Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 1
      • Λουλούδια 2

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σάνυ μου γι αυτό λες να μερώτησε κι εμένα η γιατρός; Λες να έχουμε κι εμείς ουρολοίμωξη;; Κορίτσια θέλω να μου πείτε το ελάχιστο βάρος που πρέπει να παίρνει το παιδί ανά εβδομάδα. Ποιο είναι το ελάχιστο;;

Μωρά που θηλάζουν αποκλειστικά είναι 20-30γρ τη μέρα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα...Αχ Μαρακι τον κρυωσες τον μπεμπη ε;;; Αντε περαστικα σας...Τατιανα γιατι καλε να εχει ουρολοιμωξη το παιδι;; Θα μας τρελανουν αυτοι οι γιατροι, τα πετανε ετσι και δεν τους νοιαζει τιποτα. Ξαναζυγισε την, μηπως χαλασε η ζυγαρια σου;; Εσενα πως σου φαινεται;; Εχει παρει βαρος με το ματι ή στο σηκωμα;; Μακ υπομονη με τους αντρες σου, σε πρηζουν και οι δυο κοπελα μου ε;; Και αντε ο μικρος δικαιολογειται, ο μεγαλος ομως...ΟΙ αντρες παιδι μου ειναι για να μας παιδευουν. Ελπιζω να τα βρειτε συντομα. Σοφια περαστικα να ειναι και καλη επιτυχια στην επεμβαση σου, αλλα με τοσα λεφτα που σου ζητησε ο γιατρος δεν εκανες καλυτερα αλλη μια γεννα!!!!!!!! Τι σας ελεγα οτι χθες κοιμοταν ολη μερα;;; Ξυπνησε στις 3 το μαυρο ξημερωμα, τρωγοντας χερια, κουβερτα, μανικια, γενικα ο,τι κινουνταν, εφαγε, τα εκανε και κοιμηθηκε 5!!!!!!!!! Απαπα...Βεβαια ολα αυτα τα εκανε στον μπαμπα της γιατι εγω δεν ασχοληθηκα ιδιαιτερα, νυσταζαααααααααα. Α να σημειωσω οτι εχει να ξυπνησει βραδυ απο 2 μηνων...Αρα εφταιγε ο πολυς υπνος ολη μερα. Ποσο να κοιμηθει το μωρακι πια!!!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

αννα σ ευχαριστω...καλυτερα να μη σχολιασω ποσο μου πηγε η γεννα ηθελα κ δικλινο τρομαρα μου!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια.Δεν σας βλεπω στις καλυτερες σας σημερα!!!!

Μαρακι ετσι τον κρυωσα και εγω την προηγουμενη εβδομαδα αλλα σε μια μερα με λιγη ζεστη περασε.Οποτε μην ανησυχεις.Μετα βεβαια τον ξανακρυωσα αλλα αυτο ειναι αλλο...

Μαριανθη μου Κουραγιο ολα περαστικα ειναι.Οσο για την παραγωγη σου πινε μπυρες...

Κοριτσια κατα τα αλλα η πυρολοιμωξη δεν γινεται τοσο ευκολα...Το 3% των κοριτσιων και το 1% των αγοριων την παθαινουν....Ρωτηστε και εμενα που ετρεχα με το κυπελακι πισω απο το πουλακι του γιου μου να του παω ουρα οταν ειχα την τρελη ιδεα οτι εχει ουρολοιμωξη.....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

αννα αθηνα γεννησες?δημοσιο η ιδιωτικο?εγω στο μητερα στην αρχη σε τρικλινο-δεν αντεξα γιατι η διπλανη μου ειχε πολλες επισκεψεις κ μου σπασαν τα νευρα ειχα κ πονους απ τη γαστρεντεριτιδα που με θερισε κ πηγα σε δικλινο που ουσιαστικα ηταν μονοκλινο.πληρωσα γυρω στα 7000 (2500 ο γιατρος τα υπολοιπα εξοδα καισαρικης κ μαιευτηριου)

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

αννα αθηνα γεννησες?δημοσιο η ιδιωτικο?εγω στο μητερα στην αρχη σε τρικλινο-δεν αντεξα γιατι η διπλανη μου ειχε πολλες επισκεψεις κ μου σπασαν τα νευρα ειχα κ πονους απ τη γαστρεντεριτιδα που με θερισε κ πηγα σε δικλινο που ουσιαστικα ηταν μονοκλινο.πληρωσα γυρω στα 7000 (2500 ο γιατρος τα υπολοιπα εξοδα καισαρικης κ μαιευτηριου)

Οχι γεννησα Ηρακλειο Κρητης σε ιδιωτικο, στο Μητερα και γω. Εγω πληρωσα 8000 ευρω, 2000 ο γιατρος χωρις αποδειξη (με αποδειξη ηθελε 3000!!!) και τα υπολοιπα το δωματιο, στο οποιο εμεινα περιπου 9 μερες, η καισαρικη και τα εξοδα μαιευτηριου. Αστα, πεσαμε εξω οικονομικως μετα τη γεννα!!!!!!!! και το ταμειο, αν εχεις το Θεο σου, ποσα μου εδωσε πισω;;;; 1370 ευρω!!!!!!!!!

ovvZp2.png

Ξυπνησε στις 3 το μαυρο ξημερωμα, τρωγοντας χερια, κουβερτα, μανικια, γενικα ο,τι κινουνταν, εφαγε, τα εκανε και κοιμηθηκε 5!!!!!!!!! Απαπα...Βεβαια ολα αυτα τα εκανε στον μπαμπα της γιατι εγω δεν ασχοληθηκα ιδιαιτερα, νυσταζαααααααααα. Α να σημειωσω οτι εχει να ξυπνησει βραδυ απο 2 μηνων...Αρα εφταιγε ο πολυς υπνος ολη μερα. Ποσο να κοιμηθει το μωρακι πια!!!!!!!!

Αχ αυτα ειναι τα καλα του ξενου γαλατος.Το ταιζει αλλος και κοιμασαι....Εμενα οταν με ρωτανε τι κανω τους απανταω οτι ηρθε ηωρα να κοιμηθω πια!Δεν αντεχω.Αφου ρωταω τους φιλους μου πως ειναι να κοιμασαι ενα βραδυ ολοκληρο....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Αχ αυτα ειναι τα καλα του ξενου γαλατος.Το ταιζει αλλος και κοιμασαι....Εμενα οταν με ρωτανε τι κανω τους απανταω οτι ηρθε ηωρα να κοιμηθω πια!Δεν αντεχω.Αφου ρωταω τους φιλους μου πως ειναι να κοιμασαι ενα βραδυ ολοκληρο....

Αχ Ζωη αυτα ειναι τα καλα, αλλα το ξενο δεν ειναι σαν το μητρικο, οπως και να το κανεις...Και τα δυο εχουν τα καλα και τα κακα τους!!!!

ovvZp2.png

Οχι γεννησα Ηρακλειο Κρητης σε ιδιωτικο, στο Μητερα και γω. Εγω πληρωσα 8000 ευρω, 2000 ο γιατρος χωρις αποδειξη (με αποδειξη ηθελε 3000!!!) και τα υπολοιπα το δωματιο, στο οποιο εμεινα περιπου 9 μερες, η καισαρικη και τα εξοδα μαιευτηριου. Αστα, πεσαμε εξω οικονομικως μετα τη γεννα!!!!!!!! και το ταμειο, αν εχεις το Θεο σου, ποσα μου εδωσε πισω;;;; 1370 ευρω!!!!!!!!!

κ εμεις πεσαμε εξω αστα!ευτυχως απ το ικα κ την ιδιωτικη ασφαλιση(επιδομα λοχειας επιδομα τοκετου κ ενα ποσο απ ττην ιδιωτικη) πηραμε γυρω στα 5000 πισω.πολυ λιγα σου εδωσαν πισω παντως τι ταμειο εχεις?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

κοριτσακια σας χαιρετω προς το παρον!παω να τη ταισω κ να την αλλαξω!φιλια σε ολες.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

φιλακια σοφια,καλο μεσημερι...εμεις καναμε κακακια πριν λιγο,ειμαι πολυ χαρουμενη,,,εβλαλε πολυ πραμα και αναγκαστικα της εκανα μπανιο,τελικα βοηθησανε τα αντιδια χθες που φαγα!!

Μαρακι περαστικα στο κουκλακι σου,,θελει πολυ προσοχη δυστυχως!Καλα και ο καιρος ειναι τοσο χαζος που δεν ξερεις τι να τα φορεσεις τα παιδια!!

Τελικα το φαγητο το κανα,,αλλα το κριθαρακι μου βγηκε αναλατο,,θα ριξω λιγο κεφαλοτυρι απο πανω μηπως κ καλυψω την μ@@@@@α που κανα :S

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Κοριτσια εχω ουρολοιμωξη......!!!!!!!!! Θα παω να κανω γεν.ουρων κ καλλιεργια το απογευμα γιατι πρεπει να παρω αντιβιωση!!! Μα πως θα παρω αντιβιωση? Δε θα πρεπει να κοψω το θηλασμο???? ΑΧ ρε γαμωτο, δεν τα μπορω καθολου αυτα! Ενεση δεν εκανα για τον κολικο, αν με πονεσει περισσοτερο θα παω. Τωρα αν διπλωσω στα 2 απ τον πονο, κ τρεχω βραδυατικα για ενεση, φεξε μου κ γλιστρησα! Το μονο καλο ειναι που ρωτησα τι γινετε με τη γριπη, κ μου ειπαν οτι μονο μια υποπτη πνευμονια σε μια κοπελα την οποια εστειλαν Αθηνα.... Κατα τ αλλα μια χαρα! Μετα τα Χριστουγεννα περιμενουμε χαμο... Ιδωμεν!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...