc μας εδω και μια εβδομαδα και λογω γιορτων αντε να το φτιαξεις!

Πολλες σελιδες γραψατε και δεν ξερω αν προλαβω να τις διαβασω,,,ασ κανω μια προσπαθεια,,,

Καλημέρα Λία μου και Χρόνια Πολλά !!!

... και σιγα μην προλάβεις χι χι χι ... εδώ εμέις δεν προλαβαίνουμε να προλάβεις εσυ μετα απο τόσες μέρες???:lol: ... μη χάνεσαι οκ?

καλημερα πολυλογουδες μου!!

λια καλη χρονια ευτυχισμενο το 2010!

να σας πω τι επαθα χθες και τα ειδα ολα...ταιζω τη μικρη τη βαζω να ρευτει κ μετα την αφηνω στο ριλαξ(ξεχασα να τη δεσω-ασ προσεχα θα μου πειτε...) κ παω να πλυνω το μπιμπερο...σε καποια φαση τη βλεπω ειχε πεσει λιγι ενταξει σκεφτομαι μια χαραειναι κ συνεχοζω το πλυσιμο...ε οταν τελειωσα κ πηγα να την ξαναδω ειχε πεσει τελειως απ το ριλαξ στο καναπε κ την προλαβα στο τσακ να μη πεσει στο πατωμα...ευτυχως που δεν ειχαμε χειροτερα.ειπαμε κ με το γιατρο να βαλουμε στρωματα η μαξιλαρια γυρω γυρω απ το καναπε η την αλλαξιερα ωστε αν πεσει να πεσει στα μαλακα.

σημερα θα ερθει κ ο πεθερος με τον κουνιαδο μου να μου φτιαξει το πσ γιατι κατι εκανα κ του αλλαξα τα φωτα-παλι!!-τωρα μπαινω απ το λαπτοπ αλλα η συνδεση ειναι πολυυυυ αργη...αυτα τα νεα μας.

ασχετο ξερει καμια τι ειναι ακριβως τα λογισμικα φιλτρα κ πως μας προστατευουν απο κακοβουλο λογισμικο?στο ενα πσ ειχα βαλει-αλλα μαλλον δε το εγκατεστησα σωστα, στο δευτερο του αντωνη μου ειπε να μη τολμησω-ασχετος δε ξερει τι του γινεται απο τεχνολογιες μηδεν-κ στο λαπτοπ θελω να βαλω αλλα περιμενω το κουνιαδο μου που ειναι αστερι να μου δειξει.

τα μπεμπακια σας τι κανουν?

αμαν ... ευτυχως τη γλιτώσατε!!! Λοιπόν εμας μαε ίχαν φάει όλοι τι το δένεται το παιδί και για το ριλαξ και για το καρότσι!!!... στο καρότσι εννοειται το δένω στο ριλάξ οταν τον έχω στον καναπέ διπλα μου οχι αλλά όταν κάνω δουλειες το κατεβάζω στο πάτωμα και τον δένω.... Επίσης αυτοί που μου ελεγαν τι τον δένω στο καρότσι ... τώρα προσπαθούν να δέσουν το δικό τους που είναι 5 μηνών και απλά τσιρίζει... γιατι τώρα μάλλον του φαίνεται διαφορετικό και δεν θέλει... οποτε η ζώνη σώζει ζωές!!! χι χι χι

.... και παλι ευτυχως που τη γλιτώσατε!!!! φιου!!!:lol: να είναι καλα το κοριτσάκι!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα σας!!!! Λια χρονια πολλα κοπελα μου, να χαιρεσαι την οικογενεια σου, ευτυχισμενο το 2010!!!! Σοφακι παραλιγο ε;;; Πρεπει να εχουμε τα ματια μας 14 τωρα γιατι τα μπεμπακια μεγαλωνουν και αγριευουν!!!!

14 ε? χμμμ που θα βρω άλλα 12???? :lol::lol::lol:

Καλημεραααααααααααααααα

Λια χρονια πολλα κοπελα μου να χαιρεσαι την οικογενεια σου

Σοφακι δεν πρεπει στιγμη να τα αφηνουμε απο τα ματια μας πλεον , εγω τον βαζω στο γυμναστηριο και στριφογυριζει συνεχεια!!

Αλλο ενα βραδυ αυπνη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχα είπα κάπου οτι τον βάζω και απασχολείται στο γυμναστήριο, δεν έχουν παιδιά, και με κοιτούσαν σα να κατέβηκα απο τον Αρη!!! :wink:

...πάλι τα ίδια έκανε?

Σοφακι ευτυχως την προλαβες!

Κι εγω τρεμω στην ιδεα οτι μπορει να μου πεσει καποια στιγμη

Εγω παντα τον δενω.Απο ημερων οταν ηταν ακομα και τον εβαζα στο ρηλαξ

έτσι έτσι same here!

κοριτσακια καλημερα!!σορρυ για χτες που εφυγα αποτομα αλλα επεσε το δικτυο για αλλη μια φορα!!!!

evmo μου εννοεις οτι εχεις αυτη την απλη συνδεση?οχι adsl?

ασε τα sorry ... να μη ξαναγίνει θα φας κόκκινη κάρτα!!!!:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ!

απαπα ρε κοριτσακι τέτοια μέρα δουλεια? καλό κουράγιο!!!... και με το παιδί επίσης... υπομονή!

αν μου ξέφυγε κάτι ή κάποια απλά.... βρίστε με!

εμείς πάλι ρίξαμε κάτι ύπνους που στο τέλος θα αρχίσω να ανησυχώ.... Τον κοίμησα 22:30 και ξύπνησε 08:45... τον άλλαξα και τον πήρα στο κρεβάτι μας να τον ταίσω, γιατί η υπναρού ήθελα να κοιμηθώ και άλλο... και σκέφτηκα οτι θα πιάσει το κόλπο... και έπιασε φάγαμε ξάπλα και κοιμηθήκαμε αγκαλίτσα και οι 3 έως 11:00... εαν παραπονεθώ ποτέ για το παιδί μου σας δίνω την άδεια να με χαστουκίσετε!!... αυτά τα νέα μας... σε λίγο θα ετοιμαστούμε για βολτούλα! Να έχετε όλες μια καλή μέρα!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...