Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Xristina96 είπε:

Είμαι στα μέσα του κύκλου χωρίς ίχνος συμπτωμάτων κύκλου. Φαίνεται σαν να μην έχω οιστρογόνα, δεν έχω καν υγρά τα κλασικά. Ναι ξεκίνησα ενώ ήμουν αδιάθετη. Έκανα τον Οκτώβριο. Αλλά ναι αν δεν μου ερεθει σε 2 εβδομάδες ή δεν ξεκινήσουν κάποια συμπτώματα γόνιμων ημερών θα πάω σίγουρα. Έχω και περίεργα συμπτώματα και σκέφτηκα μην έχω κύστη. Και ναι έχω να γυμναστώ 6 μήνες. 

Ίσως να οφείλεται σε αυτό, ότι άλλαξε ρυθμούς άρα προσαρμοζεται. Αν πας τελικά στον γιατρό ρώτα τον, δεν έχεις τίποτα να χάσεις.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

έχω πληγωθεί πολύ από το μαδερκεαρ...και μου λείπουν και κάτι φορμάκια κλαψ κλαψ που δεν θέλω να το συζητώ :(

από τον 5ο μας είπε και ο δικός μας και επειδή επιστρέφω δουλειία και με συμφέρει δεν το διαπραγματεύτηκα...

ΚΑΙ ΕΓΩ!!!δεν μπορω να το ξεπερασω ακομα....τι θα κανουμε?θελω τα πυτζαμακια του μαδερκεαρ...δεν βρηκα πουθενα καλυτερα!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΙ ΕΓΩ!!!δεν μπορω να το ξεπερασω ακομα....τι θα κανουμε?θελω τα πυτζαμακια του μαδερκεαρ...δεν βρηκα πουθενα καλυτερα!

μη μιλατε για μαδερκεαρ... κλαψ κλαψ...πουθενα τα ιδια κ σε τετοιες τιμες!!!!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Ωραια, μπραβπ βρε, ετσι μας προσφωνεις ε;;; Εισαι και φαινεσαι...Και γω θελω πιτα...Τι πιτα;;; Σουβλακοπιτα;;;

Λύσσαξες! ειναι πολυ θρησκοι μαλλον εδω στην περιοχη. ο αντρας μου πηγε και γυρισε απραγος. κλειστα τα σουβλατζιδικα!!!;;;!!!

Διαφημίσεις

Να σου ζησει βρε η Ραφαελιτσα! ειναι 4 μηνων σημερα ε;

ναι μαρακι μου ειχαμε γενεθλιακια σημερα!!!ειπα στον αντρα μου τι δωρο θα παρουμε στην μπεμπα που εχει γενεθλια σημερα???και μου λεει γιατι εγω οταν εγινα 35 χρονων και 2 μηνων μου πηρες δωρο???τι να του πεις τωρα μου λες????

οχι ενταξει δεν εχω παραπονο πλακα εκανε!!τα καλυτερα της παιρνει παντα!

και δε νομίζω να υπάρχουν και καλυτερα... εκτός απο alouette... έχω ψωνίσει απο πολλά διαφορετικά και ψηφίζω mothercare benetton alouette

Mia απο τα ιδια πυτζαμακια και φορμακια μονο mothercare .

210 e? Εμεις το περισσοτερο που εχουε πιει ειναι 170 , ως συνηθως ειναι στα 140

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

και δε νομίζω να υπάρχουν και καλυτερα... εκτός απο alouette... έχω ψωνίσει απο πολλά διαφορετικά και ψηφίζω mothercare benetton alouette

πυτζαμακια ομως τα benetton δεν εχουν....τα alouette δεν ξερω,εχουν?

Διαφημίσεις

ναι μαρακι μου ειχαμε γενεθλιακια σημερα!!!ειπα στον αντρα μου τι δωρο θα παρουμε στην μπεμπα που εχει γενεθλια σημερα???και μου λεει γιατι εγω οταν εγινα 35 χρονων και 2 μηνων μου πηρες δωρο???τι να του πεις τωρα μου λες????

σωστοοοοοος....:P

xi xi xi Να σου ζήσει!!!!

εγώ δεν σχολιάζω γιατί δεν ψωνίζω απο internet ... αν αρχίσω και αυτό το σπορ μας βλέπω για χρεωκοπία...:lol::lol::lol: και εκτός αυτού θέλω να τα πιάσω να τα δω πριν αγοράσω... είμαι πολυ παράξενη σε αυτό... αλλά και σε πολλά άλλα..

καλά τι μας πέρασες; χαιβάνια; πάμε, κοιτάμε, αγγίζουμε, φοράμε και μετά παραγγέλνουμε από έξω στη μισή τιμή :)

το καρότσι μας μανδάμ με πορτ μπεμπέ και καρεκλάκι αυτοκινήτου το είχε το Λητώ 1300...από Γερμανία 800 :)

Λύσσαξες! ειναι πολυ θρησκοι μαλλον εδω στην περιοχη. ο αντρας μου πηγε και γυρισε απραγος. κλειστα τα σουβλατζιδικα!!!;;;!!!

Α να χαθουμε, δεν ντρεπονται...ακου κλειστα!!!! Μα κανεναν δε σκεφτονται πια...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Mia απο τα ιδια πυτζαμακια και φορμακια μονο mothercare .

210 e? Εμεις το περισσοτερο που εχουε πιει ειναι 170 , ως συνηθως ειναι στα 140

εμεις 150 και στο τσακιρ κεφι 180!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...