Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Λαμπρά! Καλά θα πάει αυτό 🤦‍♀️ 

Πως την πάλεψες πουλάκι μου με 10 την ημέρα! Εγω δυο παίρνω και νιώθω για σκάσιμο! 

Πολύ πρήξιμο προκαλούν και εγώ επέρνα 8 την μέρα και σε κάθε ετ έβαζα και πέντε κιλά !!! Εγώ τα ήθελα όμως γιατί μου έλειπαν χαχα

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι λιτσακι μου λιπαντικο ειναι απο το φαρμακειο ομως απο τα καλυτερα στο ειδος τους...και εγω μην νομιζεις μια σεμνη κοπελα ειμαι αλλα η αναγκη βλεπεις....

Αχ αυτη η αναγκη Τατιανα μου...Τι αλλο θα κανουμε οι γυναικες...Μου αρεσει που μας επισημαινεις οτι εισαι σεμνη!!!!!! Γιατι σε παρεξηγησαμε!!!!!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Λοιπον εχω ξεσκιστει -μην παει το μυαλο σας στο πονηρο- στο γλυκο...Τι με εχει πιασει παλι...Εκανα ενα κεικ απο πορτοκαλι και απο πανω εβαλα τοσο γλασο σοκολατας που χυθηκε εξω απο την πιατελα και το εφαγα με το κουταλι γιατι λυπηθηκα να το πεταξω...Ειμαι γουρουνα, βριστε με...

μόλις έφαγα το τελευταίο κομμάτι σοκολατόπιτας και ψάχνω να βρω τι άλλο θα φάω...

α το ωραίο! είχα πάρει 12 κιλά στην εγκυμοσύνη, στις πρώτες 20 μέρες έχασα 14 και τώρα έχω πάρει πάλι τα 4...η βουβάλα!

μόλις έφαγα το τελευταίο κομμάτι σοκολατόπιτας και ψάχνω να βρω τι άλλο θα φάω...

α το ωραίο! είχα πάρει 12 κιλά στην εγκυμοσύνη, στις πρώτες 20 μέρες έχασα 14 και τώρα έχω πάρει πάλι τα 4...η βουβάλα!

Εγω που εκανα και διαιτα πηγαινα και στη διαιτολογο θυμαστε;;; Πανε τα λεφτακια μου, εχω φαει ενα περιπτερο σοκολατες, ενα αρνι τις γιορτες και ενα ταπερ μελομακαρονα...Μιλησε κανεις;;;

ovvZp2.png

Αχ αυτη η αναγκη Τατιανα μου...Τι αλλο θα κανουμε οι γυναικες...Μου αρεσει που μας επισημαινεις οτι εισαι σεμνη!!!!!! Γιατι σε παρεξηγησαμε!!!!!!!!!!

εννοειται πως πρεπει να το επισημανω για να μην νομιζετε οτι ειμαι καμια ξετσιπωτη!!!αμ πως!!!και ναι αννουλα σταματα με τα γλυκα πια!!φτανει!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

Εγω που εκανα και διαιτα πηγαινα και στη διαιτολογο θυμαστε;;; Πανε τα λεφτακια μου, εχω φαει ενα περιπτερο σοκολατες, ενα αρνι τις γιορτες και ενα ταπερ μελομακαρονα...Μιλησε κανεις;;;

ναι εγώ.... το είπα ξανά σας παρακαλώ ας μη μιλάμε για γλυκά..... δεν αντέχω... είπα να τα κόψω για 10 μέρες τουλάχιστον...

Το παιδακι μου δεν εχει παχυνει απο τη στιγμη που αρχισε κρεμες και κοψαμε 2 γευματα γαλα. Θα τη ζυγισουμε απο βδομαδα που θα παμε στο νοσοκομειο, αλλα στο σηκωμα ετσι μου φαινεται. Ειναι φυσιολογικο ε;;; Φρεναρουν τωρα λογικα. Α ξερετε πως ειναι η αλλεργια στα μωρα;;; Εχει βγαλει κατι σπυρακια λιγα βεβαια γυρω απο το στομα. Λετε να ειναι απο το πορτοκαλι;;;

ovvZp2.png

και εγω ηθελα να παω σε διαιτολογο αλλα ο διαιτολογος αγαπη μου δεν θα ειναι εκει να σου αρπαει το αρνι απο το χερι οποτε το παρατησα!!!παραπονο δεν εχω τα εχω χασει ολα τα κιλα απο την αρχη αλλα θελω να χασω αλλα 5 που τα ειχα παρει η αναισθητη πριν μεινω εγκυος!και πρεπει να τα χασω μεχρι τον απριλη....μην με ρωτησετε γιατι....

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...