Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

το 62 βρε το 56 δεν το φορεσαμε ποτε , το 68 φοραμε εδω και 3 εβδομαδες μην σου πω πραπανω

χμ, ο Νικόλας είναι πιο ψηλός από τον Αντρίκο αλλά στα παντελόνια το 62 του κάνει μια χαρά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και γω μέσα σπίτι με τα πυτζαμάκια τα βαμβακερά του μαδερκεαρ τον έχω γιατί είναι άνετος, παίρνει τους υπνάκους του όπου λάχει κλπ. και για το βράδυ του έχω τα χοντρούτσικα και τα λατρεύει! νόμιζα ότι είχα αρκετά αλλά τα 3-6 οριακά του κάνουν και 6-9 δεν είχα πάρει γιατί λέω άνοιξη θα είναι, θα έχει νέα σχέδια, πιο λεπτά...και έμεινα μπουκάλα :(

εγω παλι ειχα παρει 6-9, αλλα 3 ολα κιολα και αρχιζουν να μην της κανουν ουτε αυτα, στο υψος κυριως. Σε 15 μερες ειμαι σιγουρη οτι θα θελει πιο μεγαλα.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

εγω παλι ειχα παρει 6-9, αλλα 3 ολα κιολα και αρχιζουν να μην της κανουν ουτε αυτα, στο υψος κυριως. Σε 15 μερες ειμαι σιγουρη οτι θα θελει πιο μεγαλα.

πόσο ψηλή είναι τώρα η ειρηνούλα;

και τωρα πειτε μου:

τσαντιζεστε η οχι με αυτες τις τιμες;

εμενα ο μπατζανακης μου λογω δουλειας παει 1 φορα το χρονο Νεα Υορκη.

τον Αυγουστο και ενω ημουν στον 8ο του ζητησα και μου εχει φερει μπλουζακια, πουκαμισακια, μπουφαν και παντελονια για τον μονακριβο μου και για την ηλικια του 1 ετους, ralph lauren & nautica! μιλαμε επαιρνε τα μπλουζακια 5 ευρω το ενα. ουτε λαικη!

Διαφημίσεις

και τωρα πειτε μου:

τον Αυγουστο και ενω ημουν στον 8ο του ζητησα και μου εχει φερει μπλουζακια, πουκαμισακια, μπουφαν και παντελονια για τον μονακριβο μου και για την ηλικια του 1 ετους, ralph lauren & nautica! μιλαμε επαιρνε τα μπλουζακια 5 ευρω το ενα. ουτε λαικη!

a re ellines !! gi afto den iparxei periptosi me tipota na psoniso a po to ellinikomothercare me tipota

prospathousa na kano patenta kai na ta stilo stin theia mou stin ollandia kai na mou ta steilei afti meta alla exoun apo ollandia gia ellada akriva metaforika

mas eferan kati rouxa apo to el mothercare kai otan eida poso ekana sto uk epatha sok terastia diafora

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

και τωρα πειτε μου:

Ναι ετσι ειναι τα ραλφ στην Αμερικη. Ο αντρας μου εχει πρωτους θειους εκει και οποτε ερχονται μας φερνουν δωρα ραλφ δεκαδες, απο μπλουζες μεχρι παπουτσια. Ειναι παμφθηνα εκει.

ovvZp2.png

kai oi times apithanes einai sesxesi me mothjercare !! alla einai kai ralph!!!

ειδες πυτζαμακια με 20 δολαρια; και σκεψου οτι η ισοτιμια ειναι υπερ του ευρω φυσικα 1 προς 1,4! αρα τα 20 δολαρια ειναι 14 ευρώ:cool:

a re ellines !! gi afto den iparxei periptosi me tipota na psoniso a po to ellinikomothercare me tipota

prospathousa na kano patenta kai na ta stilo stin theia mou stin ollandia kai na mou ta steilei afti meta alla exoun apo ollandia gia ellada akriva metaforika

mas eferan kati rouxa apo to el mothercare kai otan eida poso ekana sto uk epatha sok terastia diafora

2 ή και 3 φορες πιο ακριβα εδω απο το αγγλικο μαδερκεαρ.

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...