Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Mia απο τα ιδια πυτζαμακια και φορμακια μονο mothercare .

210 e? Εμεις το περισσοτερο που εχουε πιει ειναι 170 , ως συνηθως ειναι στα 140

μην συγκρινεις λιτσακι το καθε παιδι ειναι διαφορετικο...εμενα επινε τοσο απο 1,5-2 μηνων....

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και δε νομίζω να υπάρχουν και καλυτερα... εκτός απο alouette... έχω ψωνίσει απο πολλά διαφορετικά και ψηφίζω mothercare benetton alouette

Τα benetton , γιατι εχω κι εγω αρκετα δεν εχουν ολα την ιδια ποιοτητα . Οι φορμες βεβαια ειναι τελειες τι 3-6 πλεον δεν τις φοραμε γιατι μας ειναι κοντες αλλα τοσο πλυσιμο ειχαν φαει και δεν ειχαν παθει τιποτα

Δεν θα ερθουν οι εκπτωσεις , θ παρω ολη την benetton

Καλα τ απαπουτσια που του πηρα εχουν πολυ πλακα , ενα ζευγαρι και καλα timberland μποτακια τα οποια παρολο που εχουν κορδονια ανοιγουν με κριτσ κρατσ , ενα ζευγαρι και καλα vans kai 2 alla ζευγαρια

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

μην συγκρινεις λιτσακι το καθε παιδι ειναι διαφορετικο...εμενα επινε τοσο απο 1,5-2 μηνων....

συμφωνω...και μενα επινε παντα πολυ..Οπως ειπα και παραπανω πινει και 240 μλ καμια φορα, ειδικα τωρα με τις κρεμες τα 3 γευματα γαλα τα ρουφαει σε χρονο ρεκορ και δεν αφηνει ουτε τον αφρο.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Τα benetton , γιατι εχω κι εγω αρκετα δεν εχουν ολα την ιδια ποιοτητα . Οι φορμες βεβαια ειναι τελειες τι 3-6 πλεον δεν τις φοραμε γιατι μας ειναι κοντες αλλα τοσο πλυσιμο ειχαν φαει και δεν ειχαν παθει τιποτα

Δεν θα ερθουν οι εκπτωσεις , θ παρω ολη την benetton

Καλα τ απαπουτσια που του πηρα εχουν πολυ πλακα , ενα ζευγαρι και καλα timberland μποτακια τα οποια παρολο που εχουν κορδονια ανοιγουν με κριτσ κρατσ , ενα ζευγαρι και καλα vans kai 2 alla ζευγαρια

λιτσάκι ποιο νούμερο μπένετον σαν είναι κοντό; το 56, το 62, το 68;

καλά τι μας πέρασες; χαιβάνια; πάμε, κοιτάμε, αγγίζουμε, φοράμε και μετά παραγγέλνουμε από έξω στη μισή τιμή :)

το καρότσι μας μανδάμ με πορτ μπεμπέ και καρεκλάκι αυτοκινήτου το είχε το Λητώ 1300...από Γερμανία 800 :)

εγώ το καρότσι με όλα τα αξεσουάρ 1000 χα χα χα... ναι βρε το ξέρω οτι είναι πιο φτηνά αλλά εαν ψωνιζα και απο το ιντερνετ τότε αστα να πάνε..... ασε σου λέω αφού με ξέρω.... Να φανταστείς ΔΕΝ έχω βγάλει πιστωτική ποτε!.. είμαι πολυ επικίνδυνη!

Διαφημίσεις

και εγω που πηγα benetton γιατι δεν ειχαν πυτζαμακια????εχω φαει κολλημα τωρα θελω πυτζαμακια να της παρω και δεν βρισκω...πλυνε βαλε τα εχουμε....

Να πας benetton undercolors, εκει εχουν. Εμας της πηρε η μαμα μου απο εκει φανταστικα, αλλα νομιζω εχουν απο 1 και πανω, αλλα εμας μας κανουν μια χαρα, εχουν τα ιδια κιλα τα μωρα μας, οποτε θα της κανουν και της δικιας σου.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

εγώ το καρότσι με όλα τα αξεσουάρ 1000 χα χα χα... ναι βρε το ξέρω οτι είναι πιο φτηνά αλλά εαν ψωνιζα και απο το ιντερνετ τότε αστα να πάνε..... ασε σου λέω αφού με ξέρω.... Να φανταστείς ΔΕΝ έχω βγάλει πιστωτική ποτε!.. είμαι πολυ επικίνδυνη!

πιστωτικη δεν παιζει θ αμου κοψει τα χερια λεει ο αντρουλης μου αλλα προπληρωμενη παιζει!!

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

και εγω που πηγα benetton γιατι δεν ειχαν πυτζαμακια????εχω φαει κολλημα τωρα θελω πυτζαμακια να της παρω και δεν βρισκω...πλυνε βαλε τα εχουμε....

και γω μέσα σπίτι με τα πυτζαμάκια τα βαμβακερά του μαδερκεαρ τον έχω γιατί είναι άνετος, παίρνει τους υπνάκους του όπου λάχει κλπ. και για το βράδυ του έχω τα χοντρούτσικα και τα λατρεύει! νόμιζα ότι είχα αρκετά αλλά τα 3-6 οριακά του κάνουν και 6-9 δεν είχα πάρει γιατί λέω άνοιξη θα είναι, θα έχει νέα σχέδια, πιο λεπτά...και έμεινα μπουκάλα :(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...