Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Καλημερα καριτσαρες μου!!!

Χρονια Πολλα και καλη χρονια ευχομαι σε ολες μας!!Υγεια να πλημυριζει στα σπιτακια μας και πολλα χαμογελα!!!

Χαλασε το pc μας εδω και μια εβδομαδα και λογω γιορτων αντε να το φτιαξεις!

Πολλες σελιδες γραψατε και δεν ξερω αν προλαβω να τις διαβασω,,,ασ κανω μια προσπαθεια,,,

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

καλημερα πολυλογουδες μου!!

λια καλη χρονια ευτυχισμενο το 2010!

να σας πω τι επαθα χθες και τα ειδα ολα...ταιζω τη μικρη τη βαζω να ρευτει κ μετα την αφηνω στο ριλαξ(ξεχασα να τη δεσω-ασ προσεχα θα μου πειτε...) κ παω να πλυνω το μπιμπερο...σε καποια φαση τη βλεπω ειχε πεσει λιγι ενταξει σκεφτομαι μια χαραειναι κ συνεχοζω το πλυσιμο...ε οταν τελειωσα κ πηγα να την ξαναδω ειχε πεσει τελειως απ το ριλαξ στο καναπε κ την προλαβα στο τσακ να μη πεσει στο πατωμα...ευτυχως που δεν ειχαμε χειροτερα.ειπαμε κ με το γιατρο να βαλουμε στρωματα η μαξιλαρια γυρω γυρω απ το καναπε η την αλλαξιερα ωστε αν πεσει να πεσει στα μαλακα.

σημερα θα ερθει κ ο πεθερος με τον κουνιαδο μου να μου φτιαξει το πσ γιατι κατι εκανα κ του αλλαξα τα φωτα-παλι!!-τωρα μπαινω απ το λαπτοπ αλλα η συνδεση ειναι πολυυυυ αργη...αυτα τα νεα μας.

ασχετο ξερει καμια τι ειναι ακριβως τα λογισμικα φιλτρα κ πως μας προστατευουν απο κακοβουλο λογισμικο?στο ενα πσ ειχα βαλει-αλλα μαλλον δε το εγκατεστησα σωστα, στο δευτερο του αντωνη μου ειπε να μη τολμησω-ασχετος δε ξερει τι του γινεται απο τεχνολογιες μηδεν-κ στο λαπτοπ θελω να βαλω αλλα περιμενω το κουνιαδο μου που ειναι αστερι να μου δειξει.

τα μπεμπακια σας τι κανουν?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημερα σας!!!! Λια χρονια πολλα κοπελα μου, να χαιρεσαι την οικογενεια σου, ευτυχισμενο το 2010!!!! Σοφακι παραλιγο ε;;; Πρεπει να εχουμε τα ματια μας 14 τωρα γιατι τα μπεμπακια μεγαλωνουν και αγριευουν!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Καλημεραααααααααααααααα

Λια χρονια πολλα κοπελα μου να χαιρεσαι την οικογενεια σου

Σοφακι δεν πρεπει στιγμη να τα αφηνουμε απο τα ματια μας πλεον , εγω τον βαζω στο γυμναστηριο και στριφογυριζει συνεχεια!!

Αλλο ενα βραδυ αυπνη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Καλημερα!

Λια χρονια πολλα και σε σενα!Σου ευχομαι οτι καλυτερο την φετινη χρονια!

Καλα χθες οι φιλεναδιτσες μας δωσανε ρεστα...

Να ρωτησω κι εγω κατι σχετικο με την τεχνολογια κι οποια ξερει ας μου απαντησει.

Εχουμε σταθερη συνδεση ISDN και σταθερο υπολογιστη.Μπορω να βαλω λαπτοπ με την ιδια συνδεση σε αλλο δωματιο ή πρεπει να κανω καινουρια ασυρματη?

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια καλημερα!!σορρυ για χτες που εφυγα αποτομα αλλα επεσε το δικτυο για αλλη μια φορα!!!!

evmo μου εννοεις οτι εχεις αυτη την απλη συνδεση?οχι adsl?

Τατιανα εχεις δικιο:oops:.ADSL εχω

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

λιτσακι τι εγινε?ο μικρος ξυπνησε το βραδυ?

Τον ταισα στις 12 ξυπνησε στις 3 εφαγε στις 6:30 παλι εφαγε και τον πηρα στο κρεβατι μας γιατι δεν την παλευα και απο τις 9 παλι στο ποδι

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...